- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő170
aktív tag
válasz
Rolly #158886 üzenetére
Még jobban elbizonytalanítottál a samsung vonallal, mostmár teljesen bizonytalan vagyok. 5G számomra kihasználhatatlan, gyakorlatilag 4G-n is tökéletesen jön a youtube 1080p, emellett vidéken lakok. Kamerában viszont tanácstalan vagyok. Videók teljesen elbizonytalanítanak az egyik oldalról, még a másik videó a másik oldalról.
-
juuzer
addikt
válasz
Rolly #158672 üzenetére
Szia!
S20 FE
S10
Esetleg Note 10+, bár ennyiért szerintem nem lesz
Mi 10T Pro (Ez IPS-es, cserébe 144Hz-es)
Mi 10
OnePlus 8THuawei P30 Pro - hatalmas kérdőjellel, támogatás miatt, meg már csak egy két éves modellről beszélünk, de a kategórián belül kamerában még mindig kiemelkedő (fotós téren). Ezen biztos van infra, meg szerintem a Xiaomikon is.
-
-
legyen bármennyi is a bolti garancia, inkább a gyárit érdemes választani.
arról nem is beszélve, hogy a bolti garit szeretik szoftveressel turbózni, ami szinte semmit sem ér...csacsi67; vagy csak figyelembe veszi az ip57 védelemet, a memóriakártyás bővíthetőséget, a jobb kamerát...stb.
nem annyira egyértelmü az a one, inkább felhasználói igények kérdése. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Ha kamera a fő szempont 1020 és mehet a szekrénybe a családi fényképző
Mindenütt jó készülék: G2, csúcs HW, kijelző, üzemidő, jó kamera, KitKat sebesség, kopp-feloldás
Z1: jó alapok (ház, kamera, hangrendszer) de kívánnivalók (rossz képfeldolgozás, betekintési szögek, nehéz és nagy a kijelzőhöz képest)Én a G2-t választanám, de ha jelentősen olcsóbb alternatívaként meg tudod oldani a szintén LG Nexus 5-t, akkor megéri azt.
-
norbert1998
nagyúr
hát igazából a 6589 és alattiakra gondolok, főleg grafikus teljesítményben, mikor a 6589t hd-ban elhasalt, az elég gáz, főleg egy 20assal többért, mint az sp. na dde mind1 is, a 6592 meg majdnem egy 50essel magasabb áron indul, mint az énekes barát jelenleg, de én pl 57-ért vettem domino-ba
soultrapp: úgy emlékszem mtk-s, ha 6592-es akkor igen, ha 6589-es akkor kizárt!
-
pit stop
addikt
Mindkettő egy szinten van. Nyomkodd meg, melyik áll Neked kézre jobban - melyik rendszer tetszik jobban, amit a mindennapokban tudnál használni - mindkettő prémium telefon - rosszul nem dönthetsz
(#13876) tresh: Nexus 4-ben kamera tudtommal nem valami jó, és úriemberként fogalmaztam.
-
tresh
veterán
Mind a két készüléknek van előnye és hátránya.Pl szerintem a 920 nak a fényképező része nem az igazi (lehet idővel sw frissítéssel javul ez) ettől függetlenül nem rossz vas de teljesen más mint az androidot futtató Z gondolok itt programok/testre szabhatóságra..összeszerelés tekintve mind két készülék nagyon rendbe van viszont a Z kijelzője sokaknak ebben a kategóriában "gyenge" minőségileg (jöhetnek a trollok de ez így van
) viszont az IP minősítés mellette szól ha csak ez a kettő játszik mint lehetséges készülék akkor az android végett a Z-t mondanám de én ezek helyett inkább egy Nexus4-et néznék árban jobb és hw/sw terén is tökéletes esetleg s3/note 2 ami még szerintem jó döntés lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest