- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morschergabe
tag
válasz
morschergabe #7828 üzenetére
Sorry!
-
HuMarc
veterán
válasz
morschergabe #7680 üzenetére
Szerintem ki se próbálták a ZTE Blade III-mat, azért van ennyi N/A...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
khm, úgy nyert a ZTE, hogy egy csomó helyen ismeretlen volt az érték
-
Wa2x_
veterán
válasz
Nem rossz érdekességnek
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
morschergabe #7470 üzenetére
Én kézbefogtam (többek között) a Blade3-at is mielőtt megvettem első okostelómat, de annyira hitványnak tűnt minden szempontból, hogy inkább - majdnem ugyanannyiért - A Lumia 610-et vállaltam be. Amire nekem kell, arra tökéletes a gyenge hardverével is. Maga a WP meg azonnal megfogott.
-
maggi1886076
addikt
válasz
morschergabe #7467 üzenetére
Ezek közül leginkább hardverileg az OT995 a legjobb.a Lumia az más rendszer.az sem rossza ha tetszik a windows.a Blade 3 is jó választás lehet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
morschergabe #7336 üzenetére
Telenornál most éppen van Lumia 710 is, bár nem túl olcsón. Csak a webáruházukban. Az erősebb, és a RAM is a duplája a 610-ének. Mondjuk lényegesen csúnyább...
-
regener
veterán
válasz
morschergabe #7336 üzenetére
Alcatel OT995 széle egy idő után recseg (kevesebb mint 1 hónapja van öcsémnek és neki már recseg a széle) illetve nem valami jó képeket csinál beltéren.
L7 +1 -
Švejk
őstag
válasz
morschergabe #7331 üzenetére
1.Alcatel one touch 995,
2.LG Optimus L7
3.Lumia 610
4.Huawei Ascend G300,
5.ZTE Blade3,
6.Sony Experia J.Ez a sorrend, nekem. Amikor én vettem telefont én is mondtam, jaj, elég lesz az a gyengébb, az jobban tetszik, a lényeg hogy legyen mérges madár. Most nagyon örülök, hogy végül a legerősebbet vettem, mert kihasználom az erejét. Hogy hogy jön ez ide? Úgy, hogy valószínűleg neked is nőnek majd az igényeid, a hardver meg gyengül a legújabb cuccokhoz képest. Ezért érdemes szerintem a legerősebbet választani, ami az OT-995. Az L7 nem rossz, de mérföldekkel le van maradva, igazából akkor is le volt, amikor kijött...
A 610 mindenben hozza a közepet, jó teljesítmény, nem nem kiemelkedő, viszont kevés a RAM és a tárhely nem bővíthető. Blade III nekem lassúnak tűnt, de az akadozós, lassú, túlárazott J-nél mindenképp jobb
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
morschergabe #7331 üzenetére
Én L7-et venném azt mondják tényleg jól van optimalizálva, meg a méretei is elég kézre esőek, akárcsak az xperia J bár mind a 2-nek gyenge a hw-e árához képest.
Hw-esen az alcatel a legerösebb. 610 ha wp-zni akarsz bár kevés benne a ram ami korlátoz a blade 3 meg döcögös.Nálam így nézne ki a sorrend:
L7 (MSM7227A)
Xperia J
alcatel 995(Soc: Qualcomm MSM8255T )
G300
blade
nokia 610 (Qualcomm MSM7227A 800mhz-n és csak 256mb ram a többinél 512.)A többiben ahova nem írtam oda is az msm7227a soc van tehát ha azok közül választasz support és optimalizácó a kérdéses, illetve összeszerelés kamer, én ezek alapján írtam a sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest