Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pickit3

    aktív tag

    válasz philoxenia #42903 üzenetére

    A komoly, hogy ha autómárka alapján sorolod be a sofőröket és a vezetési képességeiket így határozod meg. Akkor nálam a balf@sz listán nagyon magasan viszi a pálmát a Golf, utána a Bmw és harmadik helyen a többi VW. Suzuki nagyon a legvégén lehet, mert nem találkoztam olyan forgalmi galibával amit ők okoztak volna. Nem azt mondom, hogy nincs csak ritka.

    Ha már Golf; ma jövök haza munkahelyről és beleakadok a főúton egy Golfba (meglepő módon), megy 60km/h-val az út közepén. Villogtam rá, de semmi; szemből is villogtak rá, mert gondolom enyhén megijedtek, hogy nem húzódik vissza, majd amikor nehezen visszahúzódott és elment a szembejövő már váltottam is vissza és padlóztam. Az lett amire számítottam, felébredt benne a versenyszellem, hirtelen versenyautónak képzelte magát és ő is tökig nyomta csak Én hagytam szabályzás közelébe felpörögni (5500-ig) Ő meg nem bár 1.6 dízel nem erre lett kitalálva szóval így lazán legyorsultam és nem akart visszaelőzni.

    Konzekvencia, majdnem minden munkanapomon kapok egy olyan Golfot ami megkeseríti a közlekedés (kinyitja előttem az ajtót, leszorít előzésnél és/vagy rám fékez, kitolat elém és ezzel intenzív fékezésre kényszerít vagy földúton jön szembe éjszaka kivilágítatlanul 110-120-szal). Te meg mondod, hogy milyen balf@szok a Suzukisok bár egy történetet sem írtál le amiben Ők vannak. Amennyiben van(nak) akkor az kérlek oszd meg velünk, mert kíváncsi vagyok rájuk.

Új hozzászólás Aktív témák