Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz degu #26968 üzenetére

    Áruház parkolókban a vonalat a kerekek közé veszem, 2 helyen állok. Nem akarok több benyomódást az ajtókra. Persze messze a bejárattól, üres részen.
    A 30->45 és a 90->105, 130->150 megvan, előzés közben esetleg több is, 50 helyett max 55-60, ennél több csak ott, ahol már nincsenek házak.
    Ha folyamatos, lassan haladó kocsisornak kell elsőbbséget adnom (kanyarodok, sávot váltok) és 2-3 autó nem enged be, akkor kikényszerítem, hogy beengedjenek akár úgy is, hogy fékezésre kényszerítem a másikat.
    Sokan szabálytalanságnak tartják, pedig nem az, hogy megszűnő sávnál én mindig elmegyek a végéig és ott sorolok be, akármekkora sor áll a másikban.
    Lakott területen kívül fel szoktam venni a telefont, városban max piros lámpánál és csak annyi időre, hogy "vezetek, visszahívlak".
    Több most nem jut eszembe. Viszont a nőkkel és a suzukisokkal ellentétben én mindig tisztában vagyok azzal, ha épp megszegek egy szabályt, nem nézek bután, ha rámdudálnak, hanem elnézést kérek. 15 év alatt sajáthibás balesetem nem volt, egy koccanást tudok felmutatni, amikor szemből elémkanyarodott egy autó, azt meséltem itt is. Egyszer egy busz levitte a tükrömet egy parkolóban, szerencsére megállt és adott betétlapot.

Új hozzászólás Aktív témák