Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz deja vu #76412 üzenetére

    Na, azért ne essünk túlzásokba. Az oké, hogy neked EIZO gyűjteményed van, de ettől még a saját fixációdat nem kell kivetíteni másokra.
    Ez olyan, mintha a Volkswagen konszern autóiból csak a VW-ket lehetne venni, mert az az igazi minőség, a csoport többi márkája meg x@r, azokból csak kényszerből válogassanak a fogyasztók, meg különben is, meh.

    Ha nem szánnának ilyen kevés pénzt az emberek monitorra, akkor felső kategóriás Eizo, NEC monitort ajánlanék mindenkinek, csak sajnos ajánlanom kell szerintem szarokat is, mert nulla pénzből csak LG kapható.
    Szerinted, ha az emberek megengedhetnék maguknak, nem vásárolnának 200k-s monitort?
    Egyáltalán biztos vagy abban, hogy látják a különbséget egy 50-70k-s és egy 250-270k-s monitor között, vagy a különbözetet inkább SSD-re, és egyel jobb VGA-ra költenék?
    És az hogy lehet, hogy a topikban rezidens szakértők elég gyakran ajánlanak Acer, Ansus, BenQ, stb. kijelzőket is mindenféle célra?

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák