Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paulo92

    tag

    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Okostelefont vásárolnék. Eddig egy iPhone 4-et használtam 3,5 éven keresztül, de sajnos a közelmúltban megadta magát :( Először a kamera, majd szépen az egész telefon ment tönkre. Flottás T-s csomagom van, így olcsóbban tudok telefonokat vásárolni, viszont nem tudok dönteni. A következő telefonok közt gondolkodom: iPhone 5s, Nokia Lumia 1020, Lg G2.
    A telefont navigálásra, netezésre, zenehallgatásra, és fényképezésre szoktam használni.
    iPhone 5s mellett szól, hogy az appstoreból már szép kis alkalmazás gyűjteményem van illetve már jól "belaktam" a rendszert :D Bár nyitott vagyok új rendszerek felé.
    Nokia Lumia 1020 - tetszik a telefon megjelenése + jó minőségű fényképezőgép, s mivel sokat fényképezek ez azért fontos lenne...
    Lg G2 - jó árban, erős hardver. Bár a kijelző mérete eléggé elbizonytalanít. Volt már a kezembe 5" telefon, de mégis a 3,5"-hoz szoktam hozzá. Illetve hosszabb ideig használtam androidot, igaz még régebben (2.2), aminek a sebességével nem voltam megelégedve.

    Fontos lenne, hogy a telefon legalább 2 évig kiszolgáljon, megfelelő sebességgel. Másik szempontom, a szoftverfrissítés. Azt tudom, hogy Apple fronton nem kell várni a frissítésekre, ahogy kijött, már mehet is a telefonra. Androidnál ez is elbizonytalanít: Olvastam valamelyik tesztben, hogy útban a 4.3, ám ahogy látom nem érkezett meg, míg mos a 4.4-et ígérgetik? Windows oldalról viszont azt olvastam, hogy egyáltalán nem érkezett több mint egy évig frissítés (kivétel a napokban a black). Vajon a lumia készülékek megkapják a következő nagyobb szoftverfrissítést, vagy ugyan az lesz, mint a 7.5-ös telefonok esetében ?
    Szerintetek melyik telefont lenne érdemes választanom ?
    Válaszotok előre is köszönöm!
    Zoli

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák