- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz Shyciii #3601 üzenetére
Mindenkinél ezt csinálja, bár még csak 4 tétel van a logban de az mind csak szám és abból 3 benne van a contactok közt. Nincs kétszer senki, a gmail sync mindig is rendben szokott lezajlani.
Időközben nyomogatom a menüt, keresem a beállítását.
Közben találtam másik dolgot is amit a gyáriban be tudtam állítani menüből itt meg nem lelem merre van: Home ikonok szövegének ne legyen háttere.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
nbukta77
addikt
Egy kerdesemre meg mindig nem kaptam valaszt. Kell task killert hasznalni droid alatt vagy nem. Sok cikben azt irjak,hogy nem tesz jot.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nagyúr
-
Halo
senior tag
no, felmetn szépen a miui.
egyelőre jól dorombol, meg keresem a beállításokat, miegymás.
amire közben rájöttem, volt pár ember, aki kereste a csengő-egyéb hangok beállítását.
kérem alássan nem kell buherálni, ha nincs a listában akkor a menü gombbal előjön egyéb menüpont, amit megnyitva találsz zenelejátszó app-ot, azon belül már látható az összes zeneszám, azt állítasz be amit akarsz.nekem új volt - elnézést az újszülöttek nevében is
eleddig fagyás nincs....
majd holnap fogom jobban nyúzni, bár amit ma este művelt vele a kisebbik lyány... csodálkozok, hogy még működik előtte a duplaannyi idős meg szét cut the rope-ozta magát, persze a 4 éves szintjén ő is csak összetapicskolt mindent ezerszer
viszont tök messzire elhaladt márWajk: gratula az eddigiekért!
magyarosításhoz besegítek majd, ha létrehozol egy táblát a neten, akkor beírkálom, ahol englishbe ütközök.
egyelőre marad ez a mijáuMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
userxy
őstag
WIUI 1.7.22 helyett érdemes feltenni a 1.7.29-et vagy nem ?
-
chab7
addikt
nincs benne boot, de azért működik mert a boothoz nem nyúl, tehát azzal hasznélja ami volt a froyon. Meg a kernel is marad. Meg is néztem és valóban, ugyanaz a kernelem maradt ami a gyári froyon volt.
Most leszedegetek egy bootos nightly-t meg a legujabb simát is, és megnézem igy.
(Amugy meg ezek szerint a sima nightly-k meg feltehetőek magukban frissitésként, bár ezt még csak gondolom)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Halo
senior tag
válasz Callisto #3616 üzenetére
mindegy, most benne van ez a noname cl10-es, de nekem már a cl6-os is vacakolt a CM7 alatt
pár nap és kiderül, max a nyaraláshoz viszem a 2gb-osat is, azon lesz a navi s más semmi
s hogy ne csak offoljak:
állapotsor testre szabása - ok, tök jó, hogy lehet kompaktot, meg oldalt - én az oldalt szeretném, de úgy, hogy a sorrendet én adom meg, sőt, én adom meg az oda kerülő "ikonokat" is, urambocsá, újakat csempészek be: pl 2g/3g....
erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Edge
veterán
Nos, én csütörtökön raktam újra a cuccost, CEE froyo+ cm7-110727-2117-NIGHTLY-Jordan.zip. ez ugyebár nem boot-os, most erre updateként feltettem a cm7-110729-0115-BOOT179-Jordan.zip-et.Simán felment. Akkor asszem kipipálhatom ezt a bootos dolgot
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
chab7
addikt
Kezdek arra rájönni, hogy mivel nekem a gyári ez volt - JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf - nincs jelentősége a boot 179 nightly-nak mert ugyanaz a boot van mindkettőben. Már csak abban nem vagyok biztos, hogy erre a gyárira van-e értelme az rc1v2 felpakolásának, vagy abban sem lesz semmi olyan amit a legújabb nightly-ban ne lenne benne. De remélem ezt is hamarosan megtudom és akkor akár az első hsz-be mehet update-ként a legfrissebb nightly felpakolásának menete.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Kofetto
tag
Gondolkodom hogy felteszem a Wiui 1.7.29-et, (baromira tetszik) úgy tudom rendesen működik, igaz?
Viszont én használok 1-2 gyári cuccot, mint pl a gyári calendar widget meg news&weather, ezek benne lehetnek? Ja és uccsó kérdésem lenne mielőtt nekiállok, ha jól értelmezem a leírást, mivel FR 2.2-es froyom van akkor csak rootolnom kell (ez már megvan) feltenni a custom recoveryt és mehet a rom? Ha mégse jó vmi vissza tudok térni az alapra? Ez alapján csinálnám. -
Shyciii
veterán
Jópár napos tesztelés után úgy néz ki, hogy nálam rosszabb akksi idővel rendelkezik a CM7. Nyugalmi helyzetben alig megy 27mA alá, egy sima Angry Birds-nél meg már 300mA-ert fogyaszt. Gyári Froyo ebből szempontból jobb volt. Ott nyugalmi helyzet 2-3mA volt, AB meg max 150mA. Van még mit optimalizálni a CM7-en.
-
nbukta77
addikt
Az lehetséges,hogy az uj wajk féle romban az email nem működik?
-
nbukta77
addikt
Meg ha a launcher pro beállításra nyomok az fc-ik
-
Halo
senior tag
válasz nbukta77 #3623 üzenetére
az email alatt mit értesz?
előbb küldtem telóra-telóról mailt, gmail-os fiókba, onnan működik minden.a launcheres fc-zés nálam nem jön be... szerencsére
viszont tegnap rányomtam a "Mentés" ikonra - nos, az hazavágott mindent, csak akksi ki-be segített. reboot után rendben minden, megértettem mi is ez.
Akksihasználat:
beállítom, hogy 20%-nál riasszon és ennyi. nem veszi tudomásul, amikor csak visszalépek a menüben mindig 40%-on van. Nem lehet átállítani? Akkor miért engedi a csúszkát mozgatni? ugyanitt: mit jelent a "Nem kapcsolódik ki" kapcsoló?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Legyetek szívesek megnézni egy programban (pl. Battery monitor widget), hogy milyen kapacitásúnak jelzi az akksit? Nekem most 1200mAh-nak. Mondjuk most fut az akksi kalibrálás, remélem utána helyes értéket fog mutatni.
Köszönöm„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zsirfecske
addikt
emberek, nem segítenétek végre Halo-nak a cm7 magyar fordítás javításában? ha rendesen ki lenne töltve az egész onnantól intézném, de kellenének a forrás angol szövegek és fordítás javítások mindenhol, sajna én kontextus nélkül nem tudok még besegíteni.
esetleg valaki ki tudná szedni a nyelvi fájlokat a romból? gondolom xml-ek, ezesteben magunk is javíthatnánk és csak el kéne küldeni az xda-s srácoknak. köszi, ha.
szerk.:
ja, most látom Halo immár átállt a nyávogós romra akkor méginkább help...[ Szerkesztve ]
-
Roland06
aktív tag
Üdv. all!
Volt már valakinek hasonló problémája?
-Kb.: 1mp -ig érte víz a telót és azóta nem működik a bekapcs. (bill.zár) gomb és így gyakorlatlag HASZNÁLHATATLAN a defy! Ennyit a csepp (viz) -állóságról!
Van ötlet vagy csak a szervíz marad? -
chab7
addikt
válasz Roland06 #3629 üzenetére
Ha a képernyőzár feloldás csúszkára gondolsz akkor ha vizes a kijelző míg meg nem szárad előfordul hogy nem érzékeli az érintést vagy "mellélő". Miután megszárad működnie kell újra normálisan.
De gondolom azóta már megszáradt és tudod is használni.(Odaát a döfi topicban elég sokan keltek ma bal lábbal )
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Mcomp
tag
Frissítem a wajk 1.7.29-es romjára aztán feltettem a MIUILauncher_1.7.29 de sehogy sem működik folyamatosan leáll esetleg valami ötlet az eddigi frissitésekkel nem volt ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Moon_Walker
tag
válasz Shyciii #3622 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni. A fogyasztás ritkán megy 30-40
mA alá. Mostmár csak azt nem tudom, hogy mitévő legyek??
Törődjek ebbe bele, vagy rakjam vissza a gyárit, ami simán vitte
az 5mA-t??Amúgy atomstabil ez a nightly nálam (729), LPP-vel.
Szóval sajnálnám, mert vannak igazán innovatív dolgok
ebben a cm7-ben.(nem kötelező megadni)
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #3628 üzenetére
sry de én angolul használom így a magyar nem érdekel, csak megmagyarázom az érdektelenségem a projekt iránt
-
Edge
veterán
Épp ezaz nem kell az RC1v2, elég egy boot-os nightly az se baj ha előtte elsőnek egy nem bootost tettél fel, aztán mehetnek fel sorba a nightly-k. Én mindig így updatelek: recovery-ben wipecache+wipedalvik cache+installzip from sd: nightly+gapps, végül reboot.(ez term. a cm7 faq-ból származó metódus)
-
chab7
addikt
Igen, igen. Én is onnan lestem ki a dolgokat, csak nincs még frissítve csak a rc-kre, de végülis a lényeg ugyanaz. Csak arra is gondolok, hogy a boot179 sem nagyon kellhet mert a gyári is azt tartalmazza, legalábbis amit hivatalosan most frissíteni lehet rá: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf
Szerintem csak a nordicra kell a bootos mert abban régebbi boot van.
De a mostani hozzászólásod menetét ajánlom mindenki figyelmébe, mert ez a menet a jó (ha kell benne a boot179 ha nem)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
Halo
senior tag
válasz zsirfecske #3628 üzenetére
jah a memóriakártya miatt próbálkozok most a másikkal.
viszont a beállítások menüvel végeztem - az összes menüponton átmentem, almenükön, menübeállításokon.az angol szövegeket kiírtam végig, meg az "elhelyezkedésüket" is.
mint említettem, az általam hosszú-nak titulált szövegeket kell átgondolni, hogy maradjon így, ekkor álló helyzetben nem látszik végig a menüpont szövege, fekvőben oké a dolog, vagy tömörebb fogalmazással álló helyzetben is látszik majd a 95% (lesz olyan, amit max. mozaik szóval lehetne összerakni )
meg pontosítás végett lehet majd egy-egy menüpont alatt több magyarázó szöveg, mit is takar adott beállítás. Erre most pont nem tudok példát hozni, sajna nem jelöltem meg az ilyeneket de használat során, ha úgy gondolja valaki, hogy elsőre (!) nem teljesen egyértelmű, mit is lehet tenni adott menüpontban, jelezze!nbukta:
nem tudom, nincs másom... ill. van, de jelenleg nem elérhető számomra.[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Csak nekem fc-ik a wajk féle 1.7.29-es rom?
-
pallacko
tag
Szia!
Én a CM7 RC1 Hungary -ról szerettem volna frissíteni a Nightly -re!
Azt mondod simán fel kellene mennie?
Próbáltam erről a romról feltolni és nem sikerült.
Vissza kellett tolnom a Froyot és megint ezt az RC1 -t, mert nem ment a Nightly.
Valamit figyelmen kívülhagytam szerinted?iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
kano
nagyúr
válasz Shyciii #3634 üzenetére
Köszi. De akkor miért ismerte fel eddig 1500mAh-nak? Na mindegy.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Shyciii
veterán
válasz Moon_Walker #3635 üzenetére
Stabilnak nekem is tabil, és tényleg baromi jó dlgok vannak benne, csakhát pont abban gynege, amiben minden okostelefon. Akksi...Annyi újfajta technológiák vannak akksira, és még mindig litiumos akksikat nyomják. Mintha szánt szándékkal nem vetnék be az új technológiákat.
-
Shyciii
veterán
Én azért foglalkozom a CM7-el, mert mérföldekkel több lehetőség van benne, mint a gyári Froyo-ban (nem mellesleg kevesebb szemét is). És pont, hogy mélyen lexarom a magyarosítást. Már fősulis koromban megtanultam, hogy az IT-ben magyarosítani örök malomharc. Rengeteg olyan kifejezés van, amire nem lehet rendes magyar megfelelőt használni, így én kerülöm is a magyar nyelvet.
És így talán már zsírfecske is érte, hogy miért nem reagálok a magyarosításra.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest