Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • greenw88

    csendes tag

    Sziasztok!
    Hozzátok fordulok, miután a fórum keresőjében leszűkítettem a router listámat.
    Először is, meg kell, hogy köszönjem, hogy ennyire informatív ez a csoport. A következő, általatok is ajánlott eszközre esett a választásom: Asus RT-AX58U. Két db kérdésem még is lenne.
    80 nm-es lakásba keresek routert. A lakást tökéletesen lefedi a jelenlegi Vodafone (UPC) Connectbox is, szóval a wifi hatótávolsággal nem hiszem, hogy gond lenne egy komolyabb routerrel.
    Mindenképpen Wifi 6-os routert szeretnék. Egyre több eszközöm van, ami támogatja.
    Macbook Air (M1), Iphone 12 Pro, PS5, LG Smart Tv és a céges Lenovo X280 lenne a hálón. (Néha plusszban 1-1 telefon.) A PS és a TV kábelen van rákötve a Connectboxra, a többi eszköz wifi-n van.
    Már egy ideje feltűnt, hogy ha megy a Skpye/Zoom/Cisco Jabber és közben fut a torrent/stream, akkor nagyon rendesen megfogja a hálózatot és meg meg akad az online meeting.
    Érdemes-e foglalkozni/számításba venni ugyanilyen paraméterű Tp-Link routert vagy maradjak a fent megnevezett Asusnál? Árban 40-50e Ft között nézegetek. (Úgy látom, hogy ez az a szegmens, ami időtállóbb.) Korábban egy db Tp-Link routerem volt (WDR3600), de az 1 év után megadta magát.
    Ami még jól jönne az az USB 3.0, a kinézett ASUS ilyen porttal is rendelkezik. Azt nem láttam viszont sehol feltüntetve, hogy a Transmission nevű alkalmazást támogatja-e.

    Előre is köszönöm segítségeteket!

    Szép estét!

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák