Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    @kali, Ájvé: Köszi az infókat! Igazából csak azért vennék ilyen kategóriás telefont, mert van egy olyan elméletem, hogy a gyártók csak a zászlóshajókat csinálják meg 100%-osra, a többi olcsóbb modell pedig azoknak a butított, kompromisszumos verziói, és ha lehet választani a tökéletes és a butított között, akkor számomra egyértelmű. Semmiképp sem azért akarnék ilyen értékű telefont venni, hogy mutogassam.

    Az iPhone-dilemmával kapcsolatban csak azért néztem ki az 5C-t, mert sok kolléga ajánlotta, és ez még az az almafon, amit újonnan megengedhetnék magamnak. Régit meg a támogatottság miatt semmiképp sem vennék, amilyen készüléket most veszek, annak bírnia kell 2 évig. Viszont nem tudom, hogy megérne-e +30ezer forintot a G2/Nexus 5 pároshoz képest az, hogy Apple telefonom legyen.

    Aztán ugye ott az LG G2, ami tetszik, bőven megfelelő tudásban is, és 100ezer környékén már kapható is talán függetlenül újonnan. Viszont itt tartok tőle, hogy nem lesz már 2 évig támogatva.
    A Nexus 5 is nagyon tetszik, árban is a G2 szintjén van, ahogy néztem, és ott ugye erős érv a gyári droid (Samsung telefonjaimnál mindig azzal kellett kezdeni, hogy rompucolás), illetve az még 2 évig kapni is fogja a frissítéseket novemberi modell révén.

    Sony Z1-et csak azért néztem, mert alapból szeretem a márkát, mondjuk a telefon-részleggel még nem volt érintkezésem.

    A Blackberryvel csak az a gondom, hogy hiába az android-támogatás, közel sincs használható szinten, és a BBWorld-os appoknál pedig hiába van pár dologra alternatíva, sajna sok a kompromisszum (mondom ezt úgy, hogy lassan egy éve egy Z10-est használok)
    WP-vel megintcsak az appok hiánya a gond. Mert ha kell az embernek vmilyen app, akkor az fix, hogy droidom meg almán tuti lesz, wp sajnos el van maradva nagyon. (Volt 800/820am is, de sajnos még fapados számomra).

    @w333, norbert1998: Nektek is köszi a tippet, nehéz lenne dönteni a 2 között, mindegyik nagyon szimpatikus készülék :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák