- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi válaszod, igen ezt már olvastam
Abszolút hasznos információkat és tapasztalatokat adott, csak szerettem volna rákérdezni, hogy a napi munka során mik a tapasztalatok és mekkora tenyérrel. Ezekről nem találtam infókat, bár lehet hogy csak elkerülte a figyelmem.Üdv,
-
Skynet258
veterán
1. Mennyi a keret? 17k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Nem
3. Mire használnád az egeret? Irányítom vele a kis nyilat a képernyőn.Néha játszok. Sok mindennel, de nem vagyok fanatik, sem e-sportoló. Stratégia, fps, tps, amihez épp kedvem van. Van mikor szerkesztem az Internet rám eső részét, vagy képeket Lightroom-ban. Még sosem akadályozott az egér tudása vagy nem tudása ebben, szóval semmi pro dolog.
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? Ujjbegyes fogás - fingertip grip
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Sosem állítgattam érzékenységet...
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) RGB LED, fehér egérMost egy Gigabyte M6900-as van épp, ez méretben egész jó talán. DPI állítás van ezen is, de sosem érdekelt, középső állásban van, azt sem tudom az melyik.
Mondom, nem vagyok kifinomult gémer, normális egeret szeretnék ami ár/érték arányban megfelelő. Húzok a Roccat felé btw... A mostaninál csak nem rosszabb?!
-
[Prolixus]
addikt
Oh, máris csilliárdszor jobb ajánlat.
Nyilván én sem vennék ilyet, de ha utánam dobnák éppen eltologatnám. Ezzel szemben linkelésre kerültek itt már olyan szürreális rémálomba illő rettenetek, hogy azokról a 9gag-es "Kill it with fire" mémek jutottak első blikkre eszembe.
-
-
bajnokpityu
félisten
Az a baj, h ezek annyira nem fontosak nekem a választásban, illetve nem tudom...
1. Mennyi a keret?
Mindenképp 10e alatt, vagy 10e netto, 13br.2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Használt kizárt, ebay oké.3. Mire használnád az egeret?
80%ban munkára, 20% játék4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
MS intelli 1.1 túl nagy, logi g100 kicsi volt5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Közepes, ill, nem tudom6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Szimmetrikus legyen, balos vagyok. -
bajnokpityu
félisten
logi sztem nekem túl pici lenne. nem játékra kell elsősorban, hanem napi 10-12órányi melóra.
Egy 3-4 rugós dellem van most, elvileg laseres, de ami biztos, h fényes felül, 4 felbontása van, és kifejezetten szeretem. Csak hát olyan öreg, h bármikor kellhet egy tarcsi. Illetve vmikor régen volt Razerem, és azt meg imádtam, annyira jó érzés volt használni, hogy néha hiányzik. De az árát ma már sokallom, mert pár hónap alatt szétkopott.Kana se tűnik nagy darabnak, de valszeg hamarabb venném, mint a logit.
ez lene, amit ajánlasz helyette?
-
Laurh
aktív tag
1. Mennyi a keret? - 10e Ft
2. Használtpiac, és / vagy eBay? - új egér boltból.
3. Mire használnád az egeret? - alkalmi fps játék.
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? - jobb kezes vagyok, átlagos kézmérettel rendelkezem.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - közepes érzékenység. (remélem nem mondtam balgaságot)
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - 3 gombosnál nem kell több. -
kemotox
addikt
Nem akarom elrontani a lelkesedéseted, de nem csak azért nem lehet valami ajánlott, mert szar, hanem mert azért is, mert nem ismerjük, vagy épp nagyon rossz a híre. Vagy te talán ajánlanál pl egy haverodnak olyan doglot, amiről fingod sincs? Vanir egyáltalán nem azt írta, hogy a maradék egerek mind szarok.
Ja meg a régi egerekről is van írva az ÖF-ben, nem is kevés, szóval totál nem értem mit problémázol.
-
TeebyKay
őstag
Különbség van a rossz és a nem ajánlott egerek között. Csak olyat ajánlunk amit ismerünk, ettől még lehet olyan amit nem teszteltünk és jó de azt nem fogjuk tudni ajánlani. Akik csak az egérajánlót nézik át azokat nem fogja érdekelni még esetlegesen valahol rejtőzködő régi de jó egér. Ha mégis akkor meg nézze meg az egész összefoglalót. Miért erőltessünk rá mindent olyanokra akiket nem is érdekel?
-
dobragab
addikt
Az Egérajánló azért kell, hogy akik lusták elolvasni az Összefoglalót, azok se károgjanak nekünk. A nem kapható egerek azért nincsenek benne, mert felesleges lenne. Még aprón is csak szökőévente vannak, akkor viszont tíz percen belül megveszi valamelyikünk.
A TODO lista nem véletlenül nem ajánlott. Nem tudjuk, jók-e, csak olvastunk róluk. Ha gondolod, megveheted nekünk az összeset. Próba nélkül meg nem merjük ajánlani, nem ajánlhatjuk, nézd meg, mit írtam a Tesoro Gungnir-ről, vagy akár a CM Storm Recon-ról.
A Kodiakos cikkről annyit, hogy OCN-en és ESR-en szoktunk nézelődni, az a két megbízható fórum van, ami az egereket illeti. A többi helyről jellemzően bullshit érkezik.
Mi az, hogy lusták vagyunk utánanézni? Szerintem ez a megállapítás hamis, bár nem ebben a formában írtad le. Nem csak olvasunk, írunk is. Apropó, azzal tisztában vagy, hogy a MouseTester progihoz is van némi közöm? Nézz körül itt a topikban, és OCN-en...
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Olyan sok? Pedig a 800-on használt egeremhez képest nem gyorsabb. Legalábbis most böngészve. Fura.
Most hirtelen összemértem a kettőt és kopp egyforma távolságra kell elhúzzam mindkettőt, ha kijelző szélétől széléig viszem az egeret.
Mouse testerrel mérve tényleg annyi. Na ennyit a Gagyibájt egérről, ami elvileg 800-on volt és ezek szerint mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest