Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz m1lan #79746 üzenetére

    Ugyanígy cáfolgattam anno én az SGS i9000 nem alkalmasságát.

    Mellékesen megjegyzem, hogy ilyen, hogy optimalizáció, nincs. Szarul beállított előre definiált profil van. S3-on feltételezem sokkal jobban visszaveszi a játékot mint Snap400-on, ez lehet a baj.
    Gameloftot ismerem csak, ők a Mali-400-at és a Galaxy S-t nagyon megerőszakolják, ráhúznak minden effektet. Ha manuálisan kiszedem, ahogy egy MT6572-höz illik, akkor még megy is. Ugyebár engem a sok post process maszat nem izgat.

    De amúgy erre mondom, hogy nekem is gamer gépem van, mert élvezhetően fut rajta a GTA5. S3-nál már tízszer erőseb vasak vannak a piacon. Játszani meg bármin lehet, 8bites gépen is. Csak rávaló legyen.

    Aztán, hogy simogassam a lelki világod. A Modern Combat 5 Xperia L-en már a play-ben kiírja, hogy nem támogatott eszköz (egyébként sima ügy neki). SGS i9000-en meg lejön és elindul, aztán ha ellenséges katona van a képen brutálisan akad. De annak nem vacakoltam a grafikájával, hogy visszavegyem, meg inkább az AI a baj szvsz.

    SA amúgy még lejjebb is megy. Xperia U például.

    Amúgy képzeld el, hogy kajakra van egy több száz telefonos lista, ahol az effektek tucatjai egyenként be van állítva, és mellé még generic listák GPU Vendor és típus szerint. (itt a genericre baszott rá a ZTE Blade Q, mert MALI-400-ból van tűrhető is, legalábbis ennél sokkal erősebb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák