Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    No megjött a Maurus GX. Az első tapasztalataim pozitívak, a negatívumokra meg számítottam dobragab írása alapján.

    Viszont szeretném a hibáit korrigálni, ebben kérnék segítséget. Először is a teflon talpak. Látom jaffa úrnál az apróhirdetést meg az árazást. Viszont nem tudom pontosan, hogy mennyit rendeljek ehhez az egérhez, mekkora darab az, amiből normálisan ki tudom már vágni a tappancsait? A metódus amúgy hogy a legpraktikusabb? Leszedem a régit, rárakom a teflonra, "átrajzolom", kivágom, felragasztom? Vagy van valami jobb módszer? Vágni mivel lehet/érdemes könnyen, sima konyhai olló is jó? Az apró alapján ragasztani kétoldalú ragasztóval kellene...ez így mennyire lenne tartós? Mámint a ragasztás.

    A másik pedig a görgő. Nagyon csúnya hangja van felfelé görgetésnél, ha tényleg megoldható egy kis szigszalaggal, akkor asszem megpróbálnám. A kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy ha csak leszedem az egér tetejét, mit kell még kiszedni , hogy ezt a képet kapjam vissza? Nyilván azt a részt amiben a görgő van, meg gondolom adni fogja magát a dolog, de nem vagyok valami tapasztalt egérbarkácsoló, úgyhogy inkább rákérdezek. :)

    Végül egy furcsaság: Elvileg az X710BK-mat 800 DPI-n használtam, ennek meg van 900 DPI-s fokozata, de érzésre óriási a különbség köztük, a Maurust sokkal többet kell mozdítani 900 DPI-n ugyanakkora kurzormozgáshoz winben ("faltól falig" mondjuk), a Maurusnál kb 1800 DPI-n kapom vissza azt az "élményt", mint ami az A4technél volt elvileg 800 DPI-n. Ez hogy?

    Amúgy tetszik, mérete már majdnem jó (icipicivel lehetne nagyobb fingertip fogáshoz, mondjuk 5mm-rel hosszában), súlya nekem így 100g-mal tökéletesn, anyaghasználat meg összeszerelési minőség korrekt, az én nem szakavatott füleimnek a gombok is kellemesen kattognak. A homorúság különösen tetszik a főgomboknál, meg a picit kiemelkedőbb görgő is.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák