Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz SyntaxeError #26349 üzenetére

    Ez már rég nem az a Motorola.
    Atrix2 nem rossz teló, de ilyen Optimus L9 kategória. 1080p HD 30FPS van, melegedés nem nagyon, de nem egy eszméletlen játékos telefon. Magyarán SGS2+OC fele amit tud durván. De ez elég. Tegra 2 szintjét azért megüti.

    Szerintem nyugodtan választhatod ha tetszik. Jó teló. SGS2-nél mindig ott van az a majomfogó hogy support, de már annak is vége kb. Meg a lényeg a magyar 4.1-ből hiányzik. (full multitask)

    (#26348) Riuko : ezzel én nem tudok mit kezdeni. Van fülem, van szemem. Rosszabbat ritkán hallottam még. Fülessel meg elmegy kategória. Ha nem hiszed vagy nem akarod hinni nem érdekel. HTC HD2 vagy Xperia X8 hangszóró sokkal jobb. Mikrofonját azoknak nem teszteltem extrém körülményekben, bár 100db körül zajban már igen, és nem volt vészes. A Nokiáim meg ilyen szempontból agyonverik a "csúcs" modellt.
    SGS2 nem 2011 legjobb telefonja. 2011 legerősebb telefonja. Nem ugyanaz. Egy teló nem csak egy SoC meg némi RAM.
    Egyik haver se cserélt telót, és nekem is a Nokiák vannak még. Nem erősek, de nekem a hang egy szempont. Ráadásul S2 hangszóróját könnyen befojtom. Aztán meg nem hallom meg...

    (#26347) Ed3r_X_: nincs semmi bajom a Sensationnel. Ezerszer inkább azt venném mint az S2-őt. Csak nem tudjuk mi lesz a sorsa. Gyári vagy nem gyári ROM.

Új hozzászólás Aktív témák