Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KRISSTUS

    tag

    Sziasztok!
    Egy LG P990-et (Optimus 2x) szeretnék lecserélni, ami már 5 éve megvan, de még mindig szép esztétikai állapotban, a kijelző mondhatni karcmentes (szilikontokban, gyári fólia 2 éve nincs rajta).

    Hosszú távra tervezem a következőt is.

    50e-60e Ft (nagyon max 70e Ft)

    Használtban gondolkozom az árak végett, de mivel vigyázok a dolgaimra ezért "hibátlan", újszerű állapotú érdekel, még min. fél év bolti garival. H.apóról.
    Új készülék esetében valamilyen megbízható üzlet / Webshop, esetleg szolgáltatómtól (Telenor) de ezt nem erőltetem ezért a független előny. Max. ár esetében csak új lehet.

    Kijelző 4.5"-5" (max. 5.2") körüli nekem bőven elég, a zsebben való tartás és az egykezes használat miatt. HD / Full HD, IPS/AMOLED.
    Gorilla Glass (vagy más hasonló) jó volna + ha gyárilag fóliázott akkor az előny (főleg használt esetében).

    Napi böngészésre (2-3 óra), telefonálásra használnám (10-15 perc), file megosztás kizárva. Csak alkalmazásokat és esetleg dokumentumokat töltenék le de ezt is inkább Wifin (kb 8-10 órát bekapcsolva). Ezért 3G szerintem nekem elég (8-9 órát bekapcsolva). Játékok és média használata (max. 1-2 óra), GPS (autóban) (nem napi), néha egy / két fotó (nem napi) - de azért elfogadható minőségben.
    Az akku 1 napot bírjon ki ezek mellett.

    RAM 2GB-3GB, ROM 16/32GB (16GB-nál SD kártya bővíthetőség legyen).

    Az Android rendszer maradhat, de stabil, lehetőleg gyári legyen (nem akarom cserélgetni). A P990-el sokat kínlódtam amit az Androidnak tudok be.

    Mit ajánlanátok ezekkel a kritériumokkal?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák