Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz bepken #64094 üzenetére

    tl;dr: i4S-t mindenféleképpen kerüld el.
    Ha nem zavarnak a Lumia 630 hiányosságai, akkor veheted, amit tud, azt jól tudja.
    Ha akarsz adni még egy esélyt az androidnak, akkor a minimalista androidos Moto G is jó választás, vagy a sok extrás Xiaomi Redmi/Hongmi 1S. Mindkettő teljes értékű okostelefon vakuval, előlapi kamerával, stb., a Xiaominak van hazai garanciája is, és 55 ezerből kijön (vagyis olcsóbb, mint a microSD-vel bővíthető MotoG)

    iPhone 4S-t felejtsd el, egyrészt túl pici, másrészt eléggé elavult, véget is ért már a támogatása. Garancia valószínű, hogy eleve csak 1 év volt rá, emiatt sem ajánlom.
    Lumia 630/635 stabil rendszerű, jól megépített készülék, de a tudásának komoly hardveres korlátai vannak, pl. nincs vaku, előlapi kamera, eléggé alacsony felbontású a kijelző (utóbbi viszont jó minőségű).
    A Moto G garanciája a beszerzés helyétől függ, van ahol külföldi gyári garanciát kapsz rá, van ahol semmit. Mivel a Motorolákon fapados android van egy ideje, így annyira nem vészes az 1GB RAM, de nyilván nem erre fognak optimalizálni az alkalmazás fejlesztők, ha már vannak 3GB RAM-os csúcstelefonok is.
    A RAM egyébként mindhárom készülékben szűkös lehet, az összes még támogatott iOS eszközben és a WP-k többségében is ma már 1GB RAM van, ez szerintem a WP-nél a legkisebb probléma.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák