Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz .mf #22472 üzenetére

    a motoros "meghallásán" kívül mindennel egyetértek.... sajnos ezekbe az ókori piroskákban akkora zaj van, hogy örül ha hall valamit 10-20 év használat után bárki is :(

    sajnálom a motorost, mióta én is esetem -igaz szerencséset- azóta pöppet jobban bele-bele gondolok, hogy mi lett volna ha :)

    és mindig félek, amikor látom, hogy a szembe sávba engem keresztezendően indexel valaki befelé, hát akkor a kezem mindig a féken, a lábam meg a váltón, sosem lehet tudni sajnos.... és ez nem az esés miatti érzés, hanem általános, hogy: tuti észrevett.... stb.

    velem is volt már, hogy stopptálbát nem látta meg a faszikám, úgy ment el előttem mint a huzat, megfordultam visszamentem -mivel ő meg sem állt- és mondtam neki hogy: hmm?! erre ő: bocs főnök.... na köszi ezzel ki vagyok segítve, ha átrepülök előttetek a szélvédőn mint superman :)

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák