Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    válasz qisqaqas #21609 üzenetére

    Illetve még az is sokat játszik, hogy billentyűzetenként eltérőek lehetnek a gombok között a távolságok, ezért reflexből nem oda ütsz ahol a gomb van.
    Azt ajánlom ne sürgesd a vételt, ne legyél a magad ellensége, és bár igaz hogy rendelés esetén elállhatsz a vásárlástól, de a pénzt (általában) nem egyből kapod vissza.
    Az egyéni preferancia nagyon sokat számít, lehet hogy elsőre beleszeretsz a Cherry MX Blue-ba, aztán később az agyadra megy a hangja, az is lehet hogy egyik switch típus sem fog tetszeni, egészen addíg amíg nem kap o-ringet. Előfordul hogy nem is találsz magadnak a Cherry kínálatában megfelelőt csak a Gateronnál, vagy olyan igényeid vannak mint a blue kapcsoló brutál erős rugóval, vagy épp egy nagy nagyon gyenge lineáris. :K

    (#21610) Dapro: Holnap délután körül nézek neked, épp asszony laptopjáról írogatok mert ramcsere van, minden doksim az asztalin van.

    qisqaqas: Szerinted a cikkemben külön kiemeljem a szoftveres tulajdonságokat, vagy írjak róla egy külön bejegyzést és linkeljem? A különböző Corsair perifériákhoz szinte ugyan azok a funkciók vannak, így arra gondoltam hogy nem szentelnék külön fejezetet az utility engine-nek. Egyszerűen be lenne linkelve hogy ezek a szoftveres tulajdonságok, esetleg pár lényegesebb pont. Így ha valaki más billentyűzetről írna akkor oda is egyszerűen be tudná linkelni. :F

    [ Szerkesztve ]

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák