Aktív témák
-
chab7
addikt
Egyszer már nekem is volt gond a wifivel is (nem látott semmit) meg a markettel is (nem töltött semmit), de újra visszaállíttattam vele és azóta nem jött elő. Egyedi esetek voltak. De attól még jól működik az ilyen eseti hibákat leszámítva.
Mint minden géppel, és mint minden szoftverrel, ezzel is megesik a hibázás.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
defygaben77
tag
válasz domerator #11796 üzenetére
Domerator: ment a privát
Chab7: köszi, akkor visszakeresek és megpróbálom! Igazából a CM7 menürendszere nekem megfelel (meg már meg is szoktam), viszont a MIUI designja jobban bejön. Talán a segítségeddel ötvözni tudom a kettőt! Köszi mégegyszer!Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
chab7
addikt
válasz defygaben77 #11808 üzenetére
Íme: [link]
domi: Ez nekem alapból így mutatta (lehet, mert pro?). De ha a grafikont nyomva tartod akkor meg még nagyobbra vált:
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Ezt nézzétek mibe botlottam a neten: [link]
-
Lacopapi
addikt
No most egy érdekes dolog (vagy csak nekem az) : magyar MIUI van fenn,de figyelmeztet a frissítésre,ami ugye az eredeti rom lenne...most akkor,ha frissítek,összekuszálódik minden,gondolom..vagy tévedek? Mellesleg a partner országok között nem szerepel Magyarország...
-
domerator
veterán
Ehhh.. nekem is Pro, csak rossz helyen nyomtam... minden OK, működik, köszönettel.
Más:
Miuisok... próbálta valaki a beépített fájlkezelő wifis ftp-jét? Pillanatok alatt összekapcsolódik a PC-vel és 2 megabittel szedi le a cuccot a telefonról. Egyetlen baja, hogy csak lefele működik, de fotókhoz, vagy máshol telóval leszedett cuccok gépre tételéhez, hangfelvételek mentéséhez kiváló.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
natë
nagyúr
MiUi felhasználók, keresztkérdés :
Észrevenni-e különbséget az original miui saját launcherének sebessége és a "tweakelt" cmiui stock launchere között? Gyanítom, hogy marketing-szagú a dolog, de cáfoljatok meg.
Szerk: közben rájöttem miért nem lesz a hétvégén WiUi és CMiUi update.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
A tesztek után:
gyári kártyával: (SDTools) Write: 4.9MB/s Read 10.1MB/s
Másolás USB módban: 5000K/s fölé kúszik gyorsan.EZ MI?
Megpróbálom lementeni a 16 gigásról az adatokat, és megformázni mégegyszer a telóval, hátha az a gond.
Vagy formázzam gépen? Ha igen, milyen fájlrendszer, milyen beállítások? Van erről valakinek infója?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
Ja, egyébként kártyaolvasóval a 16 gigásra is megy 4200-4400 körül, szóval csak kicsit lassabb a másolás, mint a gyárira kártyaolvasóval (5200)
Viszont teló alatt haldoklik, pedig az SD Tools nem ezt mutatja, hanem szerinte a 16Gigás gyorsabb. Pedig a gyári kártyával gyorsabbnak is érződik a telefon (bár lehet csak bebeszélem magamnak )
Nem értemSzerk: Megformáztam a telóval a 16 gigásat. 1000-1200 még mindig Nem értem, pedig ennek is mennie kellene legalább 4000-el.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
-
Neck
veterán
válasz Lacopapi #11824 üzenetére
NTFS, meg FAT a két opció, FAT-on hagytam...
Most leformáztam még1x a telefonban, megpróbálom újra a kártyaolvasót...An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
tarnagy
aktív tag
-
Neck
veterán
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #11826 üzenetére
Próbálom, köszi!
Szerk:
Tényleg megy, nagyon hálás köszönet!!!
(ez azért fontos nekem, mert a laptopra az internet (mobil) usb-n megy egy másik telefonról. Viszont ha csatlakoztatom a defyt usb-n, akkor eldobja a netet a laptop. Így viszont meg van oldva a fájlmásolgatás)[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
-
nagyúr
Ma délután használni akartam a Google Maps-ot de olyan lassú volt mint a fene, majdnem lefagyot a teló, már aszittem széttöröm, de gondoltam hazajövök és rákeresek aztán meg is találtam CM7 FAQ-ban xda-n:
My GoogleMaps (or other application that uses OpenGL) is freezing/irresponsive. What can I do?
Open terminal or adb shell and type these commands:Remélem köv. hivatalos CM7-nél ez javítva lesz és nem nekünk kell bepötyögni a parancsokat. Azóta viszont újra jó lett a Maps.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Neck
veterán
Eddig tartott a formázás...ééés...MEGJAVULT!
Tehát, amit csináltam:
Telóból kártya ki, SD kártya átalakítóba, majd kártyaolvasóba be.
Formázás: FAT32, 64kbyte-os unit, quick format ki!Másolás USB módban kártyára: 4200-4400.
Olvasás: 12MB/s, mint eddig.
A telefon érzésre is kicsit gyorsabbnak tűnik.Viszont az SD tools értékek "leromlottak" kicsivel a gyári fölé, azaz:
írás: 4.5MB/s, olvasás: 15MB/s. De bánom is én! Lényeg, hogy szépen, akadásmentesen másol 4M felettSzerk:
KÖSZÖNÖM LACOPAPI![ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
Nekem, 4 napot sokszor kibír, bár nem sokat telefonálok. most 96 óra után van még 14% az akkuba. Nem akarok megint belemenni az "enyém meddig bírja" vitába, csak mondom 1óra = 1% ezt nem nehéz hozni, ha nem sokat használja az ember. csak nem kell telepakolni 1000 apk-val.Ja a 3G mindíg be van kapcsolva.
-
-
-
natë
nagyúr
MiUi-soknak egy tipp.
-
chab7
addikt
válasz domerator #11839 üzenetére
Alakít bizony, nekem már beállt a végleges, és mindjárt megvagyok a 3. ciklussal.
min-max = 3036-4167 stored és total = 1500, measured: 1540 (de van mikor 1524)
Semmint nem adtam meg neki, csak a 3 ciklust hagytam végigmenni.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
-
chab7
addikt
válasz domerator #11842 üzenetére
Neked is majd beáll egy-két ciklus múlva,csak a beírtakat szedd ki belőle, mert az meg fogja zavarni és mindig azzal átszámolja. Magától hagyni kell az elejétől hadd csinálja.
Amúgy az 1.9.1 verzióban írtak valami javítást is a history-ból számolt adatokra.(#11843) domerator: Most néztem én is, csak én a mobil-izés oldalon.
Pont az SPB TV-be is belefutottam, ki is próbáltam megint, mert emlékszem valakinek itt kellett volna régebben.
Hang az megy kép az nyista. De eszembe jutott hogy külső forrásból szedett verzióval meg ment anno. Leszedtem, feltettem azt helyette, de azzal is csak a hang megy.
Eszembe jutott ezután, hogy akkoriban valószínűleg pont ms2-n voltam, és ott van hw video mód. Lehet ennek az SPB TV-nek is csak codec kellene. De most hogy a flasht írod, lehet esetleg az is? Nekem ez a flash player nem volt feltéve. Youtube ment enélkül is.
Mi máshoz kell amúgy ez a flash player még? Használhat ilyen külső app is ilyet?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Hali,
Akksi:
Jó, akkor kiszedem a beírt értékeket, de sajnos nem mindig fogom tudni csontra meríteni. Meglátjuk mit csinál.Flash:
Nem tudom, hogy pontosan mik használják, én feltettem, egy-két youtube videót néztem meg rajta, ami az Opera Mobile-ből (nem mini) nyílt meg, az hibátlan volt.
Az xda-n valaki azt írta, hogy a kis MyTouch3G-je "megvadult" tőle, teljesen el volt ragadtatva, ebből gondoltam, hogy talán érdemes kipróbálni.
Pont az xda-s kommentben szerepel, hogy valami játék is jobban futott tőle, ebből gondolom, hogy játékok is használhatják, de nem tudom mik.
Szerintem nekünk nem is nagyon dob a vason... inkább ha a v6-on jobban működik, akkor a Blade, Ace topikban lesz sikere.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
válasz domerator #11845 üzenetére
Na én is valahogy így gondoltam, mert nekem nem röcögött sem webes video sem játék. Na majd még gondolkozom rajta, mert csak a spb tv miatt nem tenném fel. Főleg mert az spb sem igazán kell, csak próbáltam.
Viszont codec fronton nézelődöm még. Igaz az mx-hez való codecet már feltettem (armv7) de ez sem biztos hogy fontos volt és hozott volna bármit is.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
anglergab
addikt
A stable CM7 saját kernelt telepít? Ha igen, az lényegében (verziószámra) a gyári?
A Defy+ ROM 2.2-es kernelt használ? Egyébként a Defy+ készülékek milyen kernelt használnak?(#11851) chrisx1 A Defy-odon a legfrissebb gyári (stock) szoftver van (Android 2.2(.2) Froyo). A 2.6.32.9 szám a használt (betöltött) Linux kernel verziószáma.
A T-nél vetted? Zöld vagy piros a kamera lencséje?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs