- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz Zozzant #46750 üzenetére
Mindenki nyomja neki mint a világtalan, mindegy hogy jeges az út vagy a vízen megfut vagy egyáltalán az autó nem képes már stabilan haladni... nyomni kell! Ha baj van akkor majd ráér fékezni.
Ma emiatt egy A4-es egy beláthatatlan kanyarban engem megelőzve vészfékezett 2 kóbor kutya előtt. Ha a két kutya nem jön ki elé akkor az utat ismerve olyan hullám van benne komolyabb kátyúkkal ami már nyáron az árokba dobott egy sx4-et.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Pickit3 #46752 üzenetére
Az a baj hogy szarik a nagytöbbseg az idöjárási viszontagságokra...apropo 4karikasok....csak futolag lattam csütörtökön az obi mellett a gyorsforgamira kanyarodva csepel fele este, hogy egymasba futottak pedig akkod még csak epp elkezdett esni a hó. Azotameg...
Nyárigumit lecserelni minek mar...hát decembert túleltük ugye... -
amargo
addikt
Én most az M7-en pont azt tapasztaltam, hogy mindenki laza 100-al ment max. Egyedül egy mercis rombolt el mellettem saccra 150-el..
Ha már Csepel múlt héten csütörtökön f Astra és Peugeot-os cirka 110-130 al tépett el mellettem a HÉV melletti 70-es táblánál, asszem f@rok mérés volt. Majd a Kossuth-on még egyszer kielőzött az Astrás a kis Tesco-s járda sziget előtt (itt azt hittem, balról kerüli majd).
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
nyikszi
őstag
Ööö, én is meglepődtem, de Romániában régebben a körforgalomba behajtónak (!) volt elsőbbsége, a jobb kéz szabály miatt. Úgy tudom ezt később már táblákkal megoldották, vagyis az van mint nálunk. Persze ez nem mentesíti az autószállítót a felelősség alól.
Kérdés: "Miért indexelnek a román kamionosok a körforgalomba behajtva?
Már megfigyeltem (Makón és környékén ahol sok a román kamionos) hogy indexelnek befele a körforgalomba, és ez nagyon megtévesztő mert végig kint hagyják míg a körforgóban tartózkodnak.Ők más kreszt tanulnak vagy most mi van?Vagy csak bunkók?"Válasz: "Jajmár ilyet írni hogy itt Mo-n is kell befelé indexelni....dehogy, csak kifelé jövet. A románok pedig azért indexelnek befelé jövet, mert romániában úgy van megoldva a körforgalom, hogy nincs kitéve előtte azt jelző tábla, és annak van elsőbbsége aki belehajt, nem annak aki benne van+ ez a szabály náluk. Ők így oldották meg...."
Forrás: [link]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kerxy
senior tag
Elég elmebeteg, érdemes végignézni: http://www.automotor.hu/extra/ilyen-mikor-ket-orult-autos-talalkozik-a-nemet-autopalyan-video/
Az ilyeneket örökre eltiltanám kb.
-
Pickit3
aktív tag
válasz Ciccuka #46759 üzenetére
Most olvasom, hogy a csaj rázárta az ajtót a csávóra. A csávó meg nem tudott ezért kijönni, mert belülről nem nyitható kulcs nélkül. Azért ez nem semmi, ez eléggé para az audi részéről, hogy egyáltalán ilyet kitalálnak.
Másrészről itt már színezve van, mert "már az autók közé rohant." Eddig csak a szalagkorlát melletti gyaloglásról volt szó... -
mephi666
nagyúr
válasz Pickit3 #46760 üzenetére
ez nem bug, hanem feature
on: szomorú amúgy a sztori... srácnak lehetett volna annyi sütnivalója, hogy amennyiben nem súlyos műszaki hibáról van szó, NEM állunk meg autópályán... szerintem nincs másik hazai pályán annyi pihenő, mint az M3-on, ahol leállhattak volna...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ciccuka
veterán
válasz Pickit3 #46760 üzenetére
Mi van akkor, ha a kocsi belegurul egy tóba, akkor, hogy másznak ki belőle vagy valami vészhelyzet van?
Amerikában az autók csomagtartóit belülről nyithatóvá kell tenni, korábban láttam egy dokumentumfilmben is.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Popes
őstag
válasz mephi666 #46761 üzenetére
Nem tudni pontosan mi történt, de a lány anyukája is mondta hogy elég heves természetű volt a lánya. Részemről csak egy feltételezés, de gondolom elég hevesen vitatkozhattak. És ha mondjuk épp tépik a hajad akkor lehet nem keresel egy pihenőt hogy megállj.
Deus ex machina
-
philoxenia
MODERÁTOR
Audit se vennék ezek után... Pont azt szívatják aki megveszi? A feltört kocsi ajtaját nem tudja kinyitni a tolvaj.... Jaj de jó, legalább a szélvédőt is betöri...
-
jozefgucci1
addikt
+1 Nekem is volt már olyan , hogy az exem annyira mondta az igét és felhúzott , hogy inkább félreálltam , mert nem éreztem biztonságosnak tovább haladni . Szerencsétlen nem tehet róla , hogy a csajt elütötték .Értelmetlen tragédia .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz nyikszi #46755 üzenetére
Innen angliabol ahol minden 100 meteren korforgalom van:
Aki az elso kijaraton kimegy a korforgalombol az arra indexel (ez itt balra, Mo-on ugye jobbra), aki mondjuk a harmadikon az arrafele (befele) indexel igy az elso es a masodik utrol erkezok latjak az indexe, es tudjak hogy ahonnan ok jonnek ott nem hajt ki ergo nem probalnak ele bemenni.
Tomoren: ha korbemesz a korforgalomban akkor indexelsz befele. Tok logikus szerintem.
-
-
Siriusb
veterán
Esik egy kis hó, emberek egyből 20-30-cal mennek. Ez még nem is baj, mert ha így érzi biztonságosnak, inkább menjen lassabban, mint hogy balesetet csináljon. Na de amikor állok a kereszteződésben a macisajt miatt, s jön balról a csóka, sem nem indexel, sem a karját nem nyújtja ki, csak bekanyarodik jobbra 20-as tempójával... és velem szemben áll meg. Elgondolkoztam, hogy szemét legyek-e és 30 centit guruljak előre, vagy kedves és tolassak hátra. Szerencséjére nem volt mögöttem senki.
Nem hiszem el, hogy egy jobbkanyart nem lehet bevenni, ha nem száraz az út. -
stefi76
tag
-
dh66e
veterán
válasz Ciccuka #46759 üzenetére
Már mindenki megszólalt az ügyben,ugye a Tankcsapda énekese meg a biztonsági embere ment oda a lányhoz elsőként akit mint későbbkiderült ismertek is.Na az kemény lehetett nekik.
A hülye gyerek aki elgázolta meg pánikba esett vagy volt valami takargatni valója ki tudja.....
Halottról vagy jót vagy semit a mondás szerint,ezért nem mondok egy rossz szót sem inkább.Pedig tudnék.Ami pedig az autógyártókat illeti,aki ekkora agyament ötlettel áll elő az remélhetőleg egyszer benne ég egy olyan autóban amiiből nem lehet kiszálni.Aztán lehet gondolkodni a miérten.
-
proof88
addikt
Pedig a legtöbb autóban van ilyen. Pl Citroennél is, szuperzárásnak hívják. De valszeg nem minden márkánál működik az aktiválása ugyanúgy. Citroennél 1 rövid gombnyomás a távirányítón zárja az ajtókat, de ha hosszan nyomod akkor fel is húzza az ablakokat meg behajtja a tükröket, 2x nyomás aktiválja a szuperzárást és akkor belülről sem lehet kinyitni. Viszont felszereltségtől is függ, bár lehet manapság már mindenhol van.
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
Miért lenne butaság, és miért égne benn az autóban bárki? Csak akkor reteszel, ha az indítókulcson lévő gombbal zárod le az ajtókat. Ki csinál olyat (most tekintsünk el a labilis idegállapotú hölgy esetétől, ő ennél cifrábbat is csinált), hogy beül az autóba, beindítja a motort, majd a slusszal magára zárja az ajtót? Van központi zárógomb, sebességre automata zárás, ezek nem reteszelnek.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Chris Kiki #46779 üzenetére
De miért is jo ez a szuperzárás?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz philoxenia #46780 üzenetére
Aztat én nem tudhassam... Kérdezd erről a VW mérnökeit.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Zolás
addikt
válasz philoxenia #46780 üzenetére
Ne lehessen benyúlni egy dróttal, és felhúzni a zárat. Felfeszítették az ajtó felső sarkát, és egy dróttal kinyitották az ajtót. Egy olcsó vérnyomásmérőt betuszkoltak, és már nyitva is az autó.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #46783 üzenetére
Belülről egy retesz?
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #46784 üzenetére
rejtett medvecsapda?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
válasz philoxenia #46786 üzenetére
Bmw-n van nyitó gomb az elakadásjelző alatt. F széria szintén zár magától ha elindulsz (menüben kikapcsolható).
-
mephi666
nagyúr
mai szép jelenet: itt előttem egy terepjáró, előtte egy tanuló... tanuló erősen jobbra tartva haladt a körforgalomban, terepjáró kielőzött, hogy belülről elmegy mellette és kimegy a 2. kijáraton, ahol a tanuló nem szándékozott kimenni és majdnem belement jobbról állóra fékezett, úgy megijedt szerencsétlen
-
dh66e
veterán
válasz Chris Kiki #46779 üzenetére
Itt azzal van a gond hogy nem tudod kinyitni az ajtót belülről most tök mindegy mi történt a kulcscsal.
-
mephi666
nagyúr
-
nyikszi
őstag
-
mephi666
nagyúr
reggel előttem nem sokkal fordult kamion jobbra kis ívben, mire a szembesávba lehullott róla pár jókora jégtömb... ha valaki épp ott jár, annak elég sz@rul indult volna a reggel
-
nyikszi
őstag
válasz mephi666 #46793 üzenetére
2-3 éve autópálya, egyszer csak az előttünk haladó kamionról látjuk esik le a jég-hó-kitudjami és rá a közvetlen mögötte haladó Volvóra. Nem tudom mi lett, mert betörni nem tört a szélvédő, de a kamionos is észlelte, megállt és a Volvós is természetesen. De tényleg lesöpörhetnék legalább a javát.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Stanlee
őstag
Egysavos a korforgalom, az hogy a korforgalom szelen ment a tanulo vezeto, nem jelenti, hogy a terepjaros, mert neki nagyobb autoja van, siet, stb., ketsavossa alakithatja a korforgalamt. Annyi volt, hogy a terepjaros nem birta kivarni, azt a par masodpercet amig a tanulovezeto megy elotte es szabalytalanul meg akarta elozni, raadasul korforgalomban. Itt a balesetveszelyes szituaciot nem a tanulovezeto okozta, hanem a masik sofor.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
mephi666
nagyúr
válasz Stanlee #46796 üzenetére
a poén az egészben, ha megnézed a vissza irányt, sokáig 2sáv van, ami 1re szűkül... a terepjáró a tanuló mögött volt azon a szakaszon, ketten cikkcakkoztak mögüle egyet: bementek a belsőbe és gyors besoroltak a tanuló elé, de ő ott ezzel nem próbálkozott... körforgalomban meg a tanuló visszafordult a város felé, terepjárós a másodikon ment ki, én meg a harmadikon... csak ennyit kellett volna megvárnia, hogy egyszerűen továbbmegy a tanuló a körforgalomban, nem keresztezni az útját és megállásra kényszeríteni
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Stanlee
őstag
Ma egy ilyen majommal hozott ossze a sors Mo-n... Nem kell Nemetorszagba menni az ilyenekert.
Amugy erdekelne, hogy mi jatszodik le annak a fejeben, aki elkezdi a masikat igy leszoritani. A kozlekedes-pszichologusoknak biztos van valami magyarazata erre a beteg viselkedesre, hogy hogyan durranhat be valakinek ennyire az agya.
En sose tudnam massal azt tenni, hogy elkezdem leszoritani, meg ugy veszelyeztetni. Meg ha mondjuk lassan is megy elottem, akkor fogom es egyszeruen elhuzok mellette amikor bemegy a lassabban halado savba es nem huzom ra a kormanyt. Ha meg engem tolnak le, levillant, mert gyorsabban akar menni, akkor karomkodom egyet, de megint nem kezdem el megelozni aki letolt es leszoritani. Menjen Isten hirevel.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest