Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovy79

    őstag

    válasz Rick4 #27677 üzenetére

    Köszi a választ.
    Az analóg rendszerekkel/DVR-ekkel nekem sem volt soha, sehol bajom, ellenben 3 féle, 60-80€-s kínai szar NVR-rel annál inkább (ebből kettő német webshop-ban vásárolt).
    Normális kamerákkal (vezetékes) hetente/havonta elvesztették a kapcsolatot, amin csak újraindítás segített (persze volt, amikor újra be kellett állítani az összes kamerát). Sokadik frissített fw után is leállt a rögzítés, ha megtelt a háttértár (hiába volt bekapcsolva a felülírás). Megtelt vinyóról nem küldött értesítést, hiába volt bekapcsolva, a riasztási időszakok folyamatosan "elállítódtak" (a beállított idősávok törlődtek), stb. A legrosszabb pedig a távfelügyelet/applikációk rettenetesen gyenge kivitelezése/hiánya. Az összeset fórumokon ajánlották. Ez kb az elmúlt 3 év termése, tehát ilyenektől a továbbiakban tartózkodnék.
    Mint mondtam, nem az NVR-ekkel van bajom (a Hikvision márkával meg kifejezetten elégedettek voltunk a régi munkahelyemen), hanem inkább az eszközök számát próbálnám leredukálni (holott én is azt vallom, hogy "cipőt a cipőboltból" :) ).
    A sebezhetőség jó érv a NAS, mint NVR ellen.

    [ Szerkesztve ]

    ''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Új hozzászólás Aktív témák