Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rígel

    őstag

    válasz mjani1172 #63113 üzenetére

    Azért az egy ember erős csúsztatás.
    Az is, amit te írsz

    Nem fogom eldönteni mi jó és mi nem.
    Én sem, de te pont ezt teszed azzal, hogy a saját egyedi rossz tapasztalatodat általános tényként tálalod.

    És mindezt érdekessé teszi arról hogy más klíma milyen szar inkább legendák vannak, de csobogás meg valós panaszként, valós tulajoktól ered. Vissza lehet keresni.

    Ezen fórumtopic néhány bejegyzése nagyon messze nem reprezentatív. A csobogás erdehet szar minőségű szerelésből. Nálunk a cégnél több száz irodai klíma van, Gree, Midea, Samsung, Daikin, és néhány egyéb majdnem mind csobog, Daikinból irodában kevés van, de amiket láttam, egy se csobog. De ez sem reprezentatív Olyan minőségű a kivitelezés, hogy én otthonról 2 lábbal rúgtam volna ki a telepítőt. Itt megengedhette a szar munkát kapcsolatai révén. Az összes szerverszobánkban Daikin van, néhány Gree-vel kezdte a pályafutását, 1 év után az összes cserélve lett, mert nem bírták a strapát. Ezeknek sincs rendellenes hangjuk.
    Természetesen az általad említett "csobogás" eredhet gyártási vagy tervezési hibából is. Az itt szóvá tett ilyen jellegű probléma, a valós eladások láthatatlan részét képzik. Arról nem is beszélek hogy a kérdéses klíma a gyártó legalapabb belépő szintű klímája, úgy tudom nem is a szóbanforgó gyártó gyártja. A Daikin valós belépő szintű klímája a Comfora. Sensirákat fejlettebb piacokon nem is forgalmaznak.

    Én ismét felrakatok klímákat, 5 éves, hibátlan, jól szolgáló Nord klímákat veszek le, és egy ugyan a terv Daikin volt, de pont a csobogás miatt inkább Mitsubishi megy fel. Pedig kíváncsi lettem volna, és mivel Daikint még nem használtam, de inkább kihagyom.

    A te döntésed, bár ha tökéletesek a Nordok, nem tudom miért cseréled, de ez is a te dolgod.
    A Mitsu klímák nagyon jók, biztosan nem bánod meg, de semmivel sem jobbak semmilyen téren a nekik megfelelő Daikin klímáknál. Sensirát pl ne AP-vel hasonlíts, de még a HR is feljebb van. Az AP-t a Comfora és A Perfera közé lehet tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák