Aktív témák
-
natë
nagyúr
Hát nincs szerencsém a CM7-tel, azt hiszem nem próbálkozom tovább. Fagyások a galériában, random fagyások csak úgy, wifi probléma mégsem tünt el. A stability test frankón lefut, szóval nem overclock hiba.
Gyere MiUi...A telefonom egy szörny!
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz domerator #11953 üzenetére
Ez jutott eszembe.
Ami bug előfordulhat/előfordult a Defy történetében, azt mindet tudom rajta reprodukálni CM7 alatt. Normál körülmények között, szűz-telepítéssel.
MiUi:
- 4 way reboot még nem frissült, a galnetből is kivették bootloop miatt (igazából nincs jelentősége)
- MiUi spare parts, jó lenne tudni ki fejleszti, elvileg a CMiUi-ból kihalászva működik.
- Battery 1 % hack megoldható.
- Juwe patch telepíthető
- Extended settings működikKb. ezekre van hozzá szükségem...Bahh, na nekiállok.
-
Nataniel
senior tag
A teljesség igénye nélkül
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
chab7
addikt
válasz tarnagy #11948 üzenetére
Nézz rá a moboplayerre, aztán az mx playerre.
Nekem ez utóbbi van. Eddig mindent vitt amit kell. A feliratozása a legjobb, plusz lehet feliratonként léptetni előre-hátra a feliratsávot huzigálva.
Nem hogy avit játszik a Defy de kicsit akadozva már mkv-t is próbáltam (bár élesben amúgy sem gyömöszkölnék rá ilyen felbontást - még a tv-mre iscsak ritkán.)
Ráadásul tudtam vele a set-top-boxból a felvételeket is nézni streamben (ts formátum).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz Nataniel #11956 üzenetére
Wow, a Nemussal kezdtél amit a napokban javasoltam. Bár én nem próbáltam mert kitűnően fut az adw is. olvasom az írást.
(Nézzétek el ha most kicsit bénábban, hibásabban írok valamit. Megégettem ma a kezem és alig bírom verni a billentyűt. )
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
szabof1
őstag
válasz Tézé81 #11949 üzenetére
A nandroid mentésben ezeket találtam neked Defy+ tárcsázó ügyben:
BlurDialer.apk
BlurPhone.apk
PhoneAddons.apk
Már nincs fent. Ennyivel talán tudtam segíteni. -
chab7
addikt
A vlc-t nem találom marketen, csak a csomó remote vlc kezelőt.
Más: Felfrissítettem 29-es nightly-ra. Kicsit kevesebb a quadrant és a neocore eredmény, quadrantban picit az fps-ek is, de a textúrákon ez nem látszik, csak a rendszeren.
Bár ez lehet attól is hogy most kipróbáltam a 18/28/48 vsel értékeket.
Lehet kicsit emiatt lett kevesebb. De sebaj, még szélvész, és kevesebbet fog fogyasztaniJa, battery widget 3. ciklus után. min-max: 3036-4173
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chrisx1
tag
Srácok olyan gondom van, hogy ma kétszer is újraindult a telefon! ( tegnap vettem )
Egyszer telefonálás közben, egyszer meg mikor neteztem vele.
Volt másnak is ilyen, esetleg ha felrakok mondjuk cm7-et, akkor lehet változás?
Ja, még gyári froyo van rajta amúgy, és nem telepítettem semmit szinte (angry birds, meg valami háttérkép a marketről). -
natë
nagyúr
Melyik a jobb? Übermusic vagy a Power Amp? A jobbikat megveszem.
RootRulez : fuckya
[ Szerkesztve ]
-
-
premete
veterán
válasz hodostamas #11979 üzenetére
Én majdnem megvettem múlt héten egy HD7-et, már nálam is volt pár napig, illetve egy Titant is megnyomkodtam. A fájlmásolást elfelejthetjük, nincs benne ilyen, ahogy az ájfonban sincs, sem egyszerű programtelepítés. Mondjuk a csempés mango jól megy, nem úgy, mint a windows8-on, érintőképernyő nélkül. Viszont egy rossz gombnyomás romfrissítéskor, és a készülékek "half-bricked" állapotba kerülnek: az a rom, ami fent van, megy, de a bootloaderben nincs többé usb-kapcsolat, tehát semmilyen másik rom nem tehető fel, és ez házilag (jelenleg még) nem is orvosolható. A HD7 belső memóriája egy 8 GB-os microsd, ami csak szervizeszközökkel cserélhető.
Szóval, ismerve a Népek romfrissítési habitusát, ott nem a skinezés és launcher csere lenne a jellemző kérdés, hanem egy jtag és műanyag torxok beszerzése.
Ilyenkor látszik, hogy miért is jó a zárt bootloader.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
chrisx1
tag
válasz rum-cajsz #11981 üzenetére
Ja, közben éjszaka keresgéltem neten, és úgy látszik nem én vagyok az első!
Külföldi fórumokon több eset is van, de úgy látom konkrét megoldást nem találtak. Volt akinek nagyon sűrűn csinálta, de flight módban nem, illetve volt akinek a sim cseréje megoldotta a dolgot, volt akinek a froyo feltelepítése után jött elő a probléma... A legtöbb esetben, ha cserélték a telót, ugyanúgy megmaradt a probléma. Hát nem örülök, de hétfőn visszaviszem a telefont, ráadásul ahol vettem ez volt az utolsó darab! -
Nataniel
senior tag
Egy kis statisztika:
Launcher körkép,avagy vannak még jó dolgok. időpont:2011.10.15. Megnézték:311-en
Motorola Defy - Több Érintést ide! időpont:2011.10.15. Megnézték:218-an
Sony-Ericsson XPERIA X8 Rootolása Eclair (2.1) alatt.időpont:2011.10.14. Megnézték:97-en
Motorola Defy - Bootkép csere időpont:2011.10.13. Megnézték:189-enNem számítottam ekkora nézettségre
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
chab7
addikt
Na ezt nevezem már jó készenléti fogyasztásnak. Ha nem nyúlnék hozzá, meglenne a szűk egy hét
Most a 18/28/48 -as vsel értékek, vannak tesztelve.
Csak ajánlani tudom minden új romot felpakolónak a 3 töltési ciklus végigcsinálását (100%-nál elkövetett wipe battery után).
Tökéletes akku kijelzés, nincsenek fura esések.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tarnagy
aktív tag
chab7
A 29-esben van valami okos újdonság? Jómagam még nem raktam föl egyik nightlyt sem a stabil verzióra.
MÁS:
A 3. Battery Monitor mérés eredménye:
Max: 4176
Min: 3049
Ez eddig jó.DE:
Measured stored: 15 mAh !!!!!
Total: 101 mAh !!!!Hát ez mi a fészkes fene???
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
tarnagy
aktív tag
válasz CoolBoy323 #11987 üzenetére
Beállítottam, a a Total és a Stored át is állt, de a Measured, azaz a masina által mért érték maradt, most 15 mAh. Nem értem az egésznek a logikáját??
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
natë
nagyúr
válasz tarnagy #11984 üzenetére
Nekem nagyon bejön, rettentően úntam már a lapos droid launcher külsőket/témákat. Telerakhatod te widgetekkel, akkor is ugyanolyan marad. Ráadásul a LP esetleg Go L. Ex-en kívül (talán ADW ex) a többi launcher hulladék. A MiUi saját launcherét most nem hozom föl, az egyébként is korrekt.
A launcher pro sebességét egy társa hozza, a Launcher 7. Point.
Más: wifinél mi az ajánlott transmit power beállítás?
CHAB : [link] NE TÖLTSÉTEK, NE RAKJÁTOK FEL, MERT HALÁL FIAI LESZTEK...és elqrjátok a telefonotokat.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Hogy nézed meg a 0%-nál a mV értéket? Nekem most Defy+ rom van rajta és 3618mV és 17%-on áll. Nekem nagyon soknak tűnik a V érték. Igaz, hogy ez csak az első kalibrálás és már a 4. napja megy a teló.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Beszélgetésre annyira sokat nem használom, de WIFI-re esténként elég sokat. De mondjuk beszéd is volt ebben kb. 1 óra.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
mira72
őstag
válasz domerator #11995 üzenetére
Visszakeressek és tényleg írjak mindenhez, ha van ötletem?
A Te gyári android sötét színek kontra miui-s ájfonos színvilággal kapcsoltban se szóltam semmit ( mert szerintem eget veregető baromságot írtál .. és nem akarok vitát.. ), nem azért mert egyet értek, hanem mert ha ájfont akarnék azt vennék, nem mást próbálnék arra alakítani (suzukimra is ugye hiába rakok merci jeletez így hüleség jobb ha azt írom példának hogy: ha a suzukiba bőr ülést teszek attól nem lesz merci ... mielőtt vki ebbe is beleköt ) ...
Ja, és szerintem többet túrázok a telóval mint Te, és sose volt olyan bajom hogy nem látom a kijelzőt ( tény hogy a fényerő olyankor nem automatán van hanem maxon.. )
Az meg hogy azok a fos témák amiket le lehet tölteni .. no commentMozzarella is dettó azokat a hibákat írta le miui-val kapcsolatban amiket én tapasztaltam ( bootolási hibák,fc-k, véletlen restartok .. stb.. ) , innentől magyarázza meg valaki hogy nála rendesen működik ... saját magát járatja le.. mint kb a 4-6 napos sok wifis akku használat... szerinted? nem így van? ( válasz nem kell.. felesleges.. )
Mozzarellának meg van ideje ( mint már írtam anno irigylem érte ) .. küzdjön csak azzal amivel akar ... én CM7-et feltettem, majd az alkalmazásokat amiket használok, és használom ( na MIUI ebbe is szarabb hogy minek van benne annyi szemét.. tudom ki lehet szedni telepítés előtt.. de...felesleges meló... )...
Ui.: Nálam CM7 alatt jó a WIFI, de MIUI alatt gyorsabb kicsit.. hű, de jó, telóról akarok le/fel.tölteni talán hogy nem elég a kb. 8/5 megabit hanem kell a 10/6 ??
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Heimdallr75
őstag
nekem meggyőződésem hogy a mért értékek nem jók a programban.
gondoljuk végig: 2,4 V alatt az akku gyakorlatilag halott, ezért nem engedik 3,2V alá vagy itt minden fogyasztót le kell kapcsolni róla (visszafordíthatatlan károsodás éri).Keresem a cm kernelben, esetleg valaki nézhetne egy gyári kernelt az akkukijelzés és használatról:
valami ilyesmi kell legyen:Ez a kalkulációs rész a board-swift.c ben :
695 sor
u32 calculate_capacity(u32 v)
{
int i;
u32 cap;
printk("%s: batt_vol=%d\n",__func__,v);
for(i=0;i<ARRAY_SIZE(tbl);i++){
if(v<=3200){
cap=0;
break;
}
if(v>=4200){
cap=100;
break;
}
if(v>=tbl.vol){
if(i==(ARRAY_SIZE(tbl)-1)){
cap=99;
break;
}
continue;
}
cap=tbl(i).capacity;
break;
A táblázat pedig ami az egyes feszültségértékekhez rendeli a százalékokat az pedig az
charging_table.h fájlban lakik.الغريبة في هذا الكوكب
-
natë
nagyúr
válasz mira72 #11997 üzenetére
Hja, hálistennek ahogy írtam is, rengeteg időm van mostanában (volt ez másképp is). Azért egy rom próbálgatása, boncolgatása nem vesz el sok időt, mivel általában már meg sem próbálom belakni
A CM7 most úgy tűnik összeszedte magát (vagy a telefonom), a WiFi-t viszont feszt dobálja...attól tartok ez MiUi-n nem lenne másképp, mivel ugyanazt a drivert használja.Láma nem vagyok, romot úgy telepítek ahogyan kell, sosem backupolok. Olyan romot akarok használni, amire jó ránézni (ok, ez tőlem függ), stabil és mivel a wifit sokat használom, nem dobálja le.
Én azt is nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy van olyan ember akinál gyorsan 30+ fps-sel, lag nélkül fut a stock ADW...röhögnétek ha látnátok nálam milyen. Pláne egy LP után.
Elkalandoztam és nem is tudom, mit akartam írni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs