Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Sziasztok!

    Elnézést kérek, kicsit hosszú lesz.
    Most egy 4 éves Sony Ericsson W200-am van, megérett a cserére. Elsősorban Sony/Sony Ericssonban gondolkodom.
    A keret kb. 45000Ft - ez a maximum. Szolgáltató független érdekelne, de lehet Telenoros is, de előfizetés nélküli, kártyás.
    Első sorban a Tipo tetszik. Illetve az Active is, bár azt olvastam nagyon gyenge az akkumulátor teljesítménye... ez még fennáll ICS-vel is? A másik ami tetszik a Sony Ericsson Live with Walkman. Ez utóbbi kettő hardveresen erősebb is a Tiponál, és megérné a különbözetet... A Mobilarénán elolvastam a teszteket, és néhány hozzászólást is a fórumban.

    Honnan szabad vásárolni? Több bolt ajánlatában is láttam az Active és Walkman mobilokat. Tudom, hogy van olyan, hogy bolt vállal még rá garanciát, de van olyan bolt, ahol gyártóinak van feltüntetve mind a 24 hónap. Felárral. Gyanús. Gondolom ezzel nem mondtam Nektek újdonságot.
    Ajánlott boltok?: mobilbirodalom.hu, mobilexpressz.com, http://vip-phone.hu, http://diszkontgsm.hu - pl. itt van Active vagy with Walkman. Tudnátok ajánlani boltokat?

    Amúgy a szolgáltatók 1 vagy 2 év garanciával adják a telefonokat? Pl. a Sonykat?

    Tudom, hogy most nagyon jó ár/teljesítmény arányú az OT-995 más néven Telenor One Touch, de valahogy nem bízom az Alcatelben.
    Hagyományos SIM foglalatos telefon kellene. A mostani számomat/kártyámat szeretném beletenni az új készülékbe.

    Ha esetleg tudtok jó vételt más gyártótól, érdekelne.

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák