- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
taky1984
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy jó hangkártya és füles kombót? Igazából 99%-ban játékra kellene. Asus maximus V formula lapba menne (Win 10, pci express). Maximum 130-am lenne rá.
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Sziasztok jelenleg egy Fiio E10k olympos2-t használok Microlab solo 6C hangfal és egy Superlux 681 hd evo fejes mellé.
Anno egy Xfi extreme gamer belsö hangkártyát váltott mert a vga-nak elégé útban volt.
A fejesen érezhetö volt számomra a minöségi javulás a de hangfalak valahogy gyengébben szólnak a dobok tompábbak és az ének hangok is kicsit furák.
Mivel nagyobb részben a hangfalakon hallgatok zenét gondolokdok egy másik külsö hangkártya vagy dac vásárlásán.
A keret olyan 50K körül lenne a felhasználási terület főleg zene hallgatás rock/metál stílusban.
Elsöre szimpatikus a creative sound blasterx g5 nem tudom volt valakinek dolga vele.
De látom fentebb hasonló árban említették a Steinberg UR 22 mk2-t, vagy korában a musiland termékeiröl is hallotam jókat.
Igazából bármilyen javaslatra nyitott vagyok amit jónak gondoltok ebben az árkategóriában. -
guftabi96
addikt
törölhető
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
dunc
nagyúr
válasz gyenesmartin #20355 üzenetére
ALC 892, pont a füles miatt kéne, hogy jobban szóljon.
-
Blackdeath12
csendes tag
Sziasztok! hangkártyát szeretnék venni a gépembe használtan akár, a határ kb 17 ezer forint lenne. Gondolkodtam Asus Xonar DSX ben, és ehez 1 Ilyen AMP IC ben. Elvileg szépen szól gyárilag, de ezzel tényleg nagyon jó hangja lesz. Meghallgatok mást is, hogy mit lenne érdemes venni, most adtam túl az ASUS STRIX SOAR-omon, és azt a hangminőséget szeretném tartani, viszont ami a problémám volt ezzel az volt, hogy elég butácska volt a software.... Tehát kb tudásba ezt szeretném hozni jobb felhasználói felülettel
-
gyenesmartin
őstag
válasz Blackdeath12 #20359 üzenetére
A DSX szoftverében még kevesebb minden lesz, mint a SOAR-ban. 10 000-ért talán el lehetne gondolkodni a DSX-en, de attól többet nem ér. Az az OPA2604 meg 1500Ft körül van. Ha ettől olcsóbb az biztos, hogy hamisítvány.
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz gyenesmartin #20360 üzenetére
esetleg tudsz jobb megoldást ebben az árban?
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte b250m ds3h alaplap egy Gigabyte GTX 1050 TI videokártyával és Coolermaster N300 házzal.
Szeretnék venni egy HyperX Cloud fejhallgatót és szeretném ha ajánlanátok hozzá hangkártyát mert szeretnék kipróbálni mást is az alaplapi hangkártyán kívül...
Asus -t részesíteném előnyben de nem zárkózom el más gyártótól sem... 15~ Ft a keret
Mindenképpen az Aqua boldjából vásárolnék mert itt tudok levásárolni egy korábban visszavitt termék árát...
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
gyenesmartin
őstag
válasz Blackdeath12 #20361 üzenetére
SOAR esetleg DX (ettől jobb hangilag egy Soundblaster Z, de a szoftverét nem ismerem).
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz ilovedigweed #20362 üzenetére
Az ASUS XONAR DS nek egész szép hangja van 1 OP AMP csere után úgy olvastam. Nézd meg ezt a cikket és dönts magad
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz gyenesmartin #20363 üzenetére
Sajnos nem hiszem hogy fogok eladó Sound blaster Z-t találni 17k környékén aminek doboza minden megvan.... Pedig nézegettem azt is nagyon.... Nekem tetszik szoftveresen.
-
Solymi81
aktív tag
válasz Blackdeath12 #20365 üzenetére
Felesleges a dobozon rágódni, hacsak nem akarod kirakni/nézegetni.
Ami extrát adnak mellé az a mikrofon.Illetve különbség van a ZX ill. a ZX OEM között is.
Az elsőn van egy EMI pajzs plusz egy piros LED, a másodikon nincs ill. csak magát a kártyát kapod.Igazság szerint nem hallottam még arról, hogy bárkinek is gondja lett volna az EMI pajzs nélküli verzióval.
-
Bodz
nagyúr
válasz ilovedigweed #20362 üzenetére
Van az újdonság, a Xonar AE. Nem tudni milyen, de max visszküldöd, ha nem tetszik.
Amúgy mi hiányzik neked szoftveresen, miért buta ilyen téren a mostani kártyád?[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
Azért buta mert alaplapi hangkártya és egy HyperX Cloud fejhallgatóhoz szerintem nem illik az alaplapi...
Ám Asus Xonar DGX lett belőle, ma megyek mind a két termékért, kíváncsi vagyok milyen lesz egy Logitech G35 -höz képest...
Így már eladó is lesz vagy el tudom cserélni a G35-öt...
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Bodz
nagyúr
válasz ilovedigweed #20369 üzenetére
Most látom, hogy nem is te írtad a buta szoftver dolgot, hanem Blackdeath12. Mellényomtam.
-
MrChris
nagyúr
Régi szintimet szeretném összekapcsolni a PC-vel, hagyományos midi csatija van, ezen kívül a hangját is szeretném rendesebb minőségben digitalizálni. Elsősorban USB-s hardvert szeretnék. Nem ismerem az árakat, pl. 10-20e-ből? Ha ez számomra megfelelő pénzből kijön, akkor még érdekelne a VST hangszerek (eszközök) hardveres támogatása, ezek nagyon drágák?
-
Blackdeath12
csendes tag
*Update* sikerült megoldanom hogy 5.1 be szóljon a történet. Viszont most meg az "upmix" funkció nem működik, gondolom ő lenne az aki ha 2.0 ás hangsávot lát 5.1 et csinál belőle.... Esetleg ismer valaki ilyen programot ami real time konvertálja fel a csatornákat? (pl youtube videózás közben is)
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Szevasztok! Egy másik topikban született offból jött a kérdés, remélem nem gond.
A cserélendő jelenlegi gépemben egy asus p5q deluxe alaplap szolgál kitűnően, integrált hangkarival, immár lassan 8 éve (win7). A probléma csak annyi, hogy böngészés/zenehallgatás illetve sok játék alatt bármit csinálok, megszűnik a basszus/csak 2 hangszóró szól (5.1). Realtek típus. Bármint csináltam, vagy összeomlott a sound max, vagy nem ment, most megy, de semmi változás...Ez azért érint rendkívül fájdalmasan, mert a Thief deadly shadows ezen a gépen csak 2 hangszóróval, basszus nélkül hajlandó működni...immár lassan 8 éve, ami egy atmoszferikus lopakodós játéknál kva gáz. Előtte egy creative sb live 5.1 volt, azzal gyönyörűen szólt minden, persze driver hibák voltak, de együtt lehetett élni vele.
Lényeg: a mostani kinézett lapjaimban többnyire alc 1220 alaplapi hangkari van (asus strix b350f, vagy prime x370 pro). Ezzel lesz-e ilyen gondom win 10 alatt (ryzen miatt kénytelen vagyok váltani), vagy érdemesebb egy dedikált hangkártyát vennem. Ha a második eset, akkor milyet? Ár/érték arány kiemelten fontos számomra, 5k körül van már értelmesebb mint az alc 1220(rosszabb esetben 892)?Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz chopin42 #20373 üzenetére
Az ujabb retek audiok egeszen korrektul szolnak, de kozel sem ugy mint 1 dedikalt kartya... Creative Sound Blaster Audigy Fx 5.1 bulk en ezt neznem meg a helyedbe, olvasgatnek teszteket. Ha asusban gondolkozol arban van 1 hasonlo a Xonar DGX. Jo kis hangkartya az is, korrekt szoftverrel. A Sound Blastert nem ismerem de hallottam mar. Sokkal jobb mint az alaplapi az fix. Megeri az a 10k nekem elhiheted, ugyan olyan hangzast nem kapsz hogy az allad leteszed de joval szebb lesz mint az alaplapi. (Asus p8z77-m alaplapban van 887 is gyengebb volt, es a mostani Asrock z68 gen 3 892 eset is telulmultak az biztos. A rend kedveert 1 Strix Soart van most a gephazban)
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Blackdeath12 #20374 üzenetére
Azért az is hozzátartozik, hogy a kinézett alaplapokon (asus strix b350f, vagy prime x370 pro) nagyságrendben jobb hangrendszer van, mint régebbi alaplapjaidon, így azért lehet már nem éri meg 10-ért egy olyan kártya, ami a kinézett alaplapokon lévőhöz hasonlóan szól.
Nekem ASRock Z97 Extreme4 lapom van, amin alaplapokhoz képest szintén elég tisztességes hangrendszer van, és a Sound Blaster Z nem adott hozzá a hangzáshoz kb semmit. Az a minimális különbség, amit némely zene bizonyos részeiben kihallottam a Z-vel ASIO-t használva, az meg kb nulla volt. Minőségben kb ugyanott voltam mint az alaplapival. Hozzáteszem, fejhallgatóval nem teszteltem, arról nem tudok nyilatkozni. A hangfalak Edifier R1900T II.
Én azt mondanám, hogy rakja össze az új gépet, használja az alaplapi hangkártyát 1-2 hónapig, és ha váltani akar, akkor DGX-nél valami jobbat, mert az szerintem nem lesz jobb neki az új lappal. -
Arphox
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek hangkártya választás ügyében.
A fejhallgatós topikban már írtam, hogy szeretnék fejhallgatót. Akár el is olvashatjátok, de a lényeg, hogy jelenleg egy MSI-B150M Mortar alaplapom van, és kaptam privátban egy olyan ajánlatot, hogy meg tudnék venni egy hónap múlva egy Pioneer HRM-7-es fejhallgatót 30 ezerért. Két kérdés:
1) Megéri-e annyiért, nem baj-e, hogy használt?
2) Mivel fogom tudni meghajtani?
3) Szeretnék majd egy asztali mikrofont, azt is "támogassa már" a cuccos.Köszönöm szépen a segítséget, jó hétvégét Nektek!
[ Szerkesztve ]
A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
chopin42
addikt
válasz proof88 #20375 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Egyelőre ha meglesz a gép, kipróbálom mit tud. Remélem végre MINDEN használja majd rendesen az 5.1-et, és nem csak 2 hangszórót kapok a fontos alkalmazásokban...ha igen, váltok dedikáltra.
A mostanin TÉNYLEG mindent megpróbáltam, f.s maradt.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Bewy
tag
Sziasztok,
Nemrégiben cseréltem le az alaplapomat, ebben egy realtek acl1220 hangkártya van. Az előző alaplapomba vettem egy asus xonar dgx hangkártyát amit jelenleg nem használok, azt vettem észre mintha az alaplapi hangkártya nem lenne jobb az asustól.
Az asus-t pedig azért nem szeretném használni mert drivert nem nagyon frissített rajta az asus, így lehet jobban megérné egy frissebb modellt venni win10 mellé.
Amiket használok: Superlux HD681 evo és Logitech Z906 5.1Szerintetek kezdjem el használjam nyugodtan az asus dgx-et vagy keressek valami jobbat?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Az újabb hangkártyák közül tud már valamelyik mikrofont erősíteni? Xonar DG-t használok jelenleg, ahol a "Boost" be van pipálva, de még így is panaszkodnak, hogy nagyon halk vagyok. Ugyanazzal a mikrofonnal alaplapi integrált + erősítéssel teljesen jó a hangom.
-
Blackdeath12
csendes tag
Alaplapi hangkártya felső kategóriában lehet csak jobb. A DGX ed többet tud hangzásra, az biztos.
Driveresen pedig nem értem mi a gond, van fent hozzá Win 10 Driver. Nekem volt annó 1 ilyenem, korrekt hangja volt, és a szoftver is megfelelő volt. Visszafele pedig minden játék kezelte, persze ami tudta az 5.1 et. -
Bewy
tag
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam keresni, hogy milyen tulajdonságokkal is bír a mostani alaplapi hangkártyám de nem találtam meg, esetleg be tudnád linkelni?
Úgy vettem észre ennek a hangkártyának jobb a minősége mint az alaplapinak de a driverek elég régiek nem is frisítik, ezért gondolkoztam egy creative soundblaster Z-ben vagy esetleg valami másban, erre adtak ki pár hónapja is egy frissítést. -
Tomacko
senior tag
válasz Blackdeath12 #20381 üzenetére
A Xonar DG-DS vonal egy halott vonal, eléggé alap kártyák ezek. kár velük bohóckodni. A Xonar DG akkor érheti meg kicsit, ha sokat használ valaki fejhallgatót, mert azon van némi fejes erősítés..... Nekem az egyik gépemben, amit "mozira" használok, és nem vagyok kényes a hangra filmeknél (zenénél viszont nagyon is), egy xonar DS szól, az alaplapon pedig egy realtek alc 887 hd van, na most a gyári OPA-val az a xonar DS még csak meg sem közelíti az alaplapi cuccot.... és az a "deszka" sem épp egy mai alkotás..... Így ezeket én szerintem csak régi, nagyon régi lapokra szabad már ajánlani.....
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Bewy
tag
válasz Tomacko #20384 üzenetére
Én ezt a hangkártyát a több éves alaplapomhoz vettem, de még mindig nem győzött meg a mostani alaplapom hangkártyája, ezért is nézegettem használtam mennyibe mennek a creative soundblaster Z és asus strix soar kártyák. Ez a kettő talán egy jó darab.
Zenére, filmre és játékra is lenne használva 5.1-el. -
Nojbee
tag
Sziasztok!
Beyerdynamic DT990 PRO (250ohm) + Audiophonics K214 + Steinberg UR12 kombót cserélném le ATH-M50X-re, mert kiszeretnék próbálni valami újat.
Jól gondolom, hogy ehhez elegendő lenne nekem egy hangkártya?
Régebben volt egy Xonar Phoebus Solo-m, és újra beruháznék egyre ha passzol a fejhallgatóhoz.
Vagy jobban járok pl egy FIIO E10K DAC+AMP-al?
Esetleg más alternatíva, vagy valami külön ajánlott hozzá?Köszi
-
Blackdeath12
csendes tag
Strix soar jó efajta célokra, Esport játékoknál is érezhető a javulás.(pl CS:Go ra használom főként)
Zenére is nagyon jó, viszont a 2.0 ás sávokat számomra ritka szarul kezeli. Nem tud olyat pl hogy minden hangszóró szóljon 5.1 esetén, ha csak 2.0 ás sávod van. (csak a front szól legalábbis nekem)
Z-t használtan hirdetnek 13k ért. szerintem annyiért megéri -
danika0670
tag
Sziasztok!
Használt kártyákat nézegetem itt ph-n, de ti jobban értetek hozzá inkább rákérdezek.
Az első és legfontosabb hogy ominózus kártya amit kinéztem (és tudom nem mai darab, de azzal legalább van tapasztalat.) a Terratec Aueron 5.1 FUN nevű kártya az optikai be és kimenete miatt lehet érdekes. A kivitelezés a következő lenne ( ha persze megy win10 64bit alatt bár az eladó állítja, hogy megy.) a ps4-et szeretném bevezetni optikán és kifele pedig az analóg 5.1-en menne ki a hang.
Nos ezt ha nem tudja a kártya akkor viszont szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy milyen kártyával megoldható még néztem még a Creative SoundBlaster Z kártyát is. Azon is van optikai be és kimenet. Illetve, ha valaki tud olyan kártyát amin csak bemenet van nekem az is megfelel. ( A lapomon van optika a sima realtek kakin viszont az is ugye kimenet tehát az bukó.).
A kérdés még az, hogy én ezt a PS4-es dolgot szépen elképzeltem csak, hogy ez ténylegesen kivitelezhető-e azt nem tudom Bár úgy hiszem hogy nem véletlenül van bemenet azokon a kártyákon....
Köszönöm előre is a segítséget.
06hetven701O656
-
Nalninh
csendes tag
sziasztok!
Egy Logitech Z906 hoz milyen hangkártyát javasolnátok nekem ? Alaplapom egy Asus Maximus 8 Formula a fejesem egy Cloud 2 ami valszeg usb n fog csatlakozni de tud jackel is. A hangfal szettet optikán szeretném már bekötni gondolom igy jobb hangzást kapok.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Heylel
csendes tag
Ha Asus Xonar bármilyen hangkártyát használsz, akkor érdemes rögtön azzal kezdeni, hogy letöltöd az Unixonar drivert. Nekem egy Asus Xonar DX kártyám van és mit mondjak, az összes szoftveres probléma instant módon szűnt meg...
Ami pedig a Sound Blastereket illeti: Szerintem hangzásban az Asus jobb, de ha csak játszani akarsz, akkor az SB kicsit többet tud. Az Asusok Dolby Headphone kezelése elég... gyenge, és volt alkalmam elég sokfélét kipróbálni. Az öcsém SB hivő és CMSS eddig még mindig jobban hangzott. Ez persze szigorúan szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
blountex
senior tag
Sziasztok!
Igazából nem tudom melyik fórumba írjak ezzel kapcsolatban, de adott egy LG 34UC79G monitor, és általában a legtöbb monitoron csak DP és HDMI illetve vonal és fejhallgató bemenet van. Optikai bemenettel nem igen találkoztam.
Na most, van egy LG 5.1 házimozi rendszer ellátva HDMI be és kimenettel, RCA , optikai bemenet is van.
A monitort DP porton keresztül használom 144hz miatt.
A következő a helyzet:
Ha a monitorra RCA bemenettel csatlakozok, akkor vonalszintű bemenetként érzékeli a hangot, így ez kevésbé jól szól.
Ha összekötöm HDMIvel az erősítőt és a vga-t akkor ott vagy duplikálni kell a kijelzőt vagy kiterjeszteni, hogy lássam a win10 az lg házimozi-t és így már lehet jobb minőségben a hangot lejátszani, de ekkor nincs csak 60hz.
Hasonló a helyzet mikor a TV és az erősítő optikai kábellel kötöttem össze majd a VGA-t és a TV-t HDMI kábellel, ekkor látta a monitor az optikát, de szintén csak 60hz mellett mivel duplikálás/kiterjesztés kellett neki.
Ha kizárólag 1 megjelenítőn azaz a monitoron vagyok akkor csak a vonalszintű bemenetet képes érzékelni.
A másik érdekesség, hogy akármit csinálok csak 2.1 tudom megszólaltatni a hangszerdszeremet, 5.1 csatorna valahgy nem lehetséges, de mikor a fejhallgatót dugom be a gépbe akkor megkérdezi hogy 2.1 vagy 5.1 legyen.
Realtek hangkártya egy MSI b350 tomahawk artic alaplap.Én valami ilyesmire gondoltam, ez nem tudom, hogy megfelelő lenne-e:
[link]vagy esetleg hangkártyával járnék a legjobban?
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Hangszeres felvételekhez keresek hangkártyát. Használtam már többször Roland FA-101 hangkártyát, ami most eladóvá is vált. A kérdésem az az, hogy tudtok jobbat ajánlani ennél? Az ismerősöm azt mondta hogy 15 ezer forintért oda adja.
-
emmm
őstag
Sziasztok!
Hangkártyára adnám a fejem. A keret kb. 30 K lenne, de 1-2 ezren nem fogok szórakozni. Játékra kéne, néha kis zenehallgatással. Főleg egy jobb fülest vagy egy sima 2 hangfalat szolgálna ki, de a régi X-Fi-m után, ami 10 év után gallyra ment, az alaplapi az valami borzasztó nekem.
Fogalmam sincs, mi az, ami manapság erre jó; azt tudom, hogy a soundblaster kártyákkal szenvedtem a driverekkel, hogy win 8.1/10 alatt menjen. Van valami olyan kártya, amit tudtok ajánlani, és rendes drivere is van? -
spati3
csendes tag
Sziasztok
Hangkártyát vásárolnék, az Asus xonar u7 és a Creativ soundblaster x fi hd között vacillálok de még nem tudtam eldönteni melyiket érné meg jobban megvásárolni. Szerintetek melyiket érné meg megvenni?. Fejhallgatóval használnám elsősorban zene hallgatásra és a 7.1 sem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz spati3 #20397 üzenetére
Pont azért, mert számottevően jobb az X-Fi HD fejhallgatóerősítője.
Mivel a Windows 7/8-8.1/10 a gyártói driver nélkül is 100%-osan lekezeli az X-Fi HD-t, mint USB Class Audio-kompatibilis hangkártyát (sőt, az OS X és a Linux is), a drivertámogatottság kérdése sem lényeges.
Volt X-Fi HD-m, én mondjuk sosem használtam ASIO-t, hanem Foobar2000-t WASAPI-pluginnal, valamint SoX resampler-rel megoldottam az átmintavételezést is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz spati3 #20399 üzenetére
Úgy tudom, szimplán DAC-ként (külön véve hozzá fejhallgatóerősítőt vagy aktív hangfalat) az U7 a jobb valamivel. (Hozzáteszem, ebben az árkategóriában nincsenek hatalmas különbségek.)
De ha valóban az a szempont, hogy out-of-the-box fejhallgatóznál a külső hangkártyával plusz fejhallgatóerősítő nélkül, az X-Fi HD a jobb választás.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
- Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm, csere HUAWEI WATCH gt3 pro vagy Huawei WATCH gt4-re!!!
- Apple Watch 9 45MM - 100% Akku - 2025.02.11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest