Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morschergabe

    tag

    Sziasztok!Voltam Telenorban,sikerült párat megtapizni a kiszemeltekből,nevezetesen:Alcatel OT995,Huawei G300,Nokia L610,Blade 3.Mind nagyon jó kis kütyü,simán,gördülékenyen mentek,persze ezek nincsenek agyonvágva még minden jóval,de strapálva vannak,mert ezren simogatják,nyírják naponként őket és folyamat mennek.Minden van net is,ami segített kicsit közelebb jutni a döntéshez.Van egy jó kis weboldal,amin eddig minden telefonom elvérzett.
    A Lumia is be tudta tölteni a kevés rammal.A Bladenek kicsit jobban ment.A G300,hasonló vas,azt nem is próbáltam,995-ön meg nem is volt értelme.Szóval úgy láttam,mindegyik elég teljesítményt tud nekem nyújtani,átlag felhasználói szokásaim mellett.
    Ami még jó,kaptam új árlistát is.Kicsit finomodtak 15.-étől bizonyos készülékek árai.Lumia 800 pl,most a ST3 díjcsomiban (S kategória) :19000Ft,ami 1990 részletre.A Lumia 610 :4990Ft, Blade 3 :10 ft,OT 995 :9900Ft.
    Egyelőre ezek közül fogok kiszemelni valamit,azt hiszem.
    Persze,még van úgy 3 hetem,azalatt olvasok tesztet,meg fórumot és eldől.J
    Alcateleket mind a ICS-el adják,amiben a főképernyőn nem állítható be a "körhinta" nézet(szó szerint idéztem :) )
    Ez viszont nem annyira tetszett.Végül is így mégsem tudtam azt kipróbálni.Az eladó hölgy pedig nem dicsérte agyon a márkát :DD .

Új hozzászólás Aktív témák