Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Elaztattam a regi telom, igy kellene vennem egy ujat, alapvetoen 2 lehetoseg kozott agyalok, HTC One vagy Nexus 4.
    Amire kell, telefon, sms, fenykepezes, videozas, gps, amire nem: zenelejatszas, filmnezes, bongeszes(max valami map alkalmazas navigalashoz), uzleti alkalmazasok.
    Otthon nincs se fenykepezogep, se kamera, ezert lenne jo valami jo minoseget keszito cucc, ahogy neztem nexus 4 ebben nem remekel, a One mar inkabb megfelelne az amugy nem tul nagy elvarasaimnak.

    Minel stabilabb az oprendszer annal jobb, nem akarok ra fozott cuccot telepiteni, meg semmi ilyesmivel pocsolni, csak vigan hasznalni.
    Nem tudom melyik a gyorsabb a ketto kozul altalanos hasznalat soran(alkalmazasok megnyitogatasa, bongeszese, jatszani nem akarok vele), de az a halalom tud lenni ha lassan reagal egy telefon(meg ugy akarmi :) ).

    Ami meg nagyon erdekelne, hogy a rezgo funkcioja melyiknek a jobb?
    Regota szeretnek mar egy olyan telefont(bar nem tudom letezik-e ilyen egyaltalan), aminek eros a rezgese, szoval ha mondjuk lehalkitom s berakom egy rovidgatya zsebbe, ami nagy, laza, nem feszul, akkor is eszrevegyem ha hiv valaki vagy sms jon, a legtobb telonak vicc a rezges erossege.

    Szoval kerdes, hogy kb. ezek alapjan melyik a jobb s a One megeri-e a dupla arat, ami egy nagyon fajo pont, bar azt is meg kell hagyni, hogy marha jol nez ki. :)
    Soha nem volt meg draga telefonom, szoval felek is hogy nehogy tonkre vagjam rovid idon belul.
    Pl. bringaval jarok meloba, a telefont beszoktam rakni a taskaba, penztarcaval, lakattal(persze kulon rekeszbe, de megis) meg minden mas cuccal egyutt, draganal tartanek tole, hogy valami osszekarcolja pl a kijelzot.
    Van ezekhez olyan kemenyebb tok ami vedi az ilyesmi behatasok ellen s nyugodtan elvihetem bringazni vagy turazni is?
    Ti hogy szoktatok ilyesmi helyzetbe tarolni?

    Ja es hosszu tavra terveznek vele, szoval dijaznam ha nem ha le a hardver 1 ev utan.

Új hozzászólás Aktív témák