Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz Bogyó bá' #42960 üzenetére

    Nekem vannak a gépemen AS30-cal illetve 3 Black-kel készült motoros videók is, már a nyersanyag, amit a kamerák felvettek. Amit én látok (szakkifejezéseket nem tudom): jó fényviszonyok között mindkét kamera nagyon jó videókat készít, a GoPro-val kicsit "intenzívebbek" a színek, talán jobban színezi a videót vagy nem tudom. Ilyenkor a Sony képe nekem természetesebbnek hat.
    Borult időben vagy erdős részeken a gyengébb fénnyel a GoPro jobban megbirkózik, az út és az út menti részek élesebbek, élénkebb színűek, a Sonyé fakóbb viszont pl. a GoPro-n pl. ilyenkor az ugyanott ugyanakkor készült videón az égről eltűnnek a felhők, az egész ég egy nagy fehérség lesz, a Sony-n viszont a fakóbb kép ellenére tökéletesen látszanak a felhők sziluettjei.
    Képstabilizátor jó dolog, szarabb úton azért kijön az előnye, jó aszfalton a motorra rögzítve mindkét kamera jó felvételeket csinál ilyen szempontból még bőven 100 fölött is.
    Összességében a véleményem, amit már írtam korábban is, hogy csak a videók minőségét tekintve a 3 Black nekem abszolút nem érné meg a tetemes különbséget árban. A kiegészítők más tészta.
    Viszont aki ezekkel akarja a túrát megörökíteni az tárazzon be memóriakártyából meg akksiból is, mert 1080p@60 fps felvételnél fogy a tárhely meg az enerdzsi is rendesen.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák