Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Prevent #52391 üzenetére

    Már az elején vártam a galaxy y istenítést. Nem maradt el :C

    Én még annál nagyobb szart nem használtam. És oda meg azt tudom mondani hogy az ilyen készülékek igen nagy hányada dobálja a gyári microSD-t és a hálózatot. Márpedig annál rosszabb nincs hogy egy telefonnal nem lehet telefonálni. Garanciában meg nem csinálnak vele semmit, ráírják hogy nem hibás. Azon túl hogy az y a leggyengébb teló a piacon.

    Tartsd meg magadnak, ha annyira szereted...

    A többi infót köszönjük, nagyjából egyetértek a hsz többi részével, de pl haver galaxy core-ja teljesen jó hónapok után is. L520-ból meg ugyanúgy láttam félig lehalt irtó pöttyes kijelzőt. De cserélték.

    Egyébként meg ha valakinek annyi pénze van, hogy újonnan csak galaxy y-ra futja, az vegyen egy galaxy s-t...

    (#52415) AMATŐR: Idol és 520 tapasztalataim szerint stabil és jó. Bár nem tudom mibe kerülne, a legelső idol nem egy best buy, de nem is vacak.

    Pixelhibáról meg annyit, hogy nekem is volt már ilyen terjedő pöttyesedésem, az nem tréfa, cseréltettem azonnal.
    Amúgy az új is hibás. 2 db pixel fehér(egyik egy leejtés után jelent meg). Na az akármikor látszik, feltűnő hogy állva marad lapozásnál, sötét a homescreen háttere. De azt ki lehet bírni, inkább 2 pixelhibás 4 éves 800x480-at nézek mint új QVGA-t :DDD

    Asszem anno a kijelzőszőrözéssel itt már kiakasztottam mindenkit. Ha használom az SGS-t, ok. Ha sötétben megnézem a beállítások menüt, akkor rács (mura effekt) beégett állapotsáv(átlaghoz képest enyhe nagyon), és pentile is visszaköszön. Nem kéne ezért egy egész modellcsaládot kukáztatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák