Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv,

    Egyelőre abszolút érdeklődés jelleggel, de felmerült hogy a jelenlegi gépjárművet cserélnénk, noha maga a gépjármű továbbra is jól szolgál, a kis motor miatt (1.0), plusz a jármű kisebb mérete miatt, kezd kevésbé ideális lenni. Noha városban nem rossz a motor mérete, pályán érezhetően kevés (normális tempónál pörög a motor, hangos, a fogyasztás sem a legjobb, az előzés is kevésbé biztonságos stb.). A mérete pedig noha parkolásnál hasznos, számomra kicsit kevés. Esetlegesen kerékpár szállitása sem lenne rossz, noha nem mindennapos, továbbá túrázások, kempingezés, utazás mellé sem lenne elhanyagolható a nagyobb méret, jobban elférnének a csomagok stb.
    Arról érdeklődnék, hogy a 2.000.000 alatti kategóriában, mondjuk olyan 1.3 - 1.5 millió körül mit ajánlanátok, merre lenne érdemes nézelődni? Akár több modellt is megköszönnék.

    Most pedig a preferenciák:

    Egyrészt nem igazán tetszenek a modern kialakitású, kinézetű autók, és szögletesebb, régebbi járművek jobban bejönnek, vagy ha már lekerekitett inkább valamilyen elegánsabb formavezetés, valamiért ez a modern jelleg kevésbé szimpatikus. Persze a megbizhatóság, biztonság stb. fontosabb szempont azért ennél, de ha mégis akad valami, ami hasonló kinézetet képvisel, örömmel venném. Ez inkább amolyan gyenge preferencia, ha épp akad ami ráillik, de nyilván harmadlagos kérdés.

    A másik, tetszenek az outdoor stilusú járművek is, de nem tudom, hogy ezek városban, pályán mennyire praktikusak, hiszen nem az erdő közepén élek, hogy valós szükség legyen rá. Noha szeretek túrázni, kempingezni, járkálni, de igy is kérdéses, hogy az az évente X alkalom valóban megérne-e bármi ilyet. Itt nagy kérdésem, hogy egy ilyen kialakitású autó esetén mennyi negativ származna a kialakitásból városi használat meg pálya esetén, mert akárhogy is nézem azért egy jó 60-70%-át az töltené ki és nem a terep meg a kemping. Ha nem vészesen kompromisszumos jó lehet ,de tényleg nem tudok sokat a témában igy örülök ha valaki megosztja a véleményét, tapasztalatait. Plusz fogyasztás terén sem utolsó szempont egy ilyen jellegű jármű vétele.
    Néhány modell, igy formára, kinézetre, elképzelésre ami tetszik (ha épp hasonlót ajánlanátok).

    Köszönöm előre is :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák