Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    válasz Fancy-boy #52568 üzenetére

    Néztem ezt az új 2720-at, de lefogadom ennek is legalább annyi idegesítő marhasága ill. hiányzó funkciója van mint a 8110 4G-nek, márcsak a közös KaiOS platform miatt is.

    Bár így legalább van rajta WhatsApp!!! Ja, amúgy az minek is? :D (szóval az előző mondatom nem kicsit lett ironikusnak szánva)

    Nameg már megint ezek az értelmetlen visszafejlődések: pl. azt írják 2 megapixeles kamerája van - miközben az én 12 éves Nokiám is már 3 megapixelt tudott :D

    Meg különben is, egyszerűen ronda, annyira fapados már a kinézete hogy amolyan tipikus mamitelefon dizájnja lett (mondjuk vmennyire azoknak is szánhatják ezt is, a honlapon lévő képek tanusága alapján).

    Na mindegy, szóval egyszóval: félek hogy ez a telefon se az én igényeim számára készült.

    Amúgy nekem minden idők legszebb kagylótelefonja a Nokia 6170 volt: az a darabos, sarkos, behemót külső abba a full fémes életérzésbe beleoltva, áááááá :D [google képek oldala] Csak vele meg az a baj hogy még tényleg nagyon/túl buta volt - bár az évjárata persze nagyjából fel is menti ezalól, hiszen ez még egy 2004-es telefon. Mindenesetre számomra az álomtelefon kb. azt jelentené hogy Nokia 6170 külső+Nokia 7390 belső, ill. tudás+hozzá a jelenlegi Samsungom kamerája. Kár hogy ilyen telefon soha nem lesz :(

    [ Szerkesztve ]

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák