Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szplöttyy

    senior tag

    Na sracok! Nem voltam mostanaban erre, ugyhogy egy kis helyzetjelentes. Eloszor is, sikerult(nagyon nem pontos meres csak mutato szerint) Megtennem 360 kilometert kozel 40 liter shell fuelsave bol. Dinamikus varosozas ejjelni streetfight, es relativ sok palyazas 140km/h es felette. Egesz jol fogyasztott tobbre szamitottam.
    Masik. A havas driftelesnek, meglett az atka, a jobb hatso kerekem oldalfalaba egy 100as rozsdas sug, kilogott vagy 3centit. Palyan 160 korul ereztem elorol h valami nem oke mert savvaltasnal elegge inog a feneke. Megneztem, kicsit lesokkoltam:) Voltbenne 1bar. Nonstop gumis megjavitotta(erre a telre mar jo lesz ez is) 4900ft volt, de ebbe benne volt hogy a hatso meg szinte 100%os telik mentek elore az ugyanolyan de kopott telik hatra. Azota nagyon jatszos, sot inkabb agressziv, kanyarba gazelvetelre trutyis uton ugy indul a feneke mint valami jo nyarigumis hegesztettdifis ladanak a szuzhoba.
    Aztan Bitpork, emlegettel valami suzuki klubbot, nemtom mirol beszelsz, de link? :)
    Vettem ilyen jo kis OBD2->bluetooth motyot, jelenleg 9,4liter az avg fuel econ. De egesznap 10 es 11liter kozott mozgott este volt benne egy kis nyugizas. Mint kiderul a gyari 8eves aksi gyujtason 11.1voltot tud, inditas kozben leesik kb 7voltra, inditas utan 10-11kozott, majd par masodperc elteltevel 13.4re all be, ezt tudja alapjaraton(ami 680rpm is sztem tul alacsony; persze 92fokos viznel) es 7ezernel is.
    Annyira raizgultam miattatok erre a 100as 00 benyara, hogy csinaltam egy hianyos tesztet.
    Kb 60fokos vizzel ora szerinti 85km/h@2500rpm, fuelsave 95-el 6.2-6.7kozott mozog, ugyanott "ugyanakkor" MM100al, 5.3-5.9kozott. Nem beszelve arrol, hogy az flhez kepest iszonyatosan megy a verda, de sztem a vpn+hoz kepest is, de most nem az volt benne, nem erzem pontosan.
    Hat nagyjabol ennyi volt a tortenes, mindenki okuljon belole! Peace!

    Smoke & Torque

Új hozzászólás Aktív témák