- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Moon_Walker
tag
Érdemes az alap installra nightly-kat tenni?
Melyiket javasoljátok?
Köszi
(nem kötelező megadni)
-
Edge
veterán
-
Shirchy
tag
Sziasztok!
Most nekem a sima rc1v2 van fent és wifi,gps,3g nélkül most reggelig 7 óra alatt 8%-ot merült az akksim. Szóval ez így jó lenne ha pl 3g melett is ezt lehetne kisajtolni...
Szóval még kipróbálok pár nightly-t,illetve a WajkIUI nekem jobban tetszene,ha ugyan ezt tudná hozni.[ Szerkesztve ]
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
userxy
őstag
Akksi idővel kapcsolatban mik a jó értékek?
Nekem most éjszaka normál módba kikapcsolt wifi meg gps-el.
Óránként, másfél óránként merült 1 %-ot ! Ez jónak számít, lehetne jobb vagy szörnyű??? -
szabof1
őstag
Újra elérhető a http://defy.tanguy.tk/ oldal a CM7 romokhoz.
-
mira72
őstag
De router gond... Csajomnál TP-Linkel megy rendesen.. 18megabittel jön le a cucc, akármeddig...
D-Link DI-524 van itthon.. WEP, 64bit, Channel:6 , Open System, és ezzel nem az igazi...
valami 5let valakinek? igazából ahol próbáltam ott is ezek vannak beállítva... de x...
Channelt állítgattam de az nem számított bele...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
nagyúr
Akinek fagyott, újraindult vélhetőleg SD kártya miatt annak nem volt feltelepítve az App2SD Pro?
Amióta Windows-zal formáztam a kártyát azóta pöpecül megy a CM7 RC1v2 de még nem raktam vissza az App2SD-t és a Go Launcher-t és Go Weather-t. Én ezek közül az App2SD és a Silicon Power 16GB-os Class 6-os kártya közti "ütközésekre" gyanakszom, de lehet kell hozzá a CM7 is.
Mindegy, egyelőre boldogság van és nem rakom fel az App2SD-t.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
őstag
-
_seth_
veterán
Silicone kártya ami nálam RC0-val eddig hibátlanül üzemelt az RC1v2-vel előbb gépben majd telefonban történő formázást követő pár nap múlva olyat csinál, hogy pl a power ampba beállítom a zene mappát (kb 5 giga mp3) és vagy lefagy vagy ha kikapcsol a képernyő már nem is kapcsol vissza... megadtam egy kb 30 számból álló mappát és azóta nem csinálta...
(egyik említett progit sem használom)
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
userxy
őstag
válasz Moon_Walker #3120 üzenetére
1hszbe ez volt én meg még lusta voltam kisérletezni ha menni fog kevesebbel akkor leveszem majd.
-
Wajk
addikt
válasz Moon_Walker #3120 üzenetére
off
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
nagyúr
#3117 és #3118:
Ezek durva hírek mert akkor csak simán nem jól kezeli a Defy a nagyobb kártyákat amiket nyilván azért vesz az ember, hogy több adatot tároljon. Ha bebizonyosodik akkor lesz egy beszélgetésem a szervizzel és vagy kicserélik a telefont vagy valami más megoldást találunk erre. Nem azért vettem egy 80 ezer Ft-os telefont, hogy aksi ki-be rakással szórakozzak, persze mielőtt bedurvulnék visszateszem a gyári Froyo-t és azzal is tesztelek de mások már megtették ezt és akkor se szerette a memóriakártyát. Én amúgy abban is benne vagyok, hogy elküldöm neki a Silicon Poweres kártyával és majd ők megnézik...
Viszont egyelőre jól megy a CM7, de mindjárt felteszem Power AMP-et is és megnézzük szereti-e a 3GB-os zenegyűjteményem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz Moon_Walker #3126 üzenetére
Akkor lehet cl6-tal van baja? Amúgy direkt ezért kérdeztem pár hónappal ezelőtt mikor vettem a kártyát, hogy ez jó lesz-e. Mindenki azt írta, hogy nagyon király kártya a Silicon Power és, hogy class 6 alá ne adjam stb.
-
nagyúr
válasz Moon_Walker #3128 üzenetére
10 év garancia van rá, bármikor visszaküldhetem de itt panaszkodtak más márkákra is.
-
Edge
veterán
Ezt a topikot még én nyitottam XDA-n , igaz 32gb-os sd-kről van szó benne melyik jó defy-hez, elég változatos, többen írták hogy a kingston az jó, abból is a cl4-es(ami valljuk be bőven elegendő mindenre). CL10-esben van nagy szórás szinte lutri hogy melyik márka fog menni, gyanítom ugyanez a szitu cl6-10-es 16gb-os sdkkel is. Nálam Take MS cl4-es 16gb-os tökéletesen megy mióta megvan a defy (eclair,froyo,gingerb), ezt tudom ajánlani. Viszont kevés a hely, lecserélem egy kingston 32gb-os cl4-esre a napokban, majd írok tapasztalatot.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
nagyúr
Na ez jó topik, tényleg úgy tűnik a postokból, hogy akár 32GB-ost is lehet használni, de cl4-nél ne legyen nagyobb. Ezt jó lett volna tudni mielőtt megvettem a cl6-os kártyám. :/ 16GB nekem elég mindenre, nincs olyan sok nagy játékom, inkább egyszerűbbekkel játszom.
Hoppá!
"I bought a Team 16Gb Class 10 micro SD and it freeze my Defy, but I read that all Smartphone have trouble with class 10 cards (maemo and WP7 too).
It's something related to voltage (if you use setsvel to undervolt) and with partition (you need format the card with 32k or 64k)
I think Class 4-6 will be enough, until the Android Kernel will support class10."Én 64k-val formáztam és azóta jó(lekopogom).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz forintuser #3132 üzenetére
Nem úgy csináltad először? Én kivettem a pipát a gyorsformázás mellől.
Setvsel-el én nem babráltam, azt használom ami jön CM7-tel, ezt is érdemes megnézned ha esetleg te akku kímélés miatt változtattál rajta. WIUI-t nem ismerem... szal azt te tudod.
-
_seth_
veterán
Na ma ha lesz időm kiveszem a kártyát, leformázom 64K-val és meglátom mi lesz
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Edge
veterán
válasz forintuser #3135 üzenetére
CM7 rc1 óta(lehet rc0 és 1 közötti nightlykban is azt nemtom) 2048-on van alapból (a sysctl-es cache is 4096-on van, bár ennek nincs köze az sdhez)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
forintuser
őstag
Jó, de ez WIUI.Lehet nem láttad, de megint megszívtam a nightly-val.Mindig a legrosszabbakat fogom ki.Tegnap olyanokat csinált, hogy random eltűnt az "asztal",Igéó úgy összef0sta magát hogy csak na.Fél órát vártam egy rebootra, de meguntam..És ez csak a töredéke.Ez van.Nincs szerencsém a CM7-l.
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
nagyúr
válasz forintuser #3137 üzenetére
IGO helyett szerintem jobb a Navigon, azt fejlesztik folyamatosan...hibátlanul működik CM7-en nálam, gyorsan talál műholdat is.
-
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #3084 üzenetére
Lacopapi, Shirchy:
Nekem a normál használat pár óra zenehallgatás kb 1 óra játék, sok sms, telefonálás (ez melótól függően változik, de van mikor egyfolytában másfél óra csevegés van...), meg telepítgetek, valamit mindig próbálgatok. A titok egyébként az, hogy ha nem muszáj, akkor only 2G-n van. Ha 3G-it is engedélyezem, akkor csak másfél napot bír.
-
-
nagyúr
válasz forintuser #3140 üzenetére
Ja... hát odáig még nem terveztem. Csak országon belül használtam.
-
kano
nagyúr
Megnézte valaki a legújabb nightly-t (cm7-110726-0018-BOOTSEA)?
Tapasztalatok?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
jeni
félisten
Szia
A Task Killer programon kivül (átmenetileg) mivel lehet a test messaging programot eltávolítani végleg? A gyári 2.2 op.rendszer van a Defyn. -
wPityuka
tag
Ezt te sen gondolod komolyan! Össze sem lehet hasonlítani a kettőt! Kb. mint a Mercedest a Trabanttal hasonlítanál össze! Jelenleg az Igo-nál nincs jobb!
Hogyan lehet CM7-en a hangtárcsázást használni?
[ Szerkesztve ]
Luke, én vagyok az apád! Defy soc> CMX [JB] 12.29 - 2ndboot
-
nagyúr
válasz wPityuka #3146 üzenetére
De komolyan gondolom, ráadásul az amit használtok igo az egy kísérleti célból kiadott verzió, én legalábbis ezt olvastam, miközben a Navigon és a Sygic is hivatalosan támogatja az Android legújabb verzióit is.
Abba meg, hogy melyik jobb most ne menjünk bele mert tök felesleges. Elvezet oda ahova akarod vagy sem? Pontos térképet használ vagy sem? Nagyjából ebben lehet összehasonlítani, a többi már egyéni ízlés kérdése.
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest