Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunluki

    senior tag

    Sziasztok,

    Pont a Lumia 735-el szemezgetek, szépen lassan szeretném leváltani az iPhone 4S-emet.
    Viszont lenne pár kérdésem:

    Amire én napi szinten használom a telefonomat:
    - Rengeteget fényképezek és videózok, szóval egy jó kamera az musthave. Mennyire jó egy i4S-hez képest a kamerája? Kevés fénnyel milyen képet csinál? Vaku jól működik rajta?
    - Viber/messenger rendben van? Nem fagynak ki, megbízhatóan működnek?
    - Van normális megoldás youtube-ra? Tudom hogy a gugli ahol csak tud keresztbepakol az MS-nek, és jó lenne tudni hogy hol tart most a dolog. Az se gáz ha böngészőből kell megoldani, csak legyen valami olyan megoldás, ami azért nem drasztikusan bonyolult.
    - Felhő: Dropbox, Onedrive, Box. Ezeket telefonról el kéne tudni érnem gond nélkül. Onedrive nyilván nem para, kérdés hogy a másik kettővel mizu? Ha jól tudom a onedrive támogatja a fényképek szinkronizálását, ez is fontos lenne nagyon.
    - Valami jól működő alváselemző progi. Én a sleep better-t használom iOS-en, kérdés hogy WP-n erre milyen működő alternatívák vannak?
    - Instagram. Ki ne akarná nézegetni az ismerős lányokat, főleg hogy most jön a nyár? ;)
    - BKK futár. Stabilan megbízhatóan megy?
    - Waze: Ha jól látom baromi régen volt frissítve (tavaly február), pedig napi szinten használom őt is. Oké, tudom van here maps meg ilyenek, de wazén van az összes ismerősöm, van friss up-to-date forgalominfóm pesten is. Az ismerősök hiányát még túl lehet élni, de a naprakész városi közlekedési infó, bújkáló trafik meg ilyenek eléggé musthave kategóriába sodorják.
    - Egy jól működő gitárhangoló. Jelenleg a GuitarTuna-t használom, és nekem nagyon bejön: Lerakom a telefont, megpendítem a gitárt, és már írja is hogy merre tekergessem az adott húrt :)
    - Vatera/teszvesz/ebay: Szintén napi szinten használt cuccok, főleg az elmúlt fél évben pörgött fel az adok-veszek történet, 90%-ban vatera.
    - Egy jó timelapse készítő progi, jeleneg a Lapse it pro-t használom.
    - iBooks-ra valami alternatíva: tökmindegy, csak tudjak e-könyveket olvasni rajta ha úton vagyok.
    - Egyéb apróságok: twitter, vine, 9gag, 9chat, soundcloud, otp smartbank, shazam. Heti 2-3 alkalommal ezekre is szükség van, jó lenne ha mennének stabilan. Meg valami sudoku program is jó lenne ha lenne :)

    Ezen felül még olyan kérdésem volna hogy az akksi hogy bírja? Nekem komoly használat mellett már délután 4-5 fele nyühög a madzagért ha egész este töltőn volt. Régebben jobban bírta, de hát az új iOS egy szemét, meg azért mégiscsak 4 éves telefon már :)

    Úgy kb ennyi lenne. Ha ezekből mindegyik megvan, akkor már rendelem is a 735-öt :))

    Szerintetek jó választás? Droiddal kapcsolatban nagyon rossz tapasztalataim vannak, inkább kerülném ha lehet (hetente 2-3 családtag tuti betalál valami telefondologgal), új iPhone pedig nem tetszik :(

Új hozzászólás Aktív témák