- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz deja vu #75549 üzenetére
Igen, ezért is vagyok bizonytalan a témában, hogy egyáltalán megérné-e cserélni, vagy inkább szokjak rá arra, hogy használjak vsync-et.
Őszintén szólva sajnálnám cserélni a Dell-t, viszont lehet, hogy lenne gazdája, ha úgy döntenék, hogy cserélek.
Kicsit nehézkes lenne a megtekintés, utána nézek. Köszi a tippet!
Véleményem szubjektív...
-
Hannibal78
csendes tag
-
deja vu
addikt
válasz Hannibal78 #75553 üzenetére
Ez milyen vegyes felvágott , az egyik FullHD VA, másik WQHD TN, harmadik 4k TN paneles monitor. Először jó lenne tisztázni mit akarsz. TN panellel az életben nem fogsz maxi. képminőséget kapni ezért nem értem, hogy miket válogattál össze.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
dik
őstag
Itt van már a csoda nemsoká beüzemelem már tiszta ideg vagyok milyen lesz! Brekk köszönök mindent mégegyszer remélem semmi gond nem lesz vele és örök élet lesz...
Bár azt kérdezném is gyorsan mivel kössem össze a géppel hogy a lehető legtutibb legyen a kép meg minden?[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Hannibal78
csendes tag
válasz deja vu #75554 üzenetére
Mert nem ismerem a gépeket, nem tudom, melyik mire jó.
Mit akarok:? Szép képet. És játszható legyen. akár 5 év múlva is.
Nincs nagy játék. WOT, és az armored warfare.. Ehhez szeretnék egy jó gépet. Max 150. de ez a felső határ. mert így is 100 ig néztem az elején.[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
Csak azt nem tudom, hogy jelenleg használok egy hdmi splittert (ami sanszos, hogy csak 1080p-s), ezért ha az egyik kábelt hagyom hdmi-n a kariban és a másikat dvi-be (átalakítóval) dugom akkor tudom-e szoftveresen állítani, hogy melyik kimenetről jöjjön a jel. Mert gondolom mindkettőről nem fogja adni vagy igen?!
-
deja vu
addikt
válasz Hannibal78 #75553 üzenetére
Ezt írtad:
"Amiket olvastam, hogy nem árt, ha 144 Hz- es. kontraszt 3000:1 hez. 1s válaszidő.A lényeget tudjátok. "Akkor ennek csak a hajlított VA paneles Samsung felel meg. Egyébként jól néz ki, de ezzel a Samsunggal nincs tapasztalat.
(#75563) hackeeeee
Custom Resolution Utility-val tudod megnézni. Szerintem az a Dell már nincs Brekknek a boltban.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
dik
őstag
Hát nem is tudom mit mondjak pár óra után ez a Asus nagyon fura. Szépek a szinei, de a beállítása hát igen. Nekem a fényerő így is sok kicsit, de remélem szokás kérdése. Mérete hát igen nekem jó nagy 19" után. A 6870 kiheréli játék közben ez a nagy felbontás. Ja meg olyan mintha viullogna a kép mint annó a CRT-l nem tudom miért furcsálom a régi is 60Hz ment.
Bár ezt a szinprófil témát nem tudom amit küldtek kalibrálás után érdemes lenne-e feltennem. Esetleg valaki tudja?[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
capsule
csendes tag
válasz Hannibal78 #75568 üzenetére
Szia,
Épp egy ilyet bámulok, mármint ami a tesztben van 24" (te 27" írtál).
Első benyomás: gyönyörű monitor, nagyon szép képe van! Játékra vettem (cs:go) de azt majd csak hétvégén tudom tesztelni, egyelőre csak egy notira van dugva. Ha megjön az rx480 kártyám (és a gép többi része ) akkor lesz érdekes mit tud a freesync, 144hz, stb. Kezdésnek annyit tudok mondani, hogy jól néz ki, nagyon jó az állvány/tartókar, tetszetős darab. Remélem játéknál is beválik! A korábban említett "lilásodást" egyelőre nem tapasztalom, de hétvégén okosabb leszek. Az ívelt kijelző abszolút rendben van, nem gondoltam volna[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz hackeeeee #75567 üzenetére
Ha az Nvidia vezérlőpultban azt írja, hogy 2560 x 1440 75Hz akkor szerintem sikerült.
Szerk:
Akkor nem is kell új monitor. Sok Dell tudja.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pecsivsk
tag
Sziasztok,
irodai munkára szeretnék monitort amivel weblap szerkesztést szeretnék csinálni
Ezt néztem ki:
Dell SE2216Hhttp://www1.euro.dell.com/hu/hu/partner/Monitorok/dell-se2216h-monitor/pd.aspx?refid=dell-se2216h-monitor&cs=huchn1&s=chn
mi a véleményetek róla?
Köszi a segítséget !
-
magickonfig
tag
Hali!
Végre sikerült döntenem, az LG 34uc79 a kiválasztott!
ha valakit egyáltalán érdekel majd írhatok tapasztalatokat a Dell U2311H váltásról.
Óriási köszönet Brekk-nek és az Oázisnak, hogy ilyen nehezen döntő emberrel mint én, volt türelmükPersze van egy problémám az összekötéssel. R9 280x-en nincs displayport cable csak DVI-A és HDMI.
Az LG persze csak Display portos és HDMI kimenetelű.Segítsetek , hogyan tudom úgy összekötni a monitort a videókarival, hogy mennyen a 144HZ?
Ha számít a kábel vagy az átalakító minősége mit ajánlotok?THX
-
piero86
aktív tag
válasz magickonfig #75578 üzenetére
Ha játékra tervezed használni, akkor azért kicsit kevés a 280X a 144Hz/fps-hez.
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Most én is kipróbáltam, hogy megy e 75Hz-en a monitorom az nvidia vezérlőpultban, de azt nem bírja, de 72Hz-en megy simán. Játszottam is vele egyet a WOT-al és érezhetően jobb lett, fix.12fps a különbség is így. /vsync-el játszok csak/. Maradhat 72Hz-en a monitor vagy lehet baja tőle?
Üdv! -
capsule
csendes tag
válasz Hannibal78 #75581 üzenetére
Nagyon szépek a színek, mintha IPS panelt néznék (volt pár IPS monitorom aminek fakóbb volt a képe).
Kibontáskor rögtön egy kalibrálásról szóló igazolás fogadott. Kicsit sok volt a fényerősség az én szememnek, abból visszavettem, de túl sokat nem kellett állítgatnom. A monitor tud magyar nyelvet is, szóval minden érthető és egyértelmű. CHS-ben vettem (nagykereskedés).
Remélem tudtam segíteni! -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Úgy fest, hogy végre vissza kapom a 40" 4K VA paneles monitorom árát így utódját keresem.
A szűkös lehetőségek miatt lejjebb adtam az igényeim és elkezdtem nézelődni a 32"-os méretkategóriába is.Ami eléggé megtetszett az a BenQ PD3200Q.
Erről mi a véleményetek? Mennyire alkalmas "mindenre"? Leginkább a válaszidő érdekelne, mert erről pont nem találok semmi infót. Nem vagyok hard gamer, egy átlagos szinttel már simán el lennék.AutoCAD-ArchiCAD-hobbi képszerkesztés-Böngészés-Játék a fő csapás. Esetleg tudtok valami hasonló (kevésbé grafikára szánt) paraméterekkel rendelkezőt ebben az (180+-20) ársávban? (A VA panel kell)
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hannibal78
csendes tag
válasz Teaway #75585 üzenetére
Köszönöm. Sajnos nincs cégem, így megnézni sem tudom... mennyibe kerül.
Lehet tudni, hogy a tied mikori kiadás?? Múlt év novemberében, vagy később gyártották?
Kíváncsi vagyok a hétvégi tesztedre.
AMD Radeon R9 200 videókártyám van. nem is tudom ez mekkorának felel meg...? Erősebb kellene ehheza monitorhoz, hogy mindent kihozzon, vagy megfelelő? -
Kiratheonly
tag
Én várom a tesztet. Megtetszett a specifikációk alapján a monitor.
Ellenben segítek az összekötésben. Én DVI-DP kábelt vennék, mert jelenleg a 144Hz-es Benq-m DVI-D-re van kötve és megfelelően megy. Ha jól tudom a Freesync is DP-re van kitalálva. De nyugodtan javítson ki valaki, ha nem jól tudom.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
piero86
aktív tag
válasz Hannibal78 #75587 üzenetére
Nekem 390X-em van a 144Hz-es FHD Freesynces monitoromhoz. (Acer XZ271) Itt is sokmindent vissza kell venni pl BF1-ben.
-
Skynet258
veterán
Na végül akkor téged is meggyőzött ez a monitor. Kíváncsi leszek a véleményedre, hogy tetszik. Nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket...
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz Hannibal78 #75587 üzenetére
Továbbítottam a kérésed (#75584) capsule -nak!
Nincs itthon csokid??
-
-FreaK-
veterán
Gratula! Én is hasonló cipőben járok ugye, ahogy írtam régebben. Csak én még nem tudtam elmenni Brekk-ékhez nézelődni
Én is szívesen olvasnék egy beszámolót róla, ráadásul én is pont a 2311-ről váltanék. Felbontás nem gond?(#75584) capsule: Grat neked is, ez is elég jó monitor arról tudnál írni, hogy neked zavaró-e az FHD felbontás 27"-on? Illetve ez a purple trailing mennyire jelentkezik?
[ Szerkesztve ]
-
capsule
csendes tag
válasz -FreaK- #75593 üzenetére
24" az enyém (nem 27"), teljesen rendben van a fullhd felbontás ebben a méretben. a purple trailing nem jelentkezett nálam, de még nem is játszottam vele. egy csgo videon láttam ezt a jelenséget, hétvégén fogok játszani, akkor kiderül ott csinálja e. reméljük nem
Hannibal78
a VGA kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni, gondolom függ milyen játékról van szó. nem tudom mikori kiadást a monitor, azt hol tudom megnézni? mondjuk engem nem érdekel, de megnézem neked ha szeretnéd tudni
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Hannibal78 #75596 üzenetére
Elég sokat olvastam a témában pár héttel ezelőttig, és sajna nem szűnt meg, csak az október/novemberi gyártásúaknál már csökkentették. Illetve volt aki találkozott olyan modellel is amikor nem lila, hanem narancssárga volt ez az "effekt". Az overclock.net fórumában lehet utána olvasni bővebben.
-
deja vu
addikt
válasz Killer01 #75597 üzenetére
Jó kis monitorod lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs