- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
defygaben77
tag
Letöröltem a telefonnal a memóriakártyát, de nem változott semmi! Egyszerűen nem ismeri fel a számítógép! Most meg már mást is elállítottam, nem tudok a marketről letölteni! :-( Hol tudom CM7-en Fr-t csinálni? Azt hiszem, ez az egy lehetőség maradt!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
Wajk
addikt
válasz defygaben77 #2501 üzenetére
a letörlés Formázást jelent. Unmountoltad és formáztad, majd megpróbáltad mountolni?
ha nem látja így sem akkor lehet tényleg valami elcsesződött és csak valami FR segíthet...szabof1: tudod, messziről jött ember azt mond amit akar. De komolyra fordítva a szót. két ugyan olyan beállítású gép nem létezik, hiába ugyan az a ROM, ha az egyik mondjuk nem Wipeolt előtte csakhogy mondjak valamit, meg más progikat használ (pl szoktam gépeket javítani és hívnak, hogy szar a frissen instalált gép. Mondom nem raktál rá semmit? Semmit. Elmegyek megnézem, látok rajta free vírusirtót, meg pár programot erre azt mondja, hogy ezt ő mindig rárakja. Szóval ami másnak alap nem biztos, hogy neked is az )
Más szempontból tudod nagyon lehet játszani a procival. Én mg ezirányba még egyszer sem léptem, de majd megnézem mit is lehet kihozni a gépből ha állítgatom a procit. Ilyen extrém értékeket szerintem csak CPU buherával lehet elérni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
defygaben77
tag
Pontosan, ahogy mondod(írod). Közben nem tudom, mit állíthattam el, de a marketes letörlések megszakadnak és a telefon a következőket írja ki: android.process.media folyamat váratlanul leállt. ? Tisztára kész vagyok... Egyébként köszi a segítséget! Talán valaki tud még valami hasznosat írni!
-
Slukkica
őstag
"Más szempontból tudod nagyon lehet játszani a procival. Én mg ezirányba még egyszer sem léptem, de majd megnézem mit is lehet kihozni a gépből ha állítgatom a procit. Ilyen extrém értékeket szerintem csak CPU buherával lehet elérni. Szerintem."
Ajánlom a SetCPU programot, nagyon hasznos ilyenre. Lehet ismered is.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Helyzet a kovetkezo,
Van egy defym, szepen mukodott mig egy napon nem fogtam es reseteltem recoverybol. Ezekutan, mivel Blur-os ezert kert valamilyen felhasznaloit, ami persze nincs, mondom skip, minekutan visszalepett a Setup elejere.
Fogtam es leszedtem egy Deblur romot ratettem es az lett a vege, hogy kibrickeltem a telot.
Na most Feltettem ezt a verzioju romot: 3.4.2-179-2 CEE DEBLUR.
Eredmeny, hogy a telo elindul ismet, de megreked az elejen, hogy tegyek bele sim kartyat, csak veszhivas, nem lep tovabb.
Ha tudtok segiteni halas volnek. -
Wajk
addikt
válasz Slukkica #2505 üzenetére
persze ismerem, Defyhez a Setvsel-t ajánlják, sőt ha jól láttam a bootmenu-ben is van valami CPU állítási lehetőség, csak még ebbe a részbe még nem másztam bele. Majd ha lesz időm, majd megnézem mit lehet elérni a telóval...
toM517: na most valami nagyon meglepőt fogok mondani: rakj bele SIMkártyát
forintuser: ha már így előkerültél, neked mi az akksitapasztalásaid és ha már bedobtad a Setvsel-t használod is? Ha igen milyen beállításokkal? köszi
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
Annyit írjatok le nekem kérlek, hogy CM7 alatt hogyan tudok FR-t csinálni. Mást nem tudok, vissza kell állítanom a telefonomat alapra. Csak nem tudom, hogyan. Írjátok meg légyszi, részletesen, hogyan tudom megcsinálni! Nehogy teljesen behaljon a telcsim! Nem értek ezekhez a dolgokhoz nagyon, ezért szájbarágósan kellenne! Köszi!
-
Wajk
addikt
válasz defygaben77 #2509 üzenetére
ha CM7-ed van, annyira csak nem kell rágcsálni
amúgy én inkább a Recovery-ben található FR-t ajánlanám (Wipe Data/Cache). Az szerintem tutibb és gyorsabb, nekem egyszer sikerült galyravágnom a telómat amikor MIUI-ban FR-t nyomtamiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
nyugi, nem kell kapkodni. Ez szerintem nem szoftveres gond, próbáld meg be ki megint a káryát, vagy másik kártyát a próba kedvéért. Sim kártya nélkül nem lehet beljebb jutni...
ha másik kártyával sem megy akkor lehet gondolkozni szervízen, hogy nem működik a SIM foglalat, bár én még ilyen hibát nem hallottam.
-
forintuser
őstag
Én A CM7-hez ajánlott beállítást alkalmazok.
Egy akku kímélő beállítás az XDA-ról (CM7-hez tesztelve): 24-300/34-600/54-1000; threshold 95%, limit to vsel1 while screen is off, limit to vsel2 on battery <=40%; set up_threshold to 99% on battery <=20%
Nekem eddig bevált.
Átlagos használat mellett (net, wifi, telefon sok, videók) 1,5~2 nap simán elmegy.
Holnapkészítést vállalok.
-
defygaben77
tag
Én is pontosan erre gondoltam! Írd le kérlek, hogy hogyan csináljam! Mit kell előtte a telóval csinálni? Az nem baj, ha a letöltött app-ek elvesznek, majd újra letöltöm őket! A beállításokat is újra megcsinálom. Ha nem nagy kérés, írd le kérlek lépésről-lépésre nekem, mert elég suta vagyok hozzá! A telefont pedig nem szeretném hazavágni! Köszi szépen a fáradozásaidat!
-
defygaben77
tag
-
Wajk
addikt
válasz defygaben77 #2515 üzenetére
A Recovery-s formázáshoz nem.
- Indítsd el a telót, ha a kék felvillan, akkor hangerő le
- Recovery
- Stable/Custom Recovery
- Wipe Data/Cache
- utána még Wipe Cache aztán viszább lépve ahol van Advanced azon belül Wipe Dalvik Cache a biztonság kedvéért.
- majd Reboot Now és elméletileg egy steril CM7-et kapsz. Ha valamit rosszul mondtam volna, akkor jöhet javításiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Az lenne a problámám, hogy felraktuk az RSD-vel ezt a ROM-ot
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbfElvileg Central Europa.
Eddig minden megy rajta mint elötte csak a mobilnet nem működik és nem tudjuk mi lehet a gond.
Tudnátok ebben segíteni?Köszönöm
Laci
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Wajk
addikt
válasz forintuser #2513 üzenetére
akkor ha már el sem tűntél, biztos megtalálnám, de ha itt vagy egy kis gyortalpalót nem rittyentenél?
mit jelentenek ezek a beállítások?
threshold 95%, = ?
limit to vsel1 while screen is off, = ha le van kapcsolva a kijelző akkor 24-300?
limit to vsel2 on battery <=40%; = ha 40% alá esik az akksi akkor 34-600?
set up_threshold to 99% on battery <=20% = ?alapesetben akkor 54-1000-en pörög a géped igaz?
köszi
-
Dunbar
senior tag
Hello!
Van most olyan ROM, ami procit túlhúzva smooth, legalább Froyo, és megy rajta a 720p lejátszás? (Felvétel nem annyira fontos, de nem baj ha az is van.) Magyar nyelv nem kell, de működjön a többi funkció is, stabil legyen. Ismertek ma ilyet? -
Killerlaca
senior tag
válasz Killerlaca #2517 üzenetére
megoldódott közben
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Moon_Walker
tag
-
Callisto
őstag
Tudom, hogy inkább szoftveres dolgok vannak itt a mélyvízben, viszont amit kérdezni szeretnék az is inkább mélyebb tudást igényel. Van előnye a Class 10es microSDC kártyának a 4-eshez képest? Szóval csak tárolásra használja a teló vagy dolgozik is róla azért rendesen? Kihasználná a sebességtöbbletet?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
ISTI93
csendes tag
Üdv!
Pár perc olvasgatás után megtaláltam, hogy cm7ről vissza tudok lépni 2.2-re, így nem lehet baj, ha később garanciát kell érvényesíteni. Nagyon tetszik ez a cm7, de azt nem találtam meg sehol, hogy ebben a Motorola saját Connected Music Player-e van, vagy sima androidos lejátszó? -
ISTI93
csendes tag
válasz Callisto #2526 üzenetére
Erről pontos infót sehol sem találtam.
http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12836&contentId=52606 itt van infó a prociról, de ezt a témát nem részletezi, viszont a specifikáció szerint 32gb-os microsdhc-vel is elboldogul, szerintem valamilyen szinten kihasználná a sebességtöbbletet. -
Halo
senior tag
válasz zsirfecske #1846 üzenetére
volt egy kis plusz időm, első kettő menüpontot kijegyzeteltem.
van egy eldöntendő kérdésem az elején:
vannak olyan menüpontok, melyek hosszúak, nem férnek el a képernyőn: persze, mindezek álló helyzetű telefonhasználatkor jelentkeznek.
igaz - ekkor elfordítod, s ha be van állítva, akkor vízszintesen jelenik meg a menüszöveg, aminek már van helye ténylegesen megjelenni.
ezekkel az általam !!!Hosszú-nak jelölt szövegekkel lehet/kell valamit kezdenünk, hogy álló telefonnál is látszon a teljes menüpont szövege? Picit tömörebb fogalmazással a főmenük szövege talán elfér így, az almenükben pedig max. több lesz pár szóval a magyarázó szöveg a menüpont alatt.majd foolyt köv. - és kösz zsírfecske a kezdeményezést!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Land
veterán
válasz forintuser #2398 üzenetére
24-300/34-600/68-1200 és 1000-nél 52.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
htctopaz
tag
Üdv Mindenkinek!
Hálózati töltő gondjaim vannak. Még a2.51 CEE-s ROM-nál kezdődött 1 hónap használat után. Gyári hálózati töltővel nem tölt, laptopról, asztali gépről autó adapteről ugyanazzal az USB kábellel tölt. Próbálkoztam egy HTC töltővel, azzal sem tölt. A Motorola és a HTC töltő más telefonokat vidáman tölti. Frissítettem Froyora, egy alkalommal töltött, utána soha. CM7-nél is ugyanez a helyzet. Természetesem volt már FR, minden létező vipe, de nem használt. Elmentem egy-két gsm boltba töltőket válogatni, eggyel töltött, hazavittem, de otthon már nem működött.
Szevíz előtti utólsó lehetőségként kérdem, van-e valakinek ötlete?
Köszi a teméntelen sok választ! -
Helltak
őstag
-
-
Helltak
őstag
válasz forintuser #2537 üzenetére
Igen, sajnos véletlenül egy sima 2.3.4-et tettem fel..... nincs vmi lehetőség h teljesen reseteljem telót h felrakhassak egy 2.2-őt vagy vmi nandroid backup ami segíthetne? Szerviz ugye megtudja csinálni? :SS
[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Helltak
őstag
válasz forintuser #2540 üzenetére
Értem, köszi :/// akkor viszem szervizbe, hátha ők ki izzadnak vmit...
Oneplus 12
-
ISTI93
csendes tag
ha már ennyien írnak a cm7ről egyvalaki meg tudná mondani, hogy abban is a connected music player van?
-
noad
csendes tag
hello!
biztos leírtátok már a kérdésemre a választ, de sajnos nincs rá időm végigolvasni az összes hozzászólást, szorít az idő, éjfél környékére működő képes állapotba kell hoznom egy Defy-t.
A problémám a következő lenne:
kaptam egy Defy-t amit http://blog.kryx.hu/?blog=13 ezen leírás alapján próbáltak frissíteni, sikertelenül. A telefon tulajdonosának állítása szerint mikor felment rá a kínai rom, akkor a telefon nem csinált semmit, lehúzta a kábelről, azóta nem kapcsol be, nem reagál bootloader módra, sem recovery módra.mi lehet a megoldás?
bocsi, hogy felteszem ezt a sokaknak egyértelmű kérdést.
előre is köszönöm a választ -
nandris
aktív tag
Alap feltétel a töltött akksi, anélkül sajnos nem fog menni. Valakit a környékeden meg kell kérned az akksi töltésre, vagy külső töltőt kell beszerezni. Egyáltalán miért az ezeréves kínai romot akartátok rátenni? Vagy nem mostanában volt?
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. [link]
Az lenne a lényeg, hogy töltött akksival mennyire lehet eljutni. Menthető-->szerviz--> vagy kuka.(Alkatrésznek) Valószínű azért menthető. -
noad
csendes tag
válasz nandris #2549 üzenetére
ha elindítok egy rom felrakást az rsd lite-al akkor az szépen végigfut, kiírja hogy finished, de nem csinál semmit a telefon. ez mit jelent?
szerk: nem tudom miért a kínaival próbálkozott, én már így kaptam.
szerk 2.: a telefonon megjelent a motorola logó remélem ez már egy jó jel
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest