Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz macimeister #73932 üzenetére

    Hát igen ez tény, de azért fontold meg, kicsit vársz összejön rá, P70 nagyon jó árban van ilyen tudással és hosszú távon nem mindegy. Redmi 2 is 60 körül van egyébként és minden tekintetben megéri a plusz pénzt. One+ One meg azért jóval drágább, Mi3 van 90-100 körül legközelebb hozzá, de ez is csak akkor éri meg, ha jobb fénykép kell vagy masszív játékos vagy :)

    (#73934) bl0ck:
    Igen ez így van, van akinek ez másnak meg a másik jön be. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ezért vagyunk egyének, neked kellene eldöntened melyik oldalon állsz. Egyébként listáról, G Flex elég drága, leszámítva hogy a küllemét másban nem jobb, mint a többi. G3-nak túl nagy a felbontása a vashoz ami benne van.
    A maradék 3 vagy tetszik vagy nem, olvass utánuk. Felírhatod még a Honor6-ot is, az is ebben a kategóriába versenyez.

    (#73923) benedekco:
    Kegyetlen sokat kérnek a zenékért, no comment, én ennyit nem adok ki értük. Nem mellesleg minden adathordozóra fizetsz nekik, mert hát biztos zenét teszel rá vagy filmet, innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni.

    (#73925) macimeister:
    Ahogy előttem írták, nincsenek hozzá tartozékok sem. Támogatás alatt azt értem, hogy 4.2-es Android van még mindig ezen az 1,5 éves készüléken, szóval úgy tűnik nem nagyon fejlesztik.

Új hozzászólás Aktív témák