- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Aktív témák
-
nagyúr
válasz forintuser #3300 üzenetére
Épp most töltöttem 100%-ra. Akkor lehet, hogy nekiesek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mira72
őstag
Nincs valahol 2.2-es rom, ami recoveryböl telepíthető?
Meg a belső tárhelyét a telónak hogy lehet formázni?
mert a factori reset nem teszi meg, tuti, mert ha formázott sd-.re csak a rom-ot teszem rá, első boot után ott lesznek a DCIM mappába a .thumbnails -ok ....MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Halo
senior tag
válasz rum-cajsz #3290 üzenetére
hmhm
lehet, innen (is ) büdös a hal.
a galeria szaraxik/kodott nem keveset nálam.
az általad említett progi sokkal jobban kezelte a képeket, videokat - azzal (emlékeim szerint) nem volt fagyás, vagy legalább is nem annyiviszont most már 2 hete a 2 gb-os maxwell kari van benne - amit úgy vett öcsém a telóhoz, mert ő még azt se kapott a defyhez, szóval ezzel a karival cm7 alatt nincs fagyás...
tehát lehet, mégse a galéria app a ludas...?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
forintuser
őstag
Akármilyen csilli villi is a galéria, én WIUI alól egyből töröltem, mert fogta a gépet rendesen.
És Wajk ha olvasod, szeintem a következő ROM-a ha lesz, galéria helyett QuickPic.
Holnapkészítést vállalok.
-
Wajk
addikt
válasz forintuser #3305 üzenetére
olvasom
Éppen a napokban akartam kérdezni mi a véleményetek a galériáról.nekem elég gyors a Gallery3D, bár nekem vagy csak 20 mappám van 10-50 kép átlagban.
Neked sokkal több? Nekem meg simán pörög az egész, vagy ez is a memkari számlájára írható, hogy nálam nincs gond? XDA-n még nem panaszkodtak a sebességére.A MIUILauncher alatt ott a MIUIGallery is a 2-es XDA-s postban, felülírja a Gallery3D-t, ha valakinek az kell.
más is írhat tapasztalatot a galériáról, mert nálam nem problémázik.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
nagyúr
Na, nem tudtam flashelni, egyrészt mert előjött a Failed Flashing process. (0x7100) hiba de erre írtak megoldást viszont olyat csinált még, hogy random nem olvasta be az sbf fájlt, tök mindegy hányszor töltöttem le és ellenőriztem, hogy nem sérült-e. Akkor volt hajlandó beolvasni ha különböző mappákba raktam de így meg nem tudtam megcsinálni a Failed Flashing process. (0x7100) hibára írt megoldást. Muszáj lesz majd átmennem a régi XP-s géphez, szerintem bugos az RSD Lite 64bites Windows 7-nél.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Edge
veterán
Szép a wiui (gz hozzá wajk), bár sok dolgot nem találok elsőre, hol lehet beállítani a %-os akku kijelzést, lockscreent testre lehet szabni vagy csak típust lehet választani?
Az viszont nem semmi hogy a szabad ram az van amikor 300 felett van.
Egyelőre szokatlan és bennem van az inger hogy feltegyem a cm7-et de még barátkozom vele.
random reboot már volt 2, első indításkor minden fc-zet de csak akkor, a launcher settings menüt nem lehet kinyesni? fczik egyből ha rámegy az ember nyilván mert nincs fent a miuilauncher. CM7-nél adw törlése után a menüből is eltünik.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
forintuser
őstag
Most nézem, hogy a gyári kártya sima FAT-ba van formázva.A Siliconom, meg FAT32-be.Ez okozhat problémát?
Holnapkészítést vállalok.
-
Shyciii
veterán
válasz forintuser #3305 üzenetére
Quickpic-et én is támogatom. Már Eclair alatt is azt használtam. Kicsi, gyors, legjobb.
-
szabof1
őstag
Próbáld az új 5.3.1-es RSD Lite-tal és esetleg először ezzel az SBF-el: JRDNEM_U3_342_155-002_DEBLUR
Nekem a régi és az új RSD Lite is kiválóan megy a 64 bites Win7 alatt.
Wajk: Én is kapásból a QuickPic-et raktam fel és azt használom.
[ Szerkesztve ]
-
Repp
tag
válasz forintuser #3310 üzenetére
Az nem ugyanaz
Mármint ntfs-ben úgyse tod formázni...
-
Edge
veterán
válasz forintuser #3310 üzenetére
Kis méretü karik mindig FAT-re vannak formázva, a gyári 2GB-os vagyis kicsi, a FAT maximálisan 2GB méretű filet tud kezelni, a FAT32 4GB-ost. 2GB-nál nagyobb kártyát FTA32-re érdemes formázni, sőt gyárilag arra is van, és a teló is FAT32-re formázza.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Szabolcs_76
csendes tag
A 3d galéria nálam is nagyon szép, meg gyors, de nem tudok vele törölni. Látszólag sikerül, de a kitörölt kép a következő belépéskor újra a helyén van.
A videókkal van még bajom. A saját kamerájával felvett videókat sem tudja néha lejátszani, de olyan is van, hogy egyszerűen újraindul a rendszer. Alacsony vsel értékre gyanakodtam, megemeltem, de a hiba így is előfordult. Ja, és amikor belefagy egy videó lejátszásba (és éppen nem indul újra), akkor újraindításig felvenni sem képes videót, kilép a kamerából. A lejátszáshoz beépített lejátszót, illetve VitalPlayer Neont próbáltam, ugyanaz az eredmény.
És még két apróság, nem tudom másnál jelentkezik-e:
- Ha kikapcsolom az automata fényerőt, akkor koromsötétség van, nem látok semmit, állítani sem tudom a csúszkát, ez elég zavaró. Mondjuk ezt a Brightness level nevű widgettel megoldottam.
- Eddig 4 navit próbáltam ki, és mindegyikkel ugyanaz a bajom: brutálisan pontatlan a GPS. Lakott területen kívül még elmegy, de városban 2-3 utcával is odébb rakosgat, és emiatt állandóan újratervez. Aggasztó probléma, mert néha szükségem lenne egy jó navira.Egyébként nehogy valaki félreértse, a rom szuper, eszemben sincs lecserélni semmire. Csak gondoltam hátha érdekli a fejlesztőt...
-
nagyúr
válasz szabof1 #3312 üzenetére
Már gond nélkül feltoltam XP-n, de honnan szedted azt az RSD-t? xda Defy sbf topikban még 4.9 van. :S
Viszont megszivatott a rohadék mert android logonál beragadt, muszáj volt recoveryben egy wipe data-t és wipe cache-t csinálnom.
El is felejtettem, hogy milyen a gyári android, nem is olyan rossz. Formáztm teloban SD kártyát, most tolom vissza rá az adatokat, persze nem olyat amit lementettem, nehogy sérült fájlokat tegyek vissza. Csak a zenéim, néhány e-book, ilyesmik. Meglássuk itt lesz-e fagyás...
-
szabof1
őstag
Már nem tudom, hol botlottam bele, de akkor lementettem és a napokban nem akart a 4.9-es működni. Hát leszedtem és feltelepítettem az 5.3.1-et, azonnal szóba állt velem
Rágugliztam, pl. itt megtalálható: [link]Közben megtaláltam! A saját 1. h.sz.-ünkben van: "2, Tedd fel a legújabbat (most 5.3.1-es verzió) [letöltés]"
Te mikor olvastad el utoljára?[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
No..feltettem a 2.3.5-öt (mert kíváncsi az ember),egyetlen,ám pozitív változás,hogy jobb a videofelvétel...igaz a HD-t nem tudja,bár a lehetőség ott van...csak jelzem,nekem -is-,zőőd a lencse.Másban nem látok különösebb változást,jelet cirka 5 mp alatt talál a gps szobában,minden egyéb működik,de majd az idő mutatja a gondokat.Benchmark elsőre 2560...
PdaNet,Barnacle ezen is megy,saját megosztás ezen sem... -
nagyúr
Én ezt tettem fel JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE és piros a Moto logo. Nem szürkének kellene lennie?
-
nagyúr
válasz szabof1 #3330 üzenetére
2.1-nél még szürke volt én úgy emlékszem, aszittem valamit elbaltáztam flasheléssel és Nordic még rajta maradt vagy ilyesmi... De akkor megnyugodtam.
-
Shyciii
veterán
Kolléga Defy-én megnéztem a MIUI-t, és nagyon tetszett a felépítése.
A kérdésem az lenne, hogy mielőtt teljesen "bevadulok", mi különbség van a MIUI és a WIUI között? Vagy ez már fel lett valamikor sorolva? -
Tézé81
tag
Sziasztok!
Van egy Defym, hivatalos 2.2-vel, root-olt. Szeretnék fekete status bar-t, de a jelenlegi rommal, és custom recovery nélkül (tehát egyszerű fájlcserélgetéssel). Megoldható így? Köszi!
-
nbukta77
addikt
Lenne egy gyors kerdesem a task killerekkel kapcsolatban. Tobb cikket is olvastam ahol azt irtak,hogy nem kell androidon sot nem is tesz jot a rendszernek mert ki lo olyan dolgokat is amit nem lenne szabad. Most akkor kell vagy nem? Ez itt a kerdes?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Wajk
addikt
hoppá-hoppá
"Motorola Defy MB525 Bootloader to be Unlock with Gingerbread update on July 29"
Csípőből mondom, hogy fake, de az infó attól a sráctól van aki pontosan megmondta anno a kínai Froyo update kiadási időpontját, szóval azért halvány esélyt adnék nekimeg nagyon izgulni nem kell rajta holnap 29-e. Hamar kiderül
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kano
nagyúr
Ok-ok, de ez nekünk csak annyit fog jelenteni, hogy teljes sbf flash lesz nem?
Fejlesztés szempontjából mit jelent ez?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Shyciii
veterán
Az normális, hogy a WajkIUI 1.7.22 telepítése után már az első induláskor magától mindenre forced closed ír ki mikor bejön a háttérkép? De még az android processre is.
-
kano
nagyúr
válasz Shyciii #3345 üzenetére
Mindenképpen CEE-re tedd, nekem akkor nem csinálta.
Feltettem a CM7 RC1v2-re a legújabb nightly-t. Teszt.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nagyúr
válasz forintuser #3343 üzenetére
Eddig okés. De még nem sok mindent raktam fel.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest