Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz CPeti79 #1668 üzenetére

    Én úgy tudom, hogy a hivatalos importőr (ez a dobozon szerintem rajta lesz biztosan) állít ki zöldkártyát a vonatkozó szerelőnek, szóval nem mindegy ki szereli, mert ha nem tudod igazolni a rendeltetésszerű használatot, aminek része a bizonyíthatóan szakszerű kiépítés, beüzemelés és karbantartás, akkor kibújhatnak a garancia alól. Akkor is ha a fazon egyébként klímaszerelő, de nem vett részt mondjuk egy oktatáson és emiatt nem kapott zöldkártyát. A garanciális feltételekről az értékesítő köteles tájékoztatni egyébként abban az esetben ha a termék csomagolása nem tartalmazza, mivel tartalmaznia kéne a törvény szerint magyar nyelven, de tudjuk ezzel szemben mi a helyzet itthon.

    (#1670) csemberlen

    Egyetértek veled abban, hogy egy 24 milliós merci az egy szuper autó, de nem fogom kifizetni, mert csóró vagyok és a házat hasznosabbnak érzem. Hülye és irígy szomszéd mindig van. Tessék venni rezgéselnyelő vastag gumi alátéteket párszáz forintért és a szerelőnek adni egy kis jattot és megkérni hogy használja fel őket és máris nem fog annyira zörögni az a kültéri.
    Sajnos ami nem 65k, hanem 150k az sok esetben még mindig nem olyan szuper a 65k-shoz képest, csak inverteres. Most egy márka legolcsóbb, legszarabb típusa ne legyen már úgy előadva, mint egy merci értesz.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák