Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    Sziasztok,

    az elmúlt kb. 1 év elment mellettem, úgyhogy kérdezek. Nyugdíjas kollégának lenne szüksége telefonra az alábbiak szerint:
    - Árkategória. 40k
    - Használt vagy új? Új.
    - Hol vennéd meg? Hivatalos garancia legyen, ennyi a kikötés. A kolléga a vodafone-nál van, valamelyik alapvető olcsó előfizetéssel rendelkezik, aláírna 2 évet, ha úgy kapna érdemi kedvezményt. (Szerintem nem fog.)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Legalább 2 évre tervez, az árkategóriából kiindulva valami vállalható telefon kéne, és kész.
    - Mire használnád? Telefonálás, e-mail, fotózás, youtube. Dual SIM kell mindenképp.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidot használt eddig is, és ezt szeretné a továbbiakban is.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Lehetőségekhez képest legyen kompakt.

    Annyit beszéltünk meg ezen kívül, hogy a lehetőségekhez képest sok tárhelye legyen a telefonnak, ne baj, ha bővíthető, és fussanak rajta a google szolgáltatások, amiket most is használ (gmail, youtube, fotók app, térkép), tehát a Huawei újabb telefonjai kiesnek. (Az Y6p tetszett volna neki.) Illetve részemről annyit tennék hozzá, hogy 2022-ben ne kelljen majd neki 2 GB RAM-mal kínlódni, így pl. a papíron jópofa Moto E6s is kiesik.

    Redmi 7A-n kívül bármi más javasolt lehet, ami nem egy tepsi, mint pl. a Redmi 9 vagy a Poco C3?

Új hozzászólás Aktív témák