Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Christian79

    tag

    válasz tototos #8730 üzenetére

    Speciális oldal nincs, de az ügynök elég jó kedvezményeket kínál új előfizető esetében, amit máshol nem találsz meg, de ezt is csak három szolgáltatás egyidejű megrendelésekor: fél évig az előfizetési díj fele, illetve olcsóbb előfizetői díjak! Legalábbis nálunk Némedin ez volt július-augusztusban, amikor az ügynökök tevékenykedtek! ezzel csábítottak előszerződés megkötésére, ami persze igen megérte!
    Ez a szolgáltatás beindításáig volt így, augusztus közepéig, azóta az interneten megtalálható árak, illetve kedvezmények vannak.
    Ha nem lesz árcsökkentés, még akkor is megéri a UPC-ről váltani, mert ők nem fognak fejlszteni a körzetben, tehát max. 18 megás net, ami persze a köztet 50%-ában elérhető, a gyakorlatban inkább a 12 mega az elterjedt. Ennek az áráért van most a 50/25. Viszont tévé szempontjából a UPC digitális tévéje ügyfélmegtartó programmal jobb. Digital bronz+HD 2890+1000, de csak a negyedik hónaptól. Én így kombináltam, ezáltal a T-től kapott router mind a négy lan-portján ki tudom használni a net teljes sávszélességét, nincs külön box, külön távirányító, annyi tévén használhatod, amennyit a hálózat /koax/ elbír. Fóleg hogy már kábelen a 26 digitális csatorna szabadon hozzáférhető!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák