Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 4pache

    csendes tag

    válasz xmaas #67192 üzenetére

    Köszi a válaszod.
    A rövid személyes vizit, az Asust leszámítva, mindegyik telefon esetében megvolt. Külsőre mindegyik tetszik, és ha csak aszerint kellene dönteni, akkor a kisebb átmérőjűeket preferálom, szóval a Lumia már eléggé közelít a tepsi mérethez :)
    Azonban a belső tulajdonságokat még fontosabbnak tartom, és sajnos mindegyikben megvan valami plusz, illetve negatívum a többihez képest, hogy azért ne legyen mégse olyan könnyű a döntés, valamint az innen-onnan hallott pletykák és kritikák is elbizonytalanítják az embert.
    Az op.rendszer tekintetében annyira nem számít a dolog, az iOS-t leszámítva az Androiddal és a Windows-os verzióval is volt már szerencsém, igazából nekem egyikkel sincs bajom, legalábbis abban a tekintetben, amire én használok egy okos telefont.
    Ha össze kellene állítanom egy rövid listát, hogy elsődlegesen mely belső szempontok a legfontosabbak számomra, akkor talán ez az 5 lenne az: megbízhatóság, stabil gyorsaság (lehetőleg ne lassuljon be azért, mert több app is fut éppen egy időben), jó kamera (asszem ebben a Lumia az abszolút nyerő) és megfelelő mennyiségű belső tárhely, és talán az üzemidő (lehetőleg egy napot azért bírjon ki az aksi)

Új hozzászólás Aktív témák