Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz szmayer1 #11592 üzenetére
De fel lehet tenni minden MIUI-t original 2.2.2-re. Ott egy FR kellett volna csak (de lehet, hogy a flash nem volt rendben).
Lekerült nálam is a CM7 és visszament a Defy+ ROM. Elegem lett a CM7 akksi szívó tulajdonságából. Ha ezt is megunom, megy vissza egy CMIUI.
Ez a Pikachu edition a MIUI-ból nagyon komoly. Ki kell próbálni, hogy mennyire stabil. Most jön lefelé.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
natë
nagyúr
Holnapi MiUi : 4. Added support to use volume keys to lock and wake up screen fron locked state. Useful for people with problems with their power button.
-
chab7
addikt
válasz szabof1 #11500 üzenetére
A hozzászólásban írod, hogy "spanyol gyógyító szerviz rommal " a leírásban pedig már "módosított spanyol nyelvű Froyo rom" -ot írsz.
Az első lesz az igazi. Ez a spanyol gyári rom. Ami egy időben a cm7 boot179-4 verzió alapja volt.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
chab7
addikt
válasz RootRulez #11517 üzenetére
Kezdem azt érezni hogy ti állandó tagok sem olvassátok amiket írok. Pedig tegnap leírtam miért látszanak olyan sorok is a changelogban ami nem a mi készülékünkre vonatkozik.
Ha nincs egy nightlyban a changelogban általános sor vagy ami a miénkre vonatkozik, hanem csak olyan sorok amik más készülékekre vonatkoznak. Akkor a nightly biulder ugyanazt a cuccot csomagolja össze ami előző "este" volt. Nem lesz ilyenkor egy betű változás sem benne.(#11606) szabof1 : Ha így van akkor ok. Csak a fájl neve sima gyári szerviz romra utal.
(#11518) mira72: Ezt már én is írtam hogy csont minden kikapcsolva (egyedül csak sima gsm volt, ha hívnak elérhető legyek) hazautaztam a Mátrába (220km) és ott bekapcsoltam csak gps-t és inditottam egy igo-t. 3 perc alatt megtalálta hol vagyok
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
Jó ötletet adtál ezzel a Battery Monitor Widgettel... köszönöm!
Tegnap lemerítettem, feltöltöttem... meg a mért értékeket beírtam neki (nem tudom pontosan, hogy mit is csináltam)... mindenesetre úgy látszik, hogy az eddigi 14-16 órát sikerült legalább 20-30%-kal megdobni.
A mai használat: 6-kor töltőről levesz, 7-től mostanáig szinte folyamatos zenehallgatás és 40-50 percenként 10-15 perc Operamini. 7-től folyamatosan(!) wifin lóg, esze ágában sem volt eldobni. Persze 4 gmailcím szinkron folyamatosan megy és volt pár hívás is.
Nem rossz ez.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
válasz domerator #11608 üzenetére
Na, de jó végre nem csak táborháborút olvasni
Ezekkel az értékekkel olyan mintha nagyobb akksid lenne. Vagy az is van? Nem gyári?
Én hagytam az általa felismert 1500-on. Nekem az akku hátulján is az van.
1500 mAh
alatta 1500/1540 (min/typ)[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
A Pikachu az 1.10.8-as? S hol található? (W, C, hu, sima MIUI stb...)
(B)domerator(/B)
Érdekes! Én is végigcsináltam a szertzartást, és a végén 1464 mAh órát írt ki (total), Storedként 1500-at (bal oldalon) A max: 4176, a min. 3378 lett, én ezeket írtam be. Kíváncsian figyelem a tempóját...[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
domerator
veterán
Nem... gyári van, csak szerintem a szélsőséges mV értékekből ekkora kapacitást számolt.
Na most annyira nem fogok belemenni a témába, mint te, mert annyira nem értek hozzá, de... csodák nincsenek, csak akkor ha ezek után tartja ezt a kapacitás értéket.
Én örülnék neki legjobban.Tartok tőle, hogy majd pár ciklus után beméri magának a rendes kapacitást, de haszna akkor is volt ennek a cuccnak.
Köszönöm még egyszer!
Szerk. KAPACITÁS ÉRTÉKET NEM ÍRTAM BE NEKI!! Csak max-min feszültséget...az 1800mAh-t ő találta ki (ha be is írtam, akkor is csak miután ő kijelezte)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz tarnagy #11610 üzenetére
Itt. De remélem, hogy ebben van angol is, mert hülyét kapok a némettől.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #11610 üzenetére
Nos én először lemerítettem ájulásig és a 0%-hoz mért mV értéket írtam be minimumnak. Utána feltöltöttem 100%-ra és a mért mV értéket maxnak... azóta ő önállóan számol, bütyköl.
Azért az 1778 meg 1848 mAh engem is meglepett... kíváncsi leszek, mi sül majd ki ebből.
Szerk:
Most nézem... 3378mV a min? Akkor vagy az enyém extrém alacsony és téves, vagy a tied nagyon magas és azért számol kis kapacitást.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Legeneráltam a legfrissebb gyári (stock) 2.2-es rom sbf fájljának az md5 hash-ét (ellenőrzőösszeg). Az sbf felrakása előtt érdemes legenerálni a hash-t, majd összehasonlítani ezzel. Ha nem egyeznek meg, akkor jó eséllyel megsérült a letöltés során az sbf, és felrakása hibához vezet.
Fájlnév: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf (ez tetszőleges lehet, nem befolyásolja a hash-t)
md5 checksum: 15653e39960e8bf64d2e807802b6a7b7Jó lenne, ha valaki megerősíteni ezt az ellenőrzőösszeget.
Miért fontos ez? A firmware (sbf) felrakásakor eléggé limitált hibaellenőrzés történik ("alacsony szintű" másolás), megtörténhet, hogy a flasher program a hibás (sérült) sbf fájlt is beleírja a NAND-ba. Igen ritka, de nem zárható ki, hogy az ezutáni újbóli flashelési próbálkozás nem vezet sikerre.
@szabof1: érdemes lenne ezt az ellenőrzőösszeget a leírásodba beletenni (persze, csak ha valaki megerősíti, hogy tényleg helyes a hash)
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Erre már ha nem is neked, de javasoltam a DW Dialer-t. Címjegyzéket még becenév alapján is sorakoztatja. és még a becenévben is keres ékezetekkel is a tárcsázót használva is.
De ha kell gesztusokat is lehet bele csinálni.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #11614 üzenetére
Hogy érted, hogy "ő számol..."? Nálam minden úgy van azóta is, ahogyan beírtam. Igaz, minden értéket a program adott a végére, amikor a ciklusokat megcsináltam. Vagy a Tied Pro verzió?
A 3378-as értéket én nem tudom mihez viszonyítani. Mi a "jó" érték?
Mindenesetre nálam, amikor kikapcsolt, és rádugtam a töltőre, akkor 5%-ot mutatva kezdte tölteni, s csak ezután kapcsoltam be a telefont.[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
chab7
addikt
válasz domerator #11611 üzenetére
Wooow, akkor igen szépen saccolt ha 1800-ra tette. De hidd el be fog állni. Már nálam második ciklusnál rendeződött a dolog, és ha ráereszteném még egyszer akkor tuti még jobban finomítana. Most a measure van nálam 1527-en, lehet következő ciklus után már beállna 1540-re. A min érték már most lentebb ment.
Na engem is csak a kíváncsiság hajt, pont mert én sem értek az akkukhoz annyira.
De az akkus cikket elolvasva okosodtam és próbálom alkalmazni a benne írtakat. Pl próbálom nem hagyni egész éjjel rajta, hanem úgy hogy elalvás előtt kelljen 100%on lehúzni.
(Éjjel úgyis csak pár % esik)(#11614) domerator: az a 3300 feletti min nálam is megvolt az első ciklusnál.
Tipp a widgethez. 15% alatt már ne nyitogasd meg a calibrarion részt mert még azzal menti el amit akkor mér. Én már 15% alatt csak madarazok vagy filmezek hogy minél hamarabb 0% legyen.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
CMIUI 1.9 - 2.3.7
1.2Ghz (24-300/34-600/68-1200)
Quad: 2600-2700.hát ennyi tellett
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #11618 üzenetére
"Hogy érted, hogy "ő számol..."? Nálam minden úgy van azóta is, ahogyan beírtam. Igaz, minden értéket a program adott a végére, amikor a ciklusokat megcsináltam."
Igazából nem tudom, mit csinál, de sok teendő ugyebár nincs vele. Majd kiderül... én azt várom, hogy helyreteszi a droid esetlegesen helytelen akkuszázalék mérését.
"Vagy a Tied Pro verzió?"
Igen, Pro.
"A 3378-as értéket én nem tudom mihez viszonyítani. Mi a "jó" érték?
Mindenesetre nálam, amikor kikapcsolt, és rádugtam a töltőre, akkor 5%-ot mutatva kezdte tölteni, s csak ezután kapcsoltam be a telefont."Nálam is 5%-ot jelzett kikapcsolva, töltés kezdetekor... utána bekapcsoltam és a historyban megnéztem, hogy 0%-nál mekkora mV-ot mért... azt írtam be minimumnak. Na ez volt nálam 3025mV. Nálad ezek szerint 3378-nál kapcsolt ki a telefon?
Ugyanígy tettem a max értékkel... mikor 100%-on volt, megnéztem a historyt és a 100%-hoz mért mV-ot írtam maxnak, ez volt 4169mV.Lehet ám, hogy a tied reális... a 3025 kicsit alacsonynak tűnik nekem, de ki tudja... majd most kiderül.
Szerk: Na most nyomtam neki, hogy a mért 1848mAh értéket tárolja el.
[ Szerkesztve ]
-
csicsaaa
tag
Ez a MIUI 1.10.8 "instal from SD card" után nem telik el fél perc és végez, de azt írja ki a legfelső sorba hogy "Apply update from .zip file on SD card"?
Rányomtam, mivel van is ilyen lehetőség, de azután is csak a piros motorola logo jelenik meg és egyből a Boot menübe áll be!
Mi lehet a baj?PLZ valaki!!!
Valami fájlt nem találhat az SD-n?[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
domerator
veterán
válasz premete #11603 üzenetére
Blade óta (amikor az elején nálam is jöttek romcsere után a poltergeist hibák) én is csak tiszta telepítést csinálok, titanium nem is volt fenn soha a telómon.
Biztosan van, akinek jól megy, de előfordult olyan is, hogy a nandroid(!) restore nem működött jól... pedig elméletileg az bitre visszaragaszt mindent.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
anglergab
addikt
válasz domerator #11626 üzenetére
Blade-en nekem is volt olyan, hogy nandroid backup után minden app FC-zett (egy romnál/backupnál tapasztaltam csak). Lehetséges, hogy a backup előtti formázással elkerülhető lett volna ez?
A Blade-es fórumban többször javasoltuk, hogy a wipe data (~factory reset), wipe cache, wipe dalvik cache után formázzák is a boot, system, (user)data, cache partíciókat rom csere előtt; egyesek szerint még rom csere után is illik wipe-olni (data, cache), kivéve a boot (~kernel) és a system formázását persze. (Előfordult, hogy valaki törölte a kernelt a rom felrakása után, hát tényleg nem bootolt be a rendszer ). A data/cache wipe és a data/cache partíciók format-ja szerintem jó eséllyel ekvivalens (értsd: wipe=format). Egyébként a Clockwork kernelje használja a cache-t, lehet, hogy az otthagyott adatok vezethetnek anomáliákhoz. Ennek lehetősége kizárható a rom felrakása után a megfelelő partíciók formázásával.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #11575 üzenetére
A meg-megállást néha én is látom, de összességében gyorsan rajta van amit másolok. Még ezt a részét nem veséztem ki (már csak azért is mert én inkább wifin másolok, kímélendő az usb portot, kell az még 2 év múlva is), majd lehet ráállok erre is ha az akksin mindent kipróbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Előre leszögezem, hogy használtam a keresőt, de az sem dobhat ki olyan posztokat amikben kulcsfontosságú információ hangzik el. Szóval mielőtt nekikezdek kérdezek.
Most egy stock 2.2.2 CEE-re felrakott CM-7.1.0-RC0-Jordan ROM fut a Defymen. Igen, ráadásul nightly, mert azokban a napokban még csak azt lehetett 2.2.2 CEE-re rakni. Eddig kiszolgált, de megérett már neki egy Factory Reset, szóval ha már amúgy is gyalulok akkor már felraknék egy újabb ROM-ot is. Na nem azt kérdezem, hogy hogyan... mert azt vágom.
Azt kérdezem, hogy melyiket érdemes (elsődlegesen CM7.1 vonalon maradva). Érdemes a hivatalos és "végleges" 7.1-et felrakni? Ahogy olvastam akadnak vele Wi-Fi gondok. Van más egyéb ismert hiba benne? Fontos nekem az akku üzemidő is... szóval a következő ROM-nál ez is szempont lenne. A mostani az... hát nem mondom, hogy nagyon szívná, de azért kicsit rosszabb, mint gyári ROM-al (1Ghz-ről visszaállítva 800 Mhz-re is).
Szóval mehet a 7.1 Stable? Vagy inkább másik legyen? Rámehet frissítésként a jelenlegi ROM-omra, vagy van még közbenső lépés? Google Apps pakkot is újra kell rakni?
-
chab7
addikt
válasz domerator #11614 üzenetére
Jaaa, hogy te be is írtál neki értékeket? Nem kell. Sima merítés töltés után magától mutatja azokat. A megadási lehetőség arr van ha tudod a gyártói adatokat és akkor arra lehet beállítani. De mivel én még min-max mV értéket gyári írásban sehol nem találtam így nem adtam meg kézzel semmit. Hagyom hogy a widget kalkulálja ki.
11618) tarnagy: Enyém pro verzió.
(#11626) domerator: igen bitre kéne vágja, nálam működik is ahogy kell. Sőt a titanium is. De csak user appokat mentek vele, rendszert nem. Azokat máshogy is szinezi, és batchnál is választható hogy csak user, vagy minden. Na a mindent azt nem szabad persze. Csak user !!!
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Ja amúgy a CM fórumban találtam valamit ami fontos lehet azok számára akiknek gondjai akadnak a WiFi csatlakozással. A felhasználónak az volt a gondja, hogy nem tudott telefonnal csatlakozni, pedig a hálózat üzemelt.
"The issue was related to the channel used: to avoid interferences, my wireless router was set to channel 12, that is not supported by default Cyanogenmod configuration. Teoretically it should be possible to go to the wifi settings, press the menu button and select advanced, than the first option should let you change the number of channels. Unfortunately in my case this option does not appear.
Every channel less than 12 is fine." -
chab7
addikt
válasz Stauffenberg #11629 üzenetére
A 7.1 stable-t érdemes. Nem wifi gondok vannak vele, hanem csak nem helyesen jelzi a wifi erősségét a status baron, de csak azért mert a felkapcsolódáskori jelerőt mutatja és nem változik a jelerő változásával. Viszont ha a menüben belépsz a wifi beállításokba akkor frissit i az aktuális értékre a status baron is, míg ki nem lépsz a menüből.
Mehet rá akár a mostanira is, mert mindent tartalmaz. Csak a wipe-okat ne feledd előtte/utánna !!!! Wipe data nem kell csak a többi. Gapps pakkot akkor tegyél fel ha kellenek a frissebb google appok. Szerintem érdemes.
(Esetleg még a stable után a friss nightly, az már csak a változásokat tartalmazza, kernelt modulokat nem. Talán a wifi visszajelzés is helyreáll vele. De külön tedd fel a már feltett stable után ha felteszed. Már csak azért is mert lesz még egy adag wipe ami nem árt frissítésnél.)
(És végre utolértem a fórumot olvasásban )
(Érdemes a másik topicot is végigolvasnom? Van 60 olvasatlan abban is tegnap óta )
[ Szerkesztve ]
-
csicsaaa
tag
válasz csicsaaa #11625 üzenetére
Mi ez az állomány "1.8.5_Defy-HU_Update_Signed"?
Egy ilyet kell még az SD kártyárol telepíteni a Miui.ZIP után?
Ezt a fájlt kereste a fentebb említett problémámnál?
A CM7-et csak ZIP telepítése után reboot és már új a rendszerem!Itt mi volt a baj?PLZ valaki!!!Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
Stauffenberg
nagyúr
És amúgy a kamera megy rendesen? Nekem a mostani ROM-on videó felvételnél csak egy szaggatott szart vesz fel. Jó lenne ha ez javulna. Meg többen írták CM fórumon, hogy a kamera felvétel készítés közben hajlamos a fagyásra.
Találkozott már valaki ezzel?
Üzemidőről milyen tapasztalataid vannak?
-
anglergab
addikt
Gyárilag 2.2-es rendszerre lehet rögtön (persze root, 2ndInit után) a stable CM 7.1-et feltenni? Tartalmaz mindent (kernelt is)?
Ha igen, akkor stable install (és egyszeri bebootolás) után mehet fel a legfrissebb nightly (persze előtte, utána wipe-olással)?
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz anglergab #11636 üzenetére
Így van, a stable az full. Mehet a 2.2-re és mehet rá mindig csak a friss nightly.
(#11635) Stauffenberg: Kamera megy rendesen, bár megoszlanak a vélemények a minőségéről. Nem akarom feléleszteni a "lángot" de ennek fényében ítéld meg a lassúságát.
Szaggatottnak azért nem szaggatott, de lehetne természetesen simább is. Én normál átlagosnak mondanám, tűrhető, elviselhető. Ki nem váltja a profi kézi kamerákat, de amire való arra elég. Ha nem akarjuk profi cuccokhoz hasonlítani akkor még jó is lehet. Egy-egy véletlen pillanat rögzítésére , amire való, szerintem teljesen elfogadható.(#11637) csicsaaa: Az újat én sem próbáltam mert én is cm7 oldalon állok, de mikor feltettem próbára egy régebbit akkor az teljesen rendben ment fel és jól is működött.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Köszi az infókat!
Most ráakadtam a WajkUI-ra. Gondolom ez is simán felnyomható CM7.1 stable-re. Ezzel miként alakul a teljesítmény? Fogja valamennyire, vagy inkább gyorsabb? Vagy ugyan az mint a gyári, csak sokkal szebb kiadásban? Van benne ismert bug?
(Ez utóbbi kérdés azokhoz szól akik használják).
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Stauffenberg #11641 üzenetére
Azt a vonalat nem ismerem, majd mások megmondják milyen és mehet -e így közvetlen rá (már úgy hogy stabil is maradjon).
Én mindig 2.2-ről indulok. Nem sok perc és tuti tiszta rendszer.Mindenkinek: A sima topic írásaiból kezek olyan következtetést levonni, hogy ha valaki gyári romról jön cm7-re (de lehet ez miui-nál is igaz lesz) akkor ha elsőnek teszi fel, és nem megy minden rendben de rajta marad és következő verzióval frissít akkor megjavulnak a hibái. Már nem egy ilyen örvendezős hsz-t olvastam. Viszont lehet ilyenkor nem várni kellene az új verzióra, hanem ugyanazt mégegyszer ráhúzni. Szerintem már ettől megjavulna.
De az is lehet amúgy hogy elsőnek simán csak nem csinálnak befejező wipe cache wipe dalvikot és a frissítés előtti oldja meg nekik a bajokat.
Na mindegy, hátha valakinek segít ez az írás is, bár tudom nem nagyon lesz idáig visszaolvasva és ilyenkor meg már nem sokan vannak itt fent.[ Szerkesztve ]
-
Shirchy
tag
válasz Stauffenberg #11641 üzenetére
Énhasználtam a cm7-et is,de most a wajk féle miui-t használom. Nekem tökéletesen működik,egyetlen program kivételével: ébresztő óra. Valamiért fc-zik amikor beállítom az ébresztést,de furamód mégis beveszi és ébreszt a beállított időben. Akku időben és teljesítményben túl nagy különbséget nem tapasztaltam. Talán egy picit gyorsabbnak érzem a cm7-nél,illetve a kamera app, a felület és a menü nekem jobban bejött.
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
lbarni
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Rom visszatelepítés ügyében. Feltelepítettem egy 2.3.4-es Rom-ot. Amit innen töltöttem le. (Legutolsó) Tudom, hogy nagy hiba volt. A pontos célom az volt, hogy feltegyem a CM 7.1-et de sikerült elrontani.
Most itt tartok, hogy visszafele nem sikerül telepíteni semmit, mert utána csak "feketeséget" kapok.
Valahogy vissza tudnám erőltetni a telefonra a 2.2.2-es Froyo-t?Előre is köszönöm a segítséget!
-
chab7
addikt
válasz Shirchy #11643 üzenetére
Na ez egy korrekt érv:
"a kamera app, a felület és a menü nekem jobban bejött."
használd egészséggel(#11644) lbarni: Odaát pont leteremtettelek amiért elsőnek nem olvasol hanem hanyatthomlok cselekszel, de itt meghagyom másnak.
El kellett volna az első hsz olvasni? Hosszú? Hát az, de így meg szomorú.
Na de kikerestem neked : [link](#11645) Stauffenberg: Nem lesz olyan, mert egész másik rom, más a felület is. Végülis ez a legnagyobb megosztó a két vonal között
[ Szerkesztve ]
-
Shirchy
tag
válasz Stauffenberg #11645 üzenetére
persze launcher-t azt használsz akit csak szeretnél,eredetileg a launched pro van benne,de ezt is ùgy alakítod àt ahogy neked jòl esik.
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest