Hirdetés

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Előre leszögezem, hogy használtam a keresőt, de az sem dobhat ki olyan posztokat amikben kulcsfontosságú információ hangzik el. Szóval mielőtt nekikezdek kérdezek.

    Most egy stock 2.2.2 CEE-re felrakott CM-7.1.0-RC0-Jordan ROM fut a Defymen. Igen, ráadásul nightly, mert azokban a napokban még csak azt lehetett 2.2.2 CEE-re rakni. Eddig kiszolgált, de megérett már neki egy Factory Reset, szóval ha már amúgy is gyalulok akkor már felraknék egy újabb ROM-ot is. Na nem azt kérdezem, hogy hogyan... mert azt vágom.

    Azt kérdezem, hogy melyiket érdemes (elsődlegesen CM7.1 vonalon maradva). Érdemes a hivatalos és "végleges" 7.1-et felrakni? Ahogy olvastam akadnak vele Wi-Fi gondok. Van más egyéb ismert hiba benne? Fontos nekem az akku üzemidő is... szóval a következő ROM-nál ez is szempont lenne. A mostani az... hát nem mondom, hogy nagyon szívná, de azért kicsit rosszabb, mint gyári ROM-al (1Ghz-ről visszaállítva 800 Mhz-re is).

    Szóval mehet a 7.1 Stable? Vagy inkább másik legyen? Rámehet frissítésként a jelenlegi ROM-omra, vagy van még közbenső lépés? Google Apps pakkot is újra kell rakni?

Aktív témák