Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Orgi #36385 üzenetére

    műszaki cikkeket árulok (konkrétan notebookokat) így tisztában vagyok azzal hogy ha egy gyártó terméke nem sikerült jól, attól még nem az egész gyártó szar. nem tudsz olyan gyártót mondani akinek ne lenne rossz terméke bármilyen területen - viszont kevés olyan gyártó van aki fel tud mutatni átlagon felüli dolgokat.

    amikor vettem az U-t jó volt, de fejlődnek az alkalmazások és ettől a telefon még nem lesz gyorsabb, nem lesz benne több memória. engem az őrületbe kerget ha nem tudok felvenni egy hívást mert éppen az emailjeimet nézem és egyszerűen nem reagál ha fel akarom venni..
    tudom tegyek rá valami kiherélt ROM-ot de én elvárom egy piacon forgalomban lévő dologtól hogy ne kelljen hekkelni hanem működjön amikor kiveszem a dobozból.. nekem erre se időm se türelmem, hogy megfejtsem miért nem működik a google maps vagy az opera böngésző a legutóbbi frissítés óta.. valószínű gyenge már hozzá a hardver, ezért megválok tőle és veszek egy frissebbet.

    (#36389) odrif erről beszélek, idegesítő tud lenni amikor ilyenek történnek. velem is számtalanszor megtörtént már hasonló, én is emailezésre, navigációra használom a telefont (facebook csak böngészőben) meg néha fotózok részegen.. a fotói mondjuk tetszenek.
    viszont ki kell ábrándítsalak - nincs erősebb hardverű 3,5" okostelefon a piacon szerintem, de még 4"-ban sem tudsz válogatni, 4,3"-nál pedig hatalmas a választék és csak a pénzed szab határt.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák