Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e=mc²

    őstag

    válasz DeFranco #67498 üzenetére

    Ket eset tortent eddig.

    Egyik a vasarlas napjan tortent, szurkuletben hazafele uton at a Vertesen egy roka kezdett atszaladni az uton elottunk, majd ahogy egyre kozelebb ertunk egyszeruen ledermett az ut kozepen. Le kellett lassitani, majd szepen visszafordult es lesetalt az uttestrol.

    Masik most szombaton tortent Tihanynal a sajkodi elagazasban Aszofo fele mentem, amikor egy nagyobb termetu oz, vagy agancs nelkuli szarvas (nem tudtam eldonteni, mert a testmagassaga joval a szelvedo fole ert - lattam mar ozet, annal nagyobb volt, de agancs nelkul) a kanyarban az en savomban fejjel az ut kozepe fele ledermedve allt. Sotet volt, nem mentem gyorsan, szepen tudtam lassitani, lekapcsoltam a tavolsagit. Szepen gurultam fele, mar majdnem megalltam, amikor lattam rajta, hogy szinte magahoz tert és visszfordult, lesetalt lassan az utrol.

    Amit hasznalok egy Intersparban vasarolt 500Ft-os menetszellel mukodo ragaszthato muanyag valami, olyan mint a linkben van fentebb.

    Eddig ilyet nem tapasztaltam, amikor talalkoztam allatokkal, azok inkabb szaladtak at, ugraltak at az uton vagy mellette az arokban, de nem dermedtek meg ennyire.

    [ Szerkesztve ]

    Ambulimax Provider

Új hozzászólás Aktív témák