Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz claudespeed #83016 üzenetére

    Szia :)

    Pont azért kell valami jó készüléket venni, mert az első okostelefonod lesz és ilyenkor alakul ki a rendszer iránti szimpátia. Van olyan aki először vesz egy 30ezres androidot amit megutál, utána rászán többet vesz egy iphone-t és akkor az iOS lesz hűmegha legeslegjobb, de nem gondol vissza hogy milyen árkülönbség van. (Na az ilyen véleményekre, és akik túlzottan istenítenek valamit arra nem hallgat az ember ha jót akar magának.) Elsőre is olyat kell venni amiről nem szeretnél fél év múlva váltani, ebben segítünk mi hogy ez mi alapján dől el.

    Másodsorban azt ajánlom hogy kezdésnek vegyél egy 4.7-5.2" körüli készüléket, mert már afelé tendál a kínálat hogy sajnos vagy nem sajnos de a 4.7" is kompaktnak számít és egyelőre nem úgy tűnik hogy ez változni fog. Tehát később nem biztos hogy fogsz találni kicsi és jó telefont, és már úgy indulsz majd neki a keresésnek hogy lesz 1-2 alternatíva és kifújt, semmi válogatási lehetőség. Az iPhone is megnőtt a 6-os már 4.7"... Ezért lenne jobb 5" közelében kezdeni, megszokni és alapból nem olyan kényelmetlen mint első ránézésre tűnik egy "buta"telefon után.

    Androidból én mindenképp egy Honor 4C-vel kezdenék mint "minimum" (54k edigital), ez jobb választás mint az E4g. Ha az iOS jön be jobban és nem tántorít el a műanyag burkolat akkor ott az iPhone 5C ami egy újracsomagolt i5, tökéletes az iOS megismeréséhez, nem kell egy év után eldobni de ha mégis cserélnéd van hova feljebb. De az lenne a legjobb ha leírnád hogy mi az az összeghatár amin belül még szívesen kiadnál telefonért, mire fogod használni és megmondjuk mivel járnál legjobban.

    Ha nem tudod eldönteni hogy a felhasználásodhoz melyik lenne jobb akkor kérdezz bátran, de ha már volt kezedben mindkét rendszerrel egy normálisabb készülék és az iOS tetszett akkor vedd azt, megbánni nem fogod, mindig azt kell venni ami megtetszik. :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák