Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mezis

    nagyúr

    válasz mephi666 #36693 üzenetére

    Helyesen teszed !

    Debrecenben van még csúnyább eset:
    [link]

    Ez itt jobbról a harmadik egyenrangú (jobbkezes) kereszteződés. Aztán ezután is van egy csomó hasonlónak látszó becsatlakozás, de azok a magántelkek kihajtói. Egyébként Lakó- üdülő övezet. Elő is fordul torlódás (talán anyázás is :F ) mögöttem, mert én lelassítok annyira, hogy az esetlegesen, ritkán jobbról érkezőnek meg tudjam adni az elsőbbséget. Vagy legalább is ne koccanjunk. Van aki ezek után padlózva megelőz, hogy száz méter után gyorsan befordulhasson valamelyik telekre.

    Volt már olyan utasom, aki próbált meggyőzni, hogy menjek csak gyorsabban, mint a többiek (20 a max, van akinek a 60 is kevés :Y ), mert "ITT MINDENKI TUDJA, HOGY NEM ÉRVÉNYES A JOBB KÉZ SZABÁLY" :F Ilyenkor vissza szoktam kérdezni, hogy az is tudja aki most tévedt ide az ország (EU) másik végéből ?

    (Van ennek egy magyarázata: A bal oldali lakótelep amikor felépült, akkor jobb oldalon még kukorica földek voltak. Aztán jobb oldalt is felépültek a lakások és az a 3 valami, ami nagyon hasonlít a többi telekbehajtóra, utcanevet kapott. Mackósajtot nem. Célszerű lett volna kitenni a "Forgalmi rend változás!" táblát egy időre...)

    [ Szerkesztve ]

    mezis

Új hozzászólás Aktív témák