Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    Sziasztok, elorebocsatom ventillalos poszt kovetkezik kesztyuvasarlas temaban. 6 szezon utan a szeretett Berik kesztyum vegelgyengulesben kimult igy szuksegesse valt egy uj kesztyu vasarlasa.

    Cel egy ugyanilyen sport kesztyu vetele volt eloszor 35 korul szabtam meg a hatart majd a vegen mar 50et is hajlando lettem volna kiadni de sehol nem talaltam a meretemben.

    Superzoneba indultam ahol kozoltek semmilyen L-M sport kesztyujuk nincs regota varjak szallitmanyt.Mas kerdes hogy ugy meg nem voltam bent hogy ok ne varjanak valamire.
    Kovetkezett a Fokt motor ahol lett volna L M de elbaszott egy fazonja van a Bering kesztyuknek igy vegul le kellett rola mondani.
    Alpinestars boltban kozoltek hogy 2Xl kesztyujuk van minimum es 2 hete varjak a szallitmanyt.
    Euromotornal Alpinestars szinten nem volt Spykebol lett volna egy baromi jo csak nem a meretemben es kozoltek hogy nem is rendelnek.
    Itt mar feladtam volna de beugrottam a Karasnaba mert utba esett ahol szinten nem volt LM kesztyu XL a minimum. Itt mar nem is beszeltem eladoval szimplan kijottem.

    Komolyan ennyire elbaszott a motor kiegeszitu piac hazankban? Ott tartunk hogy inkabb kimegyek Becsbe a Louisba ahol fel tudok 5 fajtat probalni ki tudom valasztani a szint es van a meretemben... 1 boltban es nem kell a fel varost bejarni.

    Van valakinek otlete amugy hol kapok 50 rugoig fekete minosegi sportkesztyut akarhol ahol van meret es valasztek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák