Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    sziasztok!

    mostanra sikerült teljesen túlbonyolítanom az eddig körvonalazódni látszó terveimet a "telefon csere" projektet illetően... 50k a keret, amibe jelenleg ezek férnek bele:

    - egészen 2 héttel ezelőttig a Lumia 630 volt a befutó, élőben már többször is tapiztam, illetve nagy valószínűséggel a neten fellelhető összes - magyar és angol nyelvű - kibontós/tesztelős/véleményezős videót és tesztet láttam...tetszik, tetszik, de még mindig el tudnak bizonytalanítani...

    aztán jött ugye a L730/735....ő lenne az igazi befutó számomra, de nincs időm megvárni, míg mérséklődik az ára, igazából most már tényleg napokon belül döntenem kell ... szóval ő kiesik sajnos.

    - majd egy jó barátom próbált rábeszélni a Motorola Moto G nevezetű kütyüre, ami szintén nagyon tetszik! (a 2nd Gen is szóba jöhetne talán, de a sima is elég nekem, illetve az fér bele a keretbe) - viszont az androidban már sokszor csalódtam, így nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés volna újabb esélyt adni neki, lévén ebben is "csak" 1GB RAM található....ami, bár fent említett jó barátom szerint bőségesen elég ennek a készüléknek, de szerintem akkor sem egy életbiztosítás a mai igények tükrében (illetve a garancia része se igazán világos számomra...ha jól értem, egyszerűen nincs rá gyári gari)

    - aztán pár napja felbukkant még egy "játékos", amin megint csak elgondolkoztam....konkrétan egy iPhone 4S lenne a 3. jelölt, amely készülék megint csak nagyon szimpatikus számomra.
    viszont nyilván használtról volna szó, garanciáról nem beszéltük még (de ennyi pénzért nyilván nincs neki), illetve szó szerint semmit nem tudok erről a "világról", talán pár percet nyomkodtam eddig korábban ilyen készüléket, de azt nem tudom, hogy a mai igényeknek mennyire felelhet meg. illetve 2014 végén mennyire érné még pénzt adni egy ilyen készülékért...

    teljesen más kategória mind a 3 készülék, de mindegyik mellett szól valamilyen érv, úgy érzem...nos hát ezért kérném (ismét) a segítségeteket, véleményeteket, hogy ne csináljak nagy hülyeséget. :)

    - Lumia 630

    vagy

    - Motorola Moto G

    vagy

    - iPhone 4S

    köszönöm előre is a tanácsokat! :)
    szép estét!

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák