- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok !!! 32 " -os full HD monitort milyen közelről jó nézni hogy ne legyen pixeles ? Többnyire fotókat dolgozok ki......
-
deja vu
addikt
válasz #93929984 #75301 üzenetére
A szoba másik végéből.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz #93929984 #75303 üzenetére
Vicc vót, de megvan már a monitor? Ha nem akkor gyűjtsél inkább WQHD felbontásúra ha lehetőséged engedi, a FullHD már egy picit kevés sajnos akkora méretre.
(#75304) Underhun
Nem nézem nem ismerem ezeket , én nagyon nem vagyok oda az Apple féle fényes dolgokért.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Scholes9
nagyúr
válasz #93929984 #75310 üzenetére
Mennyi a kereted a monitorra?
80-ért necces, mert erre a feladatra valóban egy 27-es WQHD lenne a megfelelő Esetleg egy 25-ös WQHD is lehet, h megteszi Ugye a nagyobb felbontás miatt nagyobb a "terület" is.
Esetleg nem tudsz gyűjteni még mondjuk erre? Ezen azért már lehetne dolgozni szerintem
Az a baj, h 27-en is pixeles a full HD már
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
gratzner
tag
https://prohardver.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/hsz_75241-75241.html
75241-re esetleg valaki? -
törölt tag
27 " FHD-ba milyet ajánlotok ?
Köszönöm az eddigi hozászolásokat ! -
meszi3
tag
http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm
A tied sajnos nincs benne
-
ToBeY
nagyúr
Kb mennyiért lehetne venni (minimum) egy 27" 1440P monitort IPS panellel?
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
válasz adriankoooo #75315 üzenetére
Pont olyan kicsi a betű, hogy nem jön ki egész pixelre a mérete. Ezzel renderelési beállítással lehet módosítani.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz BladePocok #75294 üzenetére
Teszteltem őket, mindháromban ugyanaz a panel van. Talán az Acer volt a legjobb, de 144Hz fölött nincs értelme használni őket, mert romlik a képminőség.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Tavasszal új PC vásárlása van tervben (i7-6700 és GF GTX1070), és azon gondolkodom, ha már a gépem új lesz, az ezeréves Samsung 2333SW-t is le kellene cserélni. Nagyon megtetszettek mostanában a 21:9 képarányú kijelzők, szemezgetek is az LG 29UM68-P vagy 34UM68-P valamelyikével, viszont van tervben PS4 vásárlás is, és felmerült bennem, hogy jó lenne azt is az új monitorra dugni majd. Na most emiatt viszont lehet jobban járnék egy 16:9-es FullHD monitorral. Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
-
adriankoooo
senior tag
válasz adriankoooo #75323 üzenetére
Hmm, de ha kikapcsolom a ClearTypet, akkor szintén megjavul. Cserébe nem olyan szépen rajzoltak a betűk.
Mi a legjobb megoldás? Be lehet kapcsolva a skálázás és a ClearType úgy, hogy jó legyen?
-
balazska92
senior tag
Srácok, AOC G2460PF (TN, 1ms, 144hz, freesync) megéri prémium kalibráltatni? Jövő héten megyek pestre, és úgy gondoltam bevinném egy prémium kalibráltatásra. Játékra kellene, fps-re.
-
Xiller
csendes tag
válasz deja vu #75295 üzenetére
Köszi!
P2417H SE2717H között csak a képátló a különbség és a fényerő, viszont lehet hogy a kisebbet kéne vinnem mert most egy 21 es 16:10 es monitorom van.
Dell-nek van ebben a kategóriában van alternatívája? Illetve érdemes-e egy kalibrálást rákölteni a monitorra.Várható valami monitor megjelenés ami letolja az árakat? 1-2 hetet még tudok várni ha az számítana.
-
Teaway
veterán
válasz adriankoooo #75323 üzenetére
Növeld vagy csökkentsd DPI-t. A ClearType maradjon bekapcsolva.
Nincs itthon csokid??
-
deja vu
addikt
válasz Xiller #75327 üzenetére
A fórum egyik legjobban ajánlott monitora a P2417H. Az SE2717H-t azért írtam mert játékra egy picit jobb, lévén, hogy 75Hz-es és Freesync-es. Amióta ez a P2417H kapható mindig is kb. ennyi volt az ára, egy ezressel volt olcsóbb de az se mostanság volt. Egy normál kalibrálás nem árthat. Alternatíva mondjuk az Asus VZ249H csak dönthető állvánnyal.
(#75328) 3.Aragorn
Az Asus csak dönthető, a Dell állványa mindent tud.
(#75326) balazska92
Szerintem elég neki a normál kalibrálás. Bár a prémiumhoz jár a csoda folyadék.
[ Szerkesztve ]
-
Razi
tag
Sziasztok!
Melyiket választanátok? (És ami ennél fontosabb a miért )
Asus Rog Swift PG348Q vagy Acer Predator XB271H.
Az Asus ROG Swift PG279Q-t szándékosan nem tettem bele a listába mert ugyanazt a panelt kapta mint az acer csak kézreesőbbek a gombok jobb az OSD meg a talp de ezek nem szempontok. Az Acer cserébe olcsóbb és tesztek alapján jóval kisebb az esélye hogy a háttérvilágítás halálosan összevérzi a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
válasz balazska92 #75326 üzenetére
TN monitorra szerintem felesleges a prémium, elég a normál kalibrálás is, az is sokat javít rajta.
-
balazska92
senior tag
Köszönöm! Akkor marad a normál kalibrálás. Kicsit off, de egy LG tv-monitort, lehet kalibráltatni?
-
OgreImre
senior tag
Szerintetek
Acer CB271HUbmidprx
vagy
Acer BE270UAbmipruzxrAz Acer BE270U az USB-C csatlakozón kívül mennyiben jobb mint a CB271?
90% CAD+office, 10% net+sorozat a felhasználás.
Köszi."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
zapikanka
tag
oazis altalaban milyen atfutasi idovel dolgozik? tegnap rendeltem előreutalassal, de sajna meg nem küldtek infót, hogy hova utaljak
-
Teaway
veterán
válasz adriankoooo #75334 üzenetére
Nagyon kicsit növeld, pl. 126, 127, 128...stb. %-ra.
Próbáld másik kábellel.Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz adriankoooo #75334 üzenetére
Esetleg, ha Radeon kártyád van, a driverben van valami skálázási lehetőség, lehet hogy az nincs 100-ra kihúzva, vagy valami ilyesmi.
Nincs itthon csokid??
-
balazska92
senior tag
válasz balazska92 #75333 üzenetére
Magamra válaszolván, és kijavítva magamat, szóval van egy ilyen tévém: LG 32LN5400. Ezt is lehetne kalibráltatni? Ha már viszem oázisba a monitoromat kalibráltatni, akkor bevinném ezt is, amennyiben lehetséges.
-
snake1977
őstag
Üdv srácok, végülis egy dell-t rendeltem és nem bántam meg, köszönöm a tanácsokat.
Lenne még egy kérdésem, Samsung 24SD590 PLS panellal mennyire számít jó vételnek? Unokaöcsém ezt nézte ki, lenne egy ilyen közel egy év garanciával, 30-ba.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
törölt tag
Sziasztok ! Meg ér több mint 10000 F különbséget
Dell P2717H vs. DELL SE2717H ? -
gyiku
nagyúr
Acer Unveils the XR382CQK 38-inch Ultrawide Curved Monitor
Szerintem elirtak a felbontast, ennek 1600p-nek kellene lennie. Brekk?hüllő
-
adriankoooo
senior tag
válasz Teaway #75339 üzenetére
Igen, beépített Radeon a kártya. Kép méretezése: GPU méretezést engedélyeztem. Nem segített. Tovább játszottam vele, van ilyen hogy képpont formátum. Ycbr 4:4:4, Ycbr 4:2:2 (alap), RGB 4:4:4 (korlátozott), RGB 4:4:4 (teljes RGB). Utóbbira tettem és úgy néz ki, hogy OK. Micsoda ez a beállítás?
-
asvald
senior tag
Sziasztok!
Játékra jó ez a monitor? FPS...
DelI UltraSharp SE2717H
előre is köszi
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Snoop-y
veterán
4K felbontasu szinhelyes monitort milyet ajanlotok?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Alienware 500hz
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest